Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419

bence sen gayet normal yapıyorsun dönem dönem kalorını düşürebilirsin oda kılonda oyunama olmuyorsa.. benımde genelde 900 cıvarlarında oluıyor ama ben hsonları kacamak yaptıgım ıcın hiçi kl değerini düşük tutmaya çalışıyorum ... benim dah aonce yaptıgım bır dıyet vardı 1200 kl günlük ve gayet saglıklıydı..

iyi o zaman kilo vermek durana kadar 1200 sonra yavaş yavaş düşerim akşam bende salata yiyeyim bari cnm istedi şöle mısırlı falan

kızlar 60 dakikalık yürüyüş kaç kalori yakar.?

senin tempona göre değişir saatte kaç kilometre yürüyeceksen ona göre hesapla.normalde 100 kaloide olabir 500 kaloride.mesela tempolu yarım saat yürüyüş 150 kalori olarak geçiyor.ama ben koşu bandında yarım saat yürüyünce hiç 150 rakamını görmedimgenellikle 200 e yakın oluyor yada daha yavaş tempoda 100ü biraz geçiyor gibi.en iyisi ya koşu bandı al yada adım sayarlar var onlar oldukça ucuz daha doğru hesaplasın o zaman yaktığın kaloriyi

kızlar şuanda neredeye kıyamet kopacak gibi bir hava var burda ya:18:bu saatte evin içi kapkaranlık oldu dışarısıda kıpkırmızı sanki heryer yanıyor gibi göz gözü görmüyor ben hayatımda böyle bişey görmedimaçıkçası biraz korkmaya başladım umarım elektrik kesilmez tuz biber olur oda:18::18:

sen nerde oturuyorsun canım??? çok kar yağıcakk belkide oyuzdenndir..

Herkesin kadınlar gününü kutlarım hanımlar :81:

Bugün yağ ölçümü yaptırdım.

Çok üzücü ama verdiğim kiloların nerdeyse yarısı sudan gitmiş, yağ kütlemde çok ciddi bir azalma yok.

Kaloriyi az tutsam da karbonhidrat miktarını azaltıp protein miktarını biraz daha arttırmadan yağ yakmam mümkün olmayacak sanırım

Moralim çok bozuldu, ufff :105:

sen nerde oturuyorsun canım??? çok kar yağıcakk belkide oyuzdenndir..

a olabilir bak ben onu düşünmemiştim mersinli olunca kardan falan pek anlamıyorum şuan eşim doğu görevinde vanın küçük bir ilçesinde oturuyoruz 6 ay yollarımız kapalı oluyor kışın

canım moralını bozmamaya calıss haklısın uzulmekte ama malesef yapıcak tekk şey bundan sonra daha cok dıkkat etmek burdan da anlıyoruzkı kl dusuk tutmakk kılo vermek ıcın yeterlı değilmiş... sağlıklı en onemlısı yağdan vermek ıstıyorsan herseyı dengelemek gerekıyormuşş..

a olabilir bak ben onu düşünmemiştim mersinli olunca kardan falan pek anlamıyorum şuan eşim doğu görevinde vanın küçük bir ilçesinde oturuyoruz 6 ay yollarımız kapalı oluyor kışın

hıımm Allah kolaylık versın canımmm.... bende mersını cok begenırım ozellıkle yemeklerınıııı.. tekrardan bu yaz gidicem ınsallah

epakcım haklıymışsın şuan öyle bir kar bastırdı ki lapa lapa kelimesi az kalır

uruzcum bende bir yazı okumuştum bacakları inceltmekle ilgili: çok protein tüketmeyin daha çok karbonhidrat ağırlıkllı beslenin diyordu yazıda.protein kas yaptığı için birde çok egzersiz yaparsan daha kalın bacaklarınız olur ama haftada 3 kez egzesrsiz ve bol bol karbonhidrat daha ince olmasını sağlar diye okudum:44:

Canım ben de hep tersini duymuştum, protein kilo verme sürecinde iyidir diye...

Kadınlar spor yapınca kaslanıcaz diye korkuyorlar ama kadınlar erkekler gibi kolay kolay kas yapamıyor zaten :)

Ben kalori azaltıyorum ama dengeli beslenme olmyor yine de.

Karbonhidratlara fazla yükleniyorum maalesef :100:

Hiç karbonhidratsız da olmuyor, o zaman da enerjin kalmıyor...
Ama fazla karbonhidrat da beni tembel, üşengeç biri yapıyor :)
Proteini bol olduğum zamanlar daha enerjiğim, fark ediyorum hemen...

şimdi bunların hangisine inanacaz şaşırdım valla:44:gerçi bende çok protein tüketebilen biri değilim malesef et pek yemiyorum yumurta ve süt ürünleri tüketiyorum birde bakliyat yiyorum.onun dışında vitamin ve karbonhidrat çok yiyorum galiba:44:ve kesin olarak ne yapsam doğru onuda bilmiyorum

benim kafam iyice karıştı kızlarr ee napcaz pekiiii şimdik :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…