Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419
Handecim azıtıp tozutmak bir tarafa, aldığın kalori az zaten :)
Biraz arttırmayı deneyebilirsin
3 günlük zaman zarfında çok güzel sonuçlar almışsın, tebrik ederim :)

Handecim azıtıp tozutmak bir tarafa, aldığın kalori az zaten :)
Biraz arttırmayı deneyebilirsin
3 günlük zaman zarfında çok güzel sonuçlar almışsın, tebrik ederim :)
çok teşekkür ederim darısı hepimize inşallah ben bu kalori sayımını çok sevdim :)) okulda yemek yerken sürekli düşünüüyorum hesap yapıyorum falan arkadaşlarım psikopat oldugumu düşünüyorlar ama olsun :)

boşver canım sen arkadaşlarını ne güzel bilerek yiyorsun hesabınıa yapıyorsun ama 1500 kalorinin altına düşmemelisin daha çok küçükmüşsün senin metabolizmanda hızlı çalışır çok hızlı kilo veriyorsun bu seni mutlu ediyor anlıyorum ama vücudunu bu yaşta harap edersin... 1500 lük bir diyet yap bol bol protein al yoğurt ve süte öncelik ver ve sporu ihmal etme canım

bu ne bacımmm karbonhidrat karbonhidrat....hazır yoğunsun metabolizmanda hızlı çalışır bundan faydalanıp biraz yediğine dikkat et ...

nınım
evet canım bir nevi detoks oldu ben daha çok arada bu tür beslenmenin bedenimi temizlediğini düşünüyorum ve sağlıklı buluyorum her ay yapmayı düşünüyorum.. hiçte zorlanmadım en son 8.30 gibi bir tabağa 1 portakal,1 elma, 3 kuru erik koyup yedim ama zar zor bitirdim doydum hala da tokum korktuğum gibi olmadı ...

bu hafta benim de çok kötü
[1] Zeytin (Siyah) 25 GRAM 51.75 51.75
[2] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11 11
[3] Domates 1 ADET 14 14
[4] Sütaş Yarım Yağlı Beyaz Peynir 15 GRAM 24.15 24.15
[5] Tulum Peyniri 15 GRAM 38.55 38.55
[6] Börek 1 PORSİYON 330 330
[7] Sütaş Muz Aromalı Süt 0.23 LİTRE 140.3 140.3
[8] Grissini (kepekli) 2 ÇUBUK(6.2GR) 51.36 51.36
[9] Ekmek 1 DİLİM 65 65
[10] Tulum Peyniri 20 GRAM 51.4 51.4
[11] Pekmez 3 YEMEK KAŞIĞI 192 192
[12] Fıstık 2 AVUÇ 300 300
[13] kuru incir 5 adet 255 255
[14] biskrem kakao 1 adet 55.68 55.68
[15] Beyaz Peynir 25 GRAM 62.5 62.5
[16] Yumurta (haşlanmış) 55 GRAM 86.9 86.9
[17] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55 55
Toplam : 1784.59 kal.
hayırlısı olsun

merhaba kızlar bugunki menümmmmmm

Ekmek 1 DİLİM 65
[2] Çaykeyfi Gold Müsli 30 GRAM 138.6
[3] Karışık Salata 0.5 PORSİYON 61.5
[4] kepekli makarna pişmiş 1 100 gr 116
[5] Pirinç Çorbası (salçalı) 1 PORSİYON 114
[6] Peynirli Pide 1 ADET 400
[7] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[8] Süt 0.1 LİTRE 68

toplam:1013kal

[2] kedi dilli pasta 1 porsiyon 580
[3] Yoğurt (tam yağlı) 30 GRAM 20.4
[4] Pirinç (haşlanmış) 250 GRAM 32.5
[5] Haşlanmış Tavuk 1 PORSİYON 259
[6] Nar Ekşisi 0.5 1 y. kaşığı 17.5
[7] Balık Tava 0.5 PORSİYON 185
[8] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[9] Mandalina 1 ADET 50
[10] Köy Ekmeği 2 DİLİM 113.5
[11] Bal 1.5 YEMEK KAŞIĞI 105
[12] Sütaş Lor Peyniri 30 GRAM 35.4
[13] Kızarmış Ekmek 3 DİLİM 105
Toplam : 1511.985 kal.

bugün yediklerim kızlar
offf yaa bugün çok kaçırdım hele pasta
:18::18: bu aralar canım çok tatlı istiyor

sanırım pastayı gece yedin sen ondan kork :26: yoksa listen çok güzel ve sağlıklıymış ta ki 1 porsiyon pastaya kadar tadına baksaydın gerisini yarına bıraksaydın barim

medusa canım eğer bu kiloları düşük kalorilerle verdiysen vücudun o kaloriden ihtiyacını karşılamaya alışmıştır böyle birden bozarsan kilo alabilirsin 1500 ün üstüne çıkmamaya gayret et şu fıstıklar olmasa ... kuru incirde 2-3 tane falan yeseydin birde börek yarım porsiyon olabilirmiş ama olmamış tabii

sevgilim_benimm menünü beğendim canım istikrarı elden bırakma :13:

canım bozma moralini
ne güzel öğrenmiş oldun daha dikkatli olursun tabi bizlerde
aslında bende yaptırmak istiyorum fırsat bulursam gidicem

canım çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm
kendini suçlama çocuklar işte her yere ellerini sokuyorlar ne kadar korusak da oluyor

yaa evet gece yedim hiç sorma aslında evde yoktu komşuya gitti orada ikram ettiler yemedim illa al eve götür eşin yer diye verdiler evde de eşim yemeyince ben löp diye götürdüm

kızlar Coca Cola Light kalorisi çok azmış 1 kutu 6.6 kaloriymiş ben bilmiyordum
yaşasın çok canım istediğinde içebilirim

serapkayra çok haklısın canım ya da ben bugünlerde acayip sıkıldığımı hissediyorum ya kendimi bildim bileli diyetteyim nerdeyse bi de etrafımdakiler fln sürekli bu yaşta yemicezde ne zaman yiycez sanki boşver ye gitsin fln diyip duruyorlar tabiki bunların hiçbiri bahane olamaz ama motivasyonumu çok kaybettim ben ya =( yarın daha da dikkat edicem yine de birzda bu hafta fln spora gidemememden kaynaklanıyor olabilir bu spor salonu acayip motive ediyordu beni...

canım spor insanı bayağı motive ediyor haklısın bende gidemediğim günlerde diyet yapmış saymıyorum ... benim çevremdekilerde aynen seninkiler gibi örneğin bugün komşum geldi neredyse yemeğe zorladı beni detoks tayım sadece meyve yiyorum diyorum anlamıyor amannnn kızım bir daha mı gelicez dünyaya ye boşver diyenlerin ardı arkası kesilmez destek veren çok az hatta benim hayatımda bir tane diyebilirim .. eşim bile bu akşam fitness yapıyorken dalga geçti oğluma " oğlum annen kafayı yedi gel bu tarafa " dedi yaa ne kadar üzüldüm 30 dakikalık fitness yapmıştım daha 30 dakikası vardı bıraktım.. İnsanların zihniyeti hep aynı ama zayıf görüncede haset ederler o yüzden motivasyonunu asla düşürme yolunda ilerle hepsini yediğin zaman pişmanlık duymaktansa tadına bakmakla yetin bir müddet bir müddet diyorum zaten hedefine ulaştığında bu kadar kısıtlamana gerek yok biliyorsun 2000 kalori bile alsak kilo almıyoruz ... eğer genç yaşında kilonu kontrol altına almazsan ilerde çocuk sahibi olduğunda kilonun ikiye katlanma riski çok yüksek bunu düşünerek çevrendekilere hiç kulak asma ...

günaydın kızlar sabahın en erkencisi benim herhaldeerkenci deyince kızlar son yorumlara baktımda çok geç yatıyorsunuz galibametabolizmanızın düzgün çalışması için beslenme kadar önemli olan saat 24 ile 3 arası uykuda olmanız lazım kızlar ya tabi sabah erken kalkmakta önemli saat 9 dan önce kahvaltı faslı bitmiş olmalı.hatta doktorlar çok uykunuz varsa bile sabah kalkıp kahvaltınızı yapın gerekirse geri yatın diyolar bu kadar önemliymiş yaniben sadece bazı hafta sonları geciktiriyorum kahvaltı işini onun dışında kızım sağolsun erkenden kaldırıyor hafta sonu bileneyse biraz yürüyeyim şimdi sonra temizlik yapıcam:26:

canım çook cokkk geçmiş olsunn...

serapcımm süperr şeyler yazmıssın .. sen hep böylle yaz tamammmıı hepp burda kall..:))) senın yazdıkalrın acayıp motıve edıyorrrr benıı :))))) sende bırak kım ne derse desınn dıyetıne son gazz devam ett , kılo verıncede hayran hayran bakarlar :))))

günayydıınnnn mavişcim bende erkenciyimm malummm iş başıı :))))))) ben bugün ayran detoksu yapıyorum yinee 2 hafta once yaptıgımda gayet gusel gecmıstı bakalım bu 2 gun nasıl olucak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…