Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419
bBUGÜMKÜ MENUMM BÖYLE OLUCAK.. ÇARŞAMBA VE PERŞEMBE GÜNÜ AYRAN ÇORBASI İÇİÇEM...
Dün akşamda bademli kurabiye yedim zaten sanırım 1250 kalorı fılan aldım toplamm ((((

] Simit 0.5 ADET 137.50
[2] Beyaz Peynir 30 GRAM 75.00
[3] Zeytin (yeşil) 40 GRAM 57.60
[4] Domates 1 ADET 14.00
[5] Şehriye Çorbası 1.5 PORSİYON 172.50
[6] Kış Türlüsü 1 PORSİYON 238.00
[7] Sütaş Light Homojenize Yoğurt 300 gr 177.00

2,5 lt suyum ve 2 kupa bitki çayım vazgeçilmezz..:)
toplam:871 kl ama aralarda leblebi yada elma yiyebilirim...

kızlar dün menumu yazamadın nette sorun vardı bugun yazıyorum...

sabah :
1 poğaça :180kal
1 fincan neskafe: 80kal

1 tabak salata 50kal
1 activia çilekli yoğurt 104kal
5-6 lokum 50kal
1 adet eti cin 60kal
1 yemek kaşığı kuru üzüm 25kal

2 yemek kaşığı pilav 160kal
1 tavuk şiş 150kal
1/4 porsiyon salata 15kal
1 porsiyon dondurma 278kal

toplam : 1152kal

menümü şimdide yazayım kızlardün akşam beklenmedik bir davetle akşam için yaptığım sarmaları yiyemedim onu bugün akşama sakladımve işte menüm
SABAH:
yumurta:80
peynir:45
domates_salatalık:20
maydanoz_dereotu:30
çavdar ekmeği:60
ARA:
elma:60
ÖĞLE:
Kabak yemeği:240
cacık:131
ekmek:60
ARA:
yeşil çay:0
kivi:46
AKŞAM:
yaprak sarma:268
yoğurt:68
marul salatası:47
TOPLAM:1155:18:hafta sonunu bile daha hafif geçirmiştim aslınasabah sabah 300 kalorilik yürüdüm amabu arada dereotu benzerlerine göre ne kadarda kaloriliymiş ya1 gr'ı bile 2 kaloriden fazlaymış bunu bilmiyordum

menun bakınca gayte gusel gorunuyor :))) ama gercekten bende bazı seylerın kalorılerıne ınanamıyorum.. mesela kabak yemegı nedır kı ya 240 kl.. ben yaparken ıcıne kıyma prınc hıc bısey koymuyorum sadece salcayla yapıyorum :26:

öğlen yemek yemedin sanırım 1 tabak salata ne kadarkı doyurcumu ben koca bı tabak yapıyorumm anca doyuyorum valla :)))

öğlen yemek yemedin sanırım 1 tabak salata ne kadarkı doyurcumu ben koca bı tabak yapıyorumm anca doyuyorum valla :)))

valla yemek tabağı ile 1 tabaktı üzerine activia yedim doyurdu gayet...ara öğun yapamıyorum fazla yarı öğrenci yarı öğretmen oldugum için günler sürekli kosusturmaca içinde geciyor...ara öğunleri unutuyorum hep:26:

evet ya birde kabak tadı verdi denir ya kabağın tadı tuzu yok diyebende içine sadece domates koyuyorum pişincede biraz kıyılmış dereotu serpiştiriyorum o kadar.piriç kıyma falan koysam uçar herhalde kalorisi:18:maydanoz,nane,roka o kadar düşük kaloriliyken dereotunuda ben onlar kadar sanmıştım aslında:44: onun için öyle yazdım.ama şunuda unutmayalımki yemeklerden önce yenilen 1 tutam dereotu iştah kapatırmış hakkını yemeyelim onunda

slm kızlar nasılsınız bu aralar bi türlü zamanım olmuyor
giremiyorum oğlum daha iyleşmediazı dişlerini çıkarıyor

ara öğünler için çantanda meyve bulundurabılırsınn aslında yada kepekli galeta filan..

bende dereotunu cok severım salatalrda mutlaka kullanırım.. acaba bızım kl sıtesınde kıymalı kabak yemegının kalorı değeriimi yazan :26: bizim yaptığımız bildiğin az yağda haşlanmış kabak gibi ):))))))

bilmiyorum ama öğle olsaydı kıymalı diye yazardı sanırım:44:benim prensibim genellikle fazladan yazıyordum zaten.belki fazla hareket edemem yada belki metabolizmam normalden yavaştır diye.sonra hayal kırıklığına uğramak istemiyorum

kızlar öğleye marul salatası ve dünden yarım balık var onu yemeyi düşünüyorum ama salataya nar ekşisi ve biraz lor koymayı düşünüyorum çok mu sizce

kızlar anlamadığım bir durum var bu diyette 100 kalorinin altı tehlikeli deniyo kas erimesi yapıyormuş ama bakıyorumda herkes 1000 altında yapıyo bu diyeti ben 1200 kalori alıyorum başlayalı bu 4. hafta ben fazlamı yiyorum anlamadımya şimdiye kadar yediklerim

[1] Sebzeli Köfte 1 PORSİYON 361
[2] Patates Püresi 30 gr 18
[3] Sütlü Çikolata 20 GRAM 120.8
[4] Domates 1 ADET 14
[5] Uno Light Ekmek 2.5 DİLİM 120
[6] Zeytin (yeşil) 10 GRAM 14.4
[7] Zeytin (Siyah) 5 GRAM 10.35
[8] Dil Peyniri 30 GRAM 87

kafam karıştı öyleyse bende daha az kalorimi yapayım

canım sen dört haftada kaç kilo verdin

kızlar burada lokumun çok düşük kalorisi olduğunu görüyorum gerçekten öylemi yani 1 adet lokumun kalorisi 10 mu bildiğimiz lokummu bu.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…