menümü şimdide yazayım kızlardün akşam beklenmedik bir davetle akşam için yaptığım sarmaları yiyemedim onu bugün akşama sakladım ve işte menüm
SABAH:
yumurta:80
peynir:45
domates_salatalık:20
maydanoz_dereotu:30
çavdar ekmeği:60
ARA:
elma:60
ÖĞLE:
Kabak yemeği:240
cacık:131
ekmek:60
ARA:
yeşil çay:0
kivi:46
AKŞAM:
yaprak sarma:268
yoğurt:68
marul salatası:47
TOPLAM:1155:18:hafta sonunu bile daha hafif geçirmiştim aslınasabah sabah 300 kalorilik yürüdüm ama bu arada dereotu benzerlerine göre ne kadarda kaloriliymiş ya 1 gr'ı bile 2 kaloriden fazlaymış bunu bilmiyordum
kızlar dün menumu yazamadın nette sorun vardı bugun yazıyorum...
sabah :
1 poğaça :180kal
1 fincan neskafe: 80kal
1 tabak salata 50kal
1 activia çilekli yoğurt 104kal
5-6 lokum 50kal
1 adet eti cin 60kal
1 yemek kaşığı kuru üzüm 25kal
2 yemek kaşığı pilav 160kal
1 tavuk şiş 150kal
1/4 porsiyon salata 15kal
1 porsiyon dondurma 278kal
toplam : 1152kal
öğlen yemek yemedin sanırım 1 tabak salata ne kadarkı doyurcumu ben koca bı tabak yapıyorumm anca doyuyorum valla :)))
menun bakınca gayte gusel gorunuyor :))) ama gercekten bende bazı seylerın kalorılerıne ınanamıyorum.. mesela kabak yemegı nedır kı ya 240 kl.. ben yaparken ıcıne kıyma prınc hıc bısey koymuyorum sadece salcayla yapıyorum :26:
valla yemek tabağı ile 1 tabaktı üzerine activia yedim doyurdu gayet...ara öğun yapamıyorum fazla yarı öğrenci yarı öğretmen oldugum için günler sürekli kosusturmaca içinde geciyor...ara öğunleri unutuyorum hep:26:
evet ya birde kabak tadı verdi denir ya kabağın tadı tuzu yok diyebende içine sadece domates koyuyorum pişincede biraz kıyılmış dereotu serpiştiriyorum o kadar.piriç kıyma falan koysam uçar herhalde kalorisi:18:maydanoz,nane,roka o kadar düşük kaloriliyken dereotunuda ben onlar kadar sanmıştım aslında:44: onun için öyle yazdım.ama şunuda unutmayalımki yemeklerden önce yenilen 1 tutam dereotu iştah kapatırmış hakkını yemeyelim onunda
slm kızlar nasılsınız bu aralar bi türlü zamanım olmuyor
giremiyorum oğlum daha iyleşmediazı dişlerini çıkarıyor
selamm canımm çokk geçmiş olsun..
bende dereotunu cok severım salatalrda mutlaka kullanırım.. acaba bızım kl sıtesınde kıymalı kabak yemegının kalorı değeriimi yazan :26: bizim yaptığımız bildiğin az yağda haşlanmış kabak gibi ):))))))
ara öğünler için çantanda meyve bulundurabılırsınn aslında yada kepekli galeta filan..
kızlar öğleye marul salatası ve dünden yarım balık var onu yemeyi düşünüyorum ama salataya nar ekşisi ve biraz lor koymayı düşünüyorum çok mu sizce
hakkaten yha ben bunu neden düşünemedim ki çantamda kepekli galeta bulundurabilirimçok teşekkürler cnm önerin için
kızlar anlamadığım bir durum var bu diyette 100 kalorinin altı tehlikeli deniyo kas erimesi yapıyormuş ama bakıyorumda herkes 1000 altında yapıyo bu diyeti ben 1200 kalori alıyorum başlayalı bu 4. hafta ben fazlamı yiyorum anlamadımya şimdiye kadar yediklerim
[1] Sebzeli Köfte 1 PORSİYON 361
[2] Patates Püresi 30 gr 18
[3] Sütlü Çikolata 20 GRAM 120.8
[4] Domates 1 ADET 14
[5] Uno Light Ekmek 2.5 DİLİM 120
[6] Zeytin (yeşil) 10 GRAM 14.4
[7] Zeytin (Siyah) 5 GRAM 10.35
[8] Dil Peyniri 30 GRAM 87
kafam karıştı öyleyse bende daha az kalorimi yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?