Kızlar bişey sorucam.Bu soğukta karda kışta bende diyetle beraber günde 2 -3 litre su içiyorum da soluğu anında tuvalette alıyorum.Şükür sınıfım tuvalete yakın.Yemin ediyorum ders yapamıyorum resmen zırt pırt gitmekten .Çocuklar öğretmenim yine mi ellerinizi yıkamaya gidiyorsunuz diyor( çocuklara hijyen için sürekli ellerimi yıkamaya gidiyorum diyorum da ) Madem içtiğimiz anında gidiyor ki 5 dakikayı bulmuyor bu durum bu suyun diyete etkisini bilen biri açıklayabilir mi ??Gerçekten merak ediyorum.
Sorumu sorduğuma göre konuya giriş yapabilirim.Yaklasık 3 hafta önce diyetisyene gittim.Boyumla kilom aynı.6ay içerisinde ağır bir depresyon geçirdiğim için ki hala etkileri devam etmekte eylulun basından bu yana 9 kılo aldım.Hayatımda ilk defa bu kılodayım su anda.Ve basladım diyete.Yalnız doktor metabolızmamın yavas oldugunu soyledı.Bu da sanırım kılo vermemde engelleyici durumundaDoktor 1500 kalorılık bir diyet hazırladı bana.Butun yıyeceklerı grupladı.Tahıl grubu,süt grubu,et grubu diye.Herneyse ben kendı kafama gore yapıyorum bişeyler.Bugun ne yedıklerıme gelecek olursak(ne yemedıklerım demek daha dogru olur sanırım )
Sabah = Lıght süt ve nesfit. yaklasık 200 kalorı
Öğlen = 4 yemek kasıgı susuz nohut+ 3 yemek kasıgı pılav cacık= yaklasık 300 kalorı
Ara=bır avuc beyaz leblebı (160kalorı)
Aksam=Sehrıye corbası(ama arpa sehrıyesı baya vardı ) 1 kucuk domates+1 salatalık+2 zeytın+1,5 dilim kepek ekmegi. 400 kalorı d
Günün kaçamakları:18:= 1 cay kasıgı bal,2 cay kasıgı dıyet recel,1cubuk bıskolata 1 tane eti bitter stıck cıkolata(200-250 kalori)
2,5 litre su ve bıraz sonra yapacagım 55 dakıka aerobik.
Hem kolay gelsin hemde Allah bizlere sabır versin arkadaşlarr.
slm arkadaşlar..moralim çok bozuk aslında kızım ameliyat olacakkk canım hiç bişey istemiyo ama zorlada olsa metobolizmam yavaşlamasın diye yedim
2011-03-08 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Makarna (haşlama, yağsız, tuzsuz) 2 porsiyon 442
[2] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[3] Elma 1 ADET 60
[4] yumurta 1 adet 80
[5] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[6] Domates 2 ADET 28
Toplam : 731 kal
3 lt su ve tuba özay fitness yaptım 40 dk. son olarak şekersiz yeşil çay içicem ve kapanışı yapıcam inşallah... sizce nasıl her türlü yoruma açığım canlarım...
mavis81 -
slm kızlar sizce yaprak sarmanın 1 porsiyonunun içinde kaç tane vardır?ben biraz abarttım galiba yaçok şişkinlik yaptı aşağı yukarı 15 tane yemişimdir belki tadına baktımlarımla daha da fazladır
Selam hanımlar,kadınlar gününüzü kutlarım.VE BUGÜNKÜ MENÜM:
AKŞAM:
[1] 1 bardak ayran=100 cal
[2] 1 porsiyon yağsız haşlanmış makarna=111
ARA ÖĞÜN:
[3] Kırmızı Mercimek Çorbası 1 kase 200
[4] cafe crown 2si 1 arada 1 paket 55.1
ÖĞLE YEMEĞİ:
[5] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[6] Izgara köfte (dana eti orta yağlı) 5 adet 300
ARA ÖĞÜN:
[7] Form Çörekotlu Kepekli Tuzlu Bisküvi 20 GRAM 72
[8] Elma 1 ADET 60
SABAH:
[9] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[10] Izgara köfte 2 adet 120
[11] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
TOPLAM:1313 cal
Kızlar bişey sorucam.Bu soğukta karda kışta bende diyetle beraber günde 2 -3 litre su içiyorum da soluğu anında tuvalette alıyorum.Şükür sınıfım tuvalete yakın.Yemin ediyorum ders yapamıyorum resmen zırt pırt gitmekten .Çocuklar öğretmenim yine mi ellerinizi yıkamaya gidiyorsunuz diyor( çocuklara hijyen için sürekli ellerimi yıkamaya gidiyorum diyorum da ) Madem içtiğimiz anında gidiyor ki 5 dakikayı bulmuyor bu durum bu suyun diyete etkisini bilen biri açıklayabilir mi ??Gerçekten merak ediyorum.
Sorumu sorduğuma göre konuya giriş yapabilirim.Yaklasık 3 hafta önce diyetisyene gittim.Boyumla kilom aynı.6ay içerisinde ağır bir depresyon geçirdiğim için ki hala etkileri devam etmekte eylulun basından bu yana 9 kılo aldım.Hayatımda ilk defa bu kılodayım su anda.Ve basladım diyete.Yalnız doktor metabolızmamın yavas oldugunu soyledı.Bu da sanırım kılo vermemde engelleyici durumundaDoktor 1500 kalorılık bir diyet hazırladı bana.Butun yıyeceklerı grupladı.Tahıl grubu,süt grubu,et grubu diye.Herneyse ben kendı kafama gore yapıyorum bişeyler.Bugun ne yedıklerıme gelecek olursak(ne yemedıklerım demek daha dogru olur sanırım )
Sabah = Lıght süt ve nesfit. yaklasık 200 kalorı
Öğlen = 4 yemek kasıgı susuz nohut+ 3 yemek kasıgı pılav cacık= yaklasık 300 kalorı
Ara=bır avuc beyaz leblebı (160kalorı)
Aksam=Sehrıye corbası(ama arpa sehrıyesı baya vardı ) 1 kucuk domates+1 salatalık+2 zeytın+1,5 dilim kepek ekmegi. 400 kalorı d
Günün kaçamakları:18:= 1 cay kasıgı bal,2 cay kasıgı dıyet recel,1cubuk bıskolata 1 tane eti bitter stıck cıkolata(200-250 kalori)
2,5 litre su ve bıraz sonra yapacagım 55 dakıka aerobik.
Hem kolay gelsin hemde Allah bizlere sabır versin arkadaşlarr.
çok geçmiş olsun canım nesi var kızının Allah yardım ets hayırlısıyla sağlığına kavuşsun inşallah biran önce...
kalorin çok düşük hem bide fitness yapmışsın bence bu saatten sonra elma portakal falan ye en azında güçten düşme ...
tşk ederim cnm ahhhh bnm yüzümden oldu zaten vicdan azabından ölüyorummm koşu bandında yürüyüş yaparken parmakları sıkıştı deri nakli yapacaklar..eşimde şehir dışında memleketten annem geliyo yarın yoksa kafayı yicem burda...bugün biraz az oldu ama inan tıka basa dolu midem habire su içiyorum sonrada doğğğru wc ye...yerın daha güzel olur insallah menüm..öpüyorum hepinizi..
tşk ederim cnm ahhhh bnm yüzümden oldu zaten vicdan azabından ölüyorummm koşu bandında yürüyüş yaparken parmakları sıkıştı deri nakli yapacaklar..eşimde şehir dışında memleketten annem geliyo yarın yoksa kafayı yicem burda...bugün biraz az oldu ama inan tıka basa dolu midem habire su içiyorum sonrada doğğğru wc ye...yerın daha güzel olur insallah menüm..öpüyorum hepinizi..
ah canım ya çok üzüldüm.bizim kızda çok hevesli çıkıyor üstüne düşük modda çalıştırıyorum oda yürüyor.acaba neresine sıkıştı ya bu kadar tehlikeli olacağını düşünmemiştim ben
ahh cnm ahhh ben kendimi o kadar kaptırmışımki üzerinde yürüyodum 5 km hızla oda babasıyla oynuyodu ne ara yanıma geldi görmedim bile arkadan bantla demir arası o kadar dar yere eli nasıl girdi anlamadım..makine biraz yavaşladı döndüm arkamı bi baktım ki ayvahhhh hemen acil durdurdum çıkardım elini bir baktımmmm sol elinin yüzük ve orta parmağının içinin derisi yok kanamadıda bayılacaktım görünce allahtan eşim evdeydi hemen acile götürdük ordan üniversiteye derken deri nakline karar verdiler..ama ben kendimi acayip suçlu hissediyorum benim yüzümden acı çekecek ya izi çok belli olursa bütün hayatı boyunca taşıyacak o izi sırf bnm dikkatsizliğim yüzünden..bundan sonra o uyumadan asla yürüyüş filan yapmayacağım dedim kendi kendime..evde koşu bandı varsa çok dikkat et tatlım..çocuklar bilmiyolar kendilerine zarar veriyolar işte böyle...
tiviti -
Alıntı serapkayra kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
çok geçmiş olsun canım nesi var kızının Allah yardım ets hayırlısıyla sağlığına kavuşsun inşallah biran önce...
kalorin çok düşük hem bide fitness yapmışsın bence bu saatten sonra elma portakal falan ye en azında güçten düşme ...
2011-03-08 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Patlıcan Musakka 0.5 PORSİYON 100.5
[2] Elma 1 ADET 60
[3] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[4] SUSAMLI GALETA-UZUN 1 adet 45
[5] limonata (250ml) 1 büyük bardak 105
[6] SUSAMLI GALETA-UZUN 1 adet 45
[7] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
[8] Eti Form Kepekli Bisküvi 0.5 PAKET 84
[9] Domates Çorbası 1 PORSİYON 161
[10] Kıvırcık Salata 1 PORSİYON 84
[11] Portakal 1 ADET 50
[12] Sütlaç 0.2 PORSİYON 69.4
Toplam : 946.9 kal.
off ya bugün azıttım resmen doymak bilmedim(( neyse ama yarından itibaren 3 gün oruç tutacagım zaten o zaman iftarda 300-400 kalori alırsam güzel olur :)
ben hiçte azıtma tozutma görmedimbin bile değil .. hem ne orucu bu böyle önemli bir aya güne mi girdik :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?