Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419

canım bir bütün ananas 452 kaloriymiş. yaklaşık 900 gr yani. çok geçmiş olsun bu arada.

selam kızlar, geçmişi okudum. yeni gelen arkadaşlar hoş gelmiş. listeler iyi görünüyor. tebrik ederim hepinizi. ben regl oldum. acayip bir karın ağrısı var. şimdi bu karda iş görüşmesine gideceğim nasıl olacaksa. dün 1600 civarı kalori aldım. cumaya kadar bu düzende tutacağım. bu arada düğünüm eylül başına ertelendi. yaklaşık 6 ayım var yani. bu haftayı cumaya kadar geçiş haftası ilan ettim o yüzden. cuma gününe kadar 1500 civarı tutup cumadan sonra şu son 15 günkü disiplinsizliğe son vereceğim. öpüyorum hepinizi çok.

Son düzenleme:
günayydıınnnn mavişcim bende erkenciyimm malummm iş başıı :))))))) ben bugün ayran detoksu yapıyorum yinee 2 hafta once yaptıgımda gayet gusel gecmıstı bakalım bu 2 gun nasıl olucak :))

umarım bunda da başarılı olursun tatlım.bakalım ben de birkaç kilo vereyim metabolizmam yavaşlarsa bende yaparım ayran detoksunu

Günaydın herkese bu kara buğday çok iyiymiş ya bende normal buğdayı çok severim haşlanmışını acaba onun kalorisi çok mudur.

slm kızlar akşam ıspanaklı börek yapıcam ama şimdi kalorisine baktım şok şoktam tamına 800 kaloriymişyanında 1 bardakta ayran içsem 90 da o 890 söğüş doğranmış bişeylerden de 1-2 dilim alsam en az 900 yapar yabu ne böyle ben bütün bir günü böyle kapatırken bir tek akşam yenirmi yaacaba yarım porsiyon yesem diyorum ama kaç dilim 1 porsiyondur acaba fikri olan varmı?yada canım çekse bile yemeyip sadece çorbamı içsem akşam diyorum

saol tatlim ama hala memnun deilim kendimden ne bilim pantlnlarim az bol gelio yanlarim pek cikmio artik ama tartida gordugum rakamla vucudumu ayni bulmuorum dun aksam tok karnina yatmadan oncce 63 geldim tartida sevindim ama vucudumda incelme goremiorum sanki:96: bugunde detoxs yapiorum reglim dun bitti belki su toplamisimdir:78:

bugunki menum:

Sabah:
yumurta 1 adet 80
Kaşar Peyniri 1 DİLİM 125
Cappuccino Original (nescafe) 0.7 adet 56
Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
Bal 1 YEMEK KAŞIĞI 70

SAat 12 14 16 18 20 de Yoğurt Çorbası 5 PORSİYON 1250

Toplam : 1636 kal.

bende bugun detok yapıyorum yarında yapıcammm...sende nohut mercımek ve bulgurlumu yaptınn corbayı ?

bir dilimd yarimda yesen geri kalan ogunleri oldugunca cok hafif kalori olmasