evet benim eşim sporcu ve oda protein çok tüketir genelde.1 ay düzenli spor yapsın hemen pazuları çıkar bizim evde haliyle bir spor odası var eşimin vücut geliştirme ünitesi dambılları falanda var.banada her defasında küçük ağırlıklarla çalışmamı söyler bende hiçbir zaman öyle kasların olamıcanı yüz defa söylemiştir herhaldeCanım ben de hep tersini duymuştum, protein kilo verme sürecinde iyidir diye...
Kadınlar spor yapınca kaslanıcaz diye korkuyorlar ama kadınlar erkekler gibi kolay kolay kas yapamıyor zaten :)
Ben kalori azaltıyorum ama dengeli beslenme olmyor yine de.
Karbonhidratlara fazla yükleniyorum maalesef :100:
Hiç karbonhidratsız da olmuyor, o zaman da enerjin kalmıyor...
Ama fazla karbonhidrat da beni tembel, üşengeç biri yapıyor :)
Proteini bol olduğum zamanlar daha enerjiğim, fark ediyorum hemen...
evet benim eşim sporcu ve oda protein çok tüketir genelde.1 ay düzenli spor yapsın hemen pazuları çıkar bizim evde haliyle bir spor odası var eşimin vücut geliştirme ünitesi dambılları falanda var.banada her defasında küçük ağırlıklarla çalışmamı söyler bende hiçbir zaman öyle kasların olamıcanı yüz defa söylemiştir herhaldeama ben zaten sıkı bir vücuda sahibim(sürekli yürüyüş ve twester yaptığımdan sanırım)birde ağırlık çalışınca kaslanıcam diye korkuyorum olmaz ama yine de tedirgin oluyorum
serapçım sen tam olarak ne zaman başladın diyete?spora gitmene rağmen durdu kilo vermen öylemi?benimde korkulu rüyam bu ya o kadar uğraşınca insan karşılığını almak istiyor haliylebirde senin boyun kaç canım yani idealine azmı kaldı?
:)))))) off keşkee burdada yağsa öle bir karr, istanbulda daha kar göremedikk doya doyaa..
uruz -
Herkesin kadınlar gününü kutlarım hanımlar
Bugün yağ ölçümü yaptırdım.
Çok üzücü ama verdiğim kiloların nerdeyse yarısı sudan gitmiş, yağ kütlemde çok ciddi bir azalma yok.
Kaloriyi az tutsam da karbonhidrat miktarını azaltıp protein miktarını biraz daha arttırmadan yağ yakmam mümkün olmayacak sanırım
Moralim çok bozuldu, ufff
ayyy sen camdan bakmıyosun galiba göz gözü görmüyo kardanama tuttumu dersen o biraz zor :26:
serapcım burda hiç bişey yokk anlamadım benn burasıda istanbull:))))
serapcım burda hiç bişey yokk anlamadım benn burasıda istanbull:))))
Ben Büyükçekmece deyim canım burasıda İstanbulşimdi teyzemle konuşuyordum oda ataşehirde orada da gözgözü görmüyormuş hemde yerlerde de tutmuş :44:
ne güzel yaa benim işyerim esentepede şişli tarafında evime tilerde hiç bişey yokkkkk :))))
sen şehrin iç kesimlerindesin oralarda binalar yüksek sokaklar kuytu kalıyor sanırım o yüzden kar yere düşene kadar erir zatenbizim burada da durdu şuan ama beylikdüzü bembeyazmış :97:
gece buralarada düşerrrr umarımm :)))))
KAHVALTI
süt (tam yağlı) - inek 100 gr. 62 cal.
çavdar ekmeği 1 dilim 63 cal.
zeytin (siyah) 15 gr. 30 cal.
maydanoz 10 gr. 4 cal.
kuru kayısı 2 ad. 33 cal.
1. ARA ÖĞÜN
yeşil çay - şekersiz 1 kupa 0 cal.
kuru kayısı 3 ad. 50 cal.
fındık 10 gr. 65 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
muz 1 ad. 100 cal.
kuru kayısı 1 ad. 16 cal.
2. ARA ÖĞÜN
elma 1 ad. 60 cal.
kuru kayısı 2 ad. 33 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
portakal 1 ad. 50 cal.
elma 1 ad. 60 cal.
kuru kayısı 3 ad. 50 cal.
676 cal.
bugün kendimce sağlıklı bulduğum bir beden temizliği yapmak istedim şuana kadar iyi gitti ...
sırf meyve olunca haliyle kalori düşün onu biraz yükseltmem gerek en iyisi akşam bir nar yada bir muz daha yemek yada marketten kuru erik alabilirim oda listeme uyar
Bugün Yediklerim
1 dilim çavdar ekmeği
1 tane haşlanmış yumurta
6 tane zeytin
100 gr tam yağlı beyaz peynir
2 bardak şekersiz çay
2 tane minik elma
Yarım porsiyon barbunya
Bol yeşillikli, 1 yemek kaşığı yağ ilave edilmiş salata
1 kase mantar çorbası
1 tane muz
300 gr tam yağlı yoğurt
100 gr tam yağlı beyaz peynir
3 tane haşlanmış yumurta
toplam: 1750 kalori :101:
Portein kısmını bilerek ve isteyerek abarttım ama umarım 4 yumurta nedeniyle bu akşam fenalık geçirmem :122:
bende senin protein listeni beğendim canımumarım işe yarar geçmişte mavis81 le yazılarınızı okudum da kafam karıştı sen yinede kalorini 1500 den taşırma bence mesela bu listede barbunya ve mantar çorbasından biraz kısa bilirdin ve bir yumurta eksik olsaydı ilk günden de fazla protein yüklemesi oldu
bende gidip kuru erik alıcam şimdi, bu saatten sonra biraz da ondan yerim .. bende dayanırmıyım dayanamazmıyım arasında gidip geliyordum hatta sabah akşamki tavuk soteyi aldım elime biraz yiyim kahvaltı yerine dedim düşüncem gitti geldi meyveler ve tavukta sonra serap kendine gel dedim ve tencereyi dolaba soktum :) korktuğum gibi olmadı hiç açlık çekmedim çektiğim yerde ağzıma bir kuru kayısı attım bol bol su içtim bakalım sonuç ne olucak
Evet kalori kısmına ben de katılıyorum, bu aralar yaptığım kaçamaklardan sonra 1700 küsür kalori almama hiç gerek yok
Ne kadar yumurta yediğimi de sonradan fark ettim aslında, aaa sabah kahvaltıda da yumurta yemiştim dedim kendi kendime ama geç oldu :)
Serap sen zaten gayet güzel gidiyorsun, iradelisin de :)
Seni mezun edeceğimiz zaman çok yakın gibi geliyor bana
Ama mezun olsan da burada olacaksın değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?