Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419
slm arkadaşlar..moralim çok bozuk aslında kızım ameliyat olacakkk canım hiç bişey istemiyo ama zorlada olsa metobolizmam yavaşlamasın diye yedim

2011-03-08 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Makarna (haşlama, yağsız, tuzsuz) 2 porsiyon 442
[2] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[3] Elma 1 ADET 60
[4] yumurta 1 adet 80
[5] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[6] Domates 2 ADET 28
Toplam : 731 kal

3 lt su ve tuba özay fitness yaptım 40 dk. son olarak şekersiz yeşil çay içicem ve kapanışı yapıcam inşallah... sizce nasıl her türlü yoruma açığım canlarım...

Selam hanımlar,kadınlar gününüzü kutlarım.VE BUGÜNKÜ MENÜM:
AKŞAM:
[1] 1 bardak ayran=100 cal
[2] 1 porsiyon yağsız haşlanmış makarna=111
ARA ÖĞÜN:
[3] Kırmızı Mercimek Çorbası 1 kase 200
[4] cafe crown 2si 1 arada 1 paket 55.1
ÖĞLE YEMEĞİ:
[5] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[6] Izgara köfte (dana eti orta yağlı) 5 adet 300
ARA ÖĞÜN:
[7] Form Çörekotlu Kepekli Tuzlu Bisküvi 20 GRAM 72
[8] Elma 1 ADET 60
SABAH:
[9] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[10] Izgara köfte 2 adet 120
[11] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
TOPLAM:1313 cal

öncelikle hoşgeldin arkadaşım
suyun yaşamımızda ki rolü büyük ben belkide günde 3 litreye yakın su tüketiyorum içinde bol bol yeşil çay bir kupa maydanoz suyu ve lahana suyuda var ama ben senin kadar sık tuvalete çıkmıyorum bugün topu topu üç kez gitmişimdir... bu üşütmeyle ilgili bir sorunda olabilir eğer belini yada ayağını üşütmüşsen bu kadar sıklıkta wc ihtiyacı doğar ... geçende Ahmet Maranki yi dinledim oda diğer uzmanlar gibi günde 2,5 litre su tüketilmesi gerektiğini söylüyor böylelikle vücudun mineral ihtiyacı karşılanıyor, cildimiz besleniyor, böbreklerimiz temizleniyor, yağlarımız yanıyor, bağırsaklarımız çalışıyor... suyun daha bir çok yararı var günde 2.5 litre su içen bir insan yattığı yerde de peteği kapatırsa yada soba varsa sobayıda söndürüp uyumasının bedene ve bağırsaklara son derece faydası var hem su içmiyoruz hem sıcak odada uyuyoruz buda bizi resmen kurutuyor ve bağırsaklar tembelleşiyor form çaylarına saldırıyoruz e iyice tembelleştiriyoruz neredeyse form çaylarına bağımlı olduk oysa 2,5 lt su ve sıcak olmayan bir odada uyumak en güzeli..

çok uzattım menün gayet iyi sadece keşke o kaçamaklar olmasaymış

çok geçmiş olsun canım nesi var kızının Allah yardım ets hayırlısıyla sağlığına kavuşsun inşallah biran önce...
kalorin çok düşük hem bide fitness yapmışsın bence bu saatten sonra elma portakal falan ye en azında güçten düşme ...

2 porsiyon olarak hesaplamalısın

Son düzenleme:

ohhh afiyet olsun ne güzel şeycikler yemişsin :97:

bende senin ve tüm arkadaşlarımın kadınlar gününü kutluyorum canım teşekkürler ..

Son düzenleme:
Aramıza hoşgeldin Chelzy :)

Suyun vücuttan atılma süresinden çok o kısa zaman zarfındaki işlevi önemli bence...
Ben su içmediğim zamanlar gün içinde çok az tuvalet ihtiyacı hissederim ama senin de belirttiğin gibi su tüketimimi arttırdığım zaman yarım saatte bir tuvalete gitme ihtiyacı hissediyorum :)

Genel olarak su tüketmeyen biri olarak vücut için inanılmaz faydaları olduğunu görmem zor olmuyor...
Su içmediğim zaman daha iştahlı oluyorum, aslında doktorların da dediği gibi her açlık gerçek açlık olmayabiliyor.
İnsan yetei kadar su içmezse açlık duygusuna benzer bir hisse kapılıyor ve yemeklere saldırıyor, halbuki vücudun beklentisi su :)
Böbrek ağrısı da cabası, uzun süre tüketmeyince hafiften hissettiriyor kendisini.

