kızlar anlamadığım bir durum var bu diyette 100 kalorinin altı tehlikeli deniyo kas erimesi yapıyormuş ama bakıyorumda herkes 1000 altında yapıyo bu diyeti ben 1200 kalori alıyorum başlayalı bu 4. hafta ben fazlamı yiyorum anlamadımya şimdiye kadar yediklerim
[1] Sebzeli Köfte 1 PORSİYON 361
[2] Patates Püresi 30 gr 18
[3] Sütlü Çikolata 20 GRAM 120.8
[4] Domates 1 ADET 14
[5] Uno Light Ekmek 2.5 DİLİM 120
[6] Zeytin (yeşil) 10 GRAM 14.4
[7] Zeytin (Siyah) 5 GRAM 10.35
[8] Dil Peyniri 30 GRAM 87
kafam karıştı öyleyse bende daha az kalorimi yapayım
kızlar burada lokumun çok düşük kalorisi olduğunu görüyorum gerçekten öylemi yani 1 adet lokumun kalorisi 10 mu bildiğimiz lokummu bu.?
bence hiç çok değil gayet sağlıklıı... afiyet olsun canm
canım sen dört haftada kaç kilo verdin[/QUOTE
ilk hafta 750 gr 2. hafta bozdum diyeti ve geri aldım 3 hafta ve bugüne kadar 1200 verdim
yaa kalorisini hesapladım 360 çıkıyor:18: bi salata için çok değil mi :26::26:
kızlar 60 dakikalık yürüyüş kaç kalori yakar.?
kızlar şuanda neredeye kıyamet kopacak gibi bir hava var burda ya:18:bu saatte evin içi kapkaranlık oldu dışarısıda kıpkırmızı sanki heryer yanıyor gibi göz gözü görmüyor ben hayatımda böyle bişey görmedimaçıkçası biraz korkmaya başladım umarım elektrik kesilmez tuz biber olur oda:18::18:
sen nerde oturuyorsun canım??? çok kar yağıcakk belkide oyuzdenndir..
Herkesin kadınlar gününü kutlarım hanımlar :81:
Bugün yağ ölçümü yaptırdım.
Çok üzücü ama verdiğim kiloların nerdeyse yarısı sudan gitmiş, yağ kütlemde çok ciddi bir azalma yok.
Kaloriyi az tutsam da karbonhidrat miktarını azaltıp protein miktarını biraz daha arttırmadan yağ yakmam mümkün olmayacak sanırım
Moralim çok bozuldu, ufff :105:
a olabilir bak ben onu düşünmemiştim mersinli olunca kardan falan pek anlamıyorumşuan eşim doğu görevinde vanın küçük bir ilçesinde oturuyoruz 6 ay yollarımız kapalı oluyor kışın
epakcım haklıymışsınşuan öyle bir kar bastırdı ki lapa lapa kelimesi az kalır
Herkesin kadınlar gününü kutlarım hanımlar :81:
Bugün yağ ölçümü yaptırdım.
Çok üzücü ama verdiğim kiloların nerdeyse yarısı sudan gitmiş, yağ kütlemde çok ciddi bir azalma yok.
Kaloriyi az tutsam da karbonhidrat miktarını azaltıp protein miktarını biraz daha arttırmadan yağ yakmam mümkün olmayacak sanırım
Moralim çok bozuldu, ufff :105:
uruzcum bende bir yazı okumuştum bacakları inceltmekle ilgili: çok protein tüketmeyin daha çok karbonhidrat ağırlıkllı beslenin diyordu yazıda.protein kas yaptığı için birde çok egzersiz yaparsan daha kalın bacaklarınız olur ama haftada 3 kez egzesrsiz ve bol bol karbonhidrat daha ince olmasını sağlar diye okudum:44:
uruzcum bende bir yazı okumuştum bacakları inceltmekle ilgili: çok protein tüketmeyin daha çok karbonhidrat ağırlıkllı beslenin diyordu yazıda.protein kas yaptığı için birde çok egzersiz yaparsan daha kalın bacaklarınız olur ama haftada 3 kez egzesrsiz ve bol bol karbonhidrat daha ince olmasını sağlar diye okudum:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?