Kilo vermeye çalışıyoruz. Yağlar parçalandıkça birçok zararlı madde birikiyor bedende, normalden daha fazla. Fazlaca su içmek bu maddelerin de atımını kolaylaştırıyor, ödemin daha az oluyor mesela, bunu rahatlıkla görebilirsin.

O nedenle önemli olan ne kadar zamanda böbreklerde süzüldüğü değil de vücuttaki mucizevi görevi...
Varsın o kadar da zorluğu olsun

Fazla kilon yok, zaten bu yüzden yavaş yavaş gidecek, sabırlı olmalısın.

Bugünkü menünde öyle çok ciddi kaçamaklar görmedim, belki çikolatanın miktarı biraz az tutulabilirdi.
Protein çok çok az, daha fazla alınabilirdi...

Listenin kalorisi 1500 gibi gelmedi bana.
Toplam kalorisini hesapladın mı, sanki az gibi...

tşk ederim cnm ahhhh bnm yüzümden oldu zaten vicdan azabından ölüyorummm koşu bandında yürüyüş yaparken parmakları sıkıştı deri nakli yapacaklar..eşimde şehir dışında memleketten annem geliyo yarın yoksa kafayı yicem burda...bugün biraz az oldu ama inan tıka basa dolu midem habire su içiyorum sonrada doğğğru wc ye...yerın daha güzel olur insallah menüm..öpüyorum hepinizi..

Canım çok geçmiş olsun, tez zamanda iyileşmesini dilerim

ay inanmıyorum ya porsiyonu 268 kaloriydi sarmanın 2 porsiyon hesaplarsam mahvoldum yaniyemek şişkinlik yaptı diye 268 kalorilik yürümüştüm yoğurtla salatada kalsın dedim meğer ben sadece yarısınımı eritmişim sarmanın

ah canım ya çok üzüldüm.bizim kızda çok hevesli çıkıyor üstüne düşük modda çalıştırıyorum oda yürüyor.acaba neresine sıkıştı ya bu kadar tehlikeli olacağını düşünmemiştim ben

ahh cnm ahhh ben kendimi o kadar kaptırmışımki üzerinde yürüyodum 5 km hızla oda babasıyla oynuyodu ne ara yanıma geldi görmedim bile arkadan bantla demir arası o kadar dar yere eli nasıl girdi anlamadım..makine biraz yavaşladı döndüm arkamı bi baktım ki ayvahhhh hemen acil durdurdum çıkardım elini bir baktımmmm sol elinin yüzük ve orta parmağının içinin derisi yok kanamadıda bayılacaktım görünce allahtan eşim evdeydi hemen acile götürdük ordan üniversiteye derken deri nakline karar verdiler..ama ben kendimi acayip suçlu hissediyorum benim yüzümden acı çekecek ya izi çok belli olursa bütün hayatı boyunca taşıyacak o izi sırf bnm dikkatsizliğim yüzünden..bundan sonra o uyumadan asla yürüyüş filan yapmayacağım dedim kendi kendime..evde koşu bandı varsa çok dikkat et tatlım..çocuklar bilmiyolar kendilerine zarar veriyolar işte böyle...

serapkayra
Hoşbuldum ve verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.Bıraz önce 2,5.litremi de bitirdim.Bugünlük yeter sanırım artık :)Menüm fena değil ama o kaçamakları yapmamak için ne kadar zor tutuyorum kendimi ama hakim olamıyorum bir türlü (

uruz

Hoşbuldum canım.Sanada çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.Evet menümde protein pek yok ama yaklasık 2 senedir dogru düzgün ne tavuk,ne köfte ne de et yiyebiliyorum.Bilmiyorum neden.Sevmiyorum.Kokusuna tahammül edemiyorum özellikle tavuğun.Onun yerine haftada 3-4 gün nohut,kuru fasulye,mercimek yemeğe çalışıyorum.Onu da genellikle öğlen yiyorum okulda fazlasıyla çıkıyor cunku bu yemek.

Bu arada sivilcelerle diyetin bir bağlantısı olabılır mı ?? Neredeyse 3 haftadır hergün bir sivilce çıkyıor yüzümde.Spor yapayım dedim ılk mesajımı attıktan sonra bir baktım dudagımın üstünde cıkmış.Cildim zaten çok hassas.Bİr sivilce çıktımı kaybolmak bilmiyor .İyice sinirlerim bozulmaya başladı.Sağ yanağımda 4 tane var su anda.Offff

canım benim ya of çok üzüldüm çokkendinide çok suçlama canım düzelir inşallah o daha çok küçük çabuk iyileşir Allahın izniyle

kızlarr selammm
tiviti canım çok çok geçmiş olsun ben geçmiş sayfalara fln bakamadım ama kızının parmakları sıkışmış okuduğum kadarıyla koşu bandına =( umarım iz fln kalmaz canım çok üzüldüm =( =(

ben bugünlerde hem spordan uzağım hem de baya iştahlıyım kızlar ya bugün yine aştım

sabah: 1 küçük kurabiye, 1 minik peynirli poğaça, 1 dilim kaşar, 1 dilim salam, beyaz ekmek, kepekli ekmek, elma,şekersiz çay
öğlen: 2 kepekli ekmeğin arasına kaşarla sandviç
ara: zero cola
akşam: 400 gr karışık salata, şekersiz çay, minik ekmeklerden yaklaşık 1.5 tane , 150 gr kadar profiterol, 50 gr dondurma (1 top çikolatalı 1 top sade)
ara:30 gr mini kek , 1 halley in yarısından biraz fazlası

[1] Dondurma 60 GRAM 115.80
[2] Bolulu Hasan Usta Profiterol 1.5 100 gr 312.00
[3] Karışık Salata 1 PORSİYON 123.00
[4] Küçük Ekmek 1.5 ADET 252.00
[5] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110.00
[6] Sütaş Tam Yağlı Taze Kaşar Peyniri 50 GRAM 170.00
[7] Coca Cola Zero 1 KUTU 0.66
[8] Salam 30 GRAM 155.40
[9] Sütaş Tam Yağlı Taze Kaşar Peyniri 50 GRAM 170.00
[10] Peynirli Poğaça 0.5 ADET 110.00
[11] Kuru Pasta 1 ADET 75.00
[12] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55.00
[13] Ekmek 0.5 DİLİM 32.50
[14] Elma 0.6 ADET 36.00
[15] Çikolatalı Kek 30 GRAM 128.40
[16] Halley 0.6 PAKET(30GR) 79.20

Toplam : 1924.96kal.

bu hafta kilo almazsam iyidir =( spora gidemiyorum bu hafta kızlar haftaya devam edicem artık bu hafta çok yoğunum =(

offf çok çok geçmiş olsun olacağı varmış ne yapıcaksın üzülme bu kadar Allah daha beterinden korusun ...

Son düzenleme:
2011-03-08 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Patlıcan Musakka 0.5 PORSİYON 100.5
[2] Elma 1 ADET 60
[3] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[4] SUSAMLI GALETA-UZUN 1 adet 45
[5] limonata (250ml) 1 büyük bardak 105
[6] SUSAMLI GALETA-UZUN 1 adet 45
[7] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
[8] Eti Form Kepekli Bisküvi 0.5 PAKET 84
[9] Domates Çorbası 1 PORSİYON 161
[10] Kıvırcık Salata 1 PORSİYON 84
[11] Portakal 1 ADET 50
[12] Sütlaç 0.2 PORSİYON 69.4
Toplam : 946.9 kal.

off ya bugün azıttım resmen doymak bilmedim (( neyse ama yarından itibaren 3 gün oruç tutacagım zaten o zaman iftarda 300-400 kalori alırsam güzel olur :)

ben hiçte azıtma tozutma görmedim bin bile değil .. hem ne orucu bu böyle önemli bir aya güne mi girdik :44:

ben hiçte azıtma tozutma görmedim bin bile değil .. hem ne orucu bu böyle önemli bir aya güne mi girdik :44:

buna çok sevindim :)
yoo önemli bir gün falan degilde borçlarımı tutayım dedim hem belki 2-3 kilo veririm :))

bu arada
5martcumartesi;75.6
8martsalı;74.2

çok mutlu oldum bunu görünce bu sabah
ve her sabah tartılacagım 2 ay sonra kuzenimin dügünü var o zamana kadar 65'e inmem gerek daha sonrada hedefim 58 inşallah boyum 170 yaşımda 13

tiviti canım çok çok geçmiş olsun....
kendini suçlsma canım....

Serap canım n güzel detox yapıyorsun bakalım ne kadar vereceksin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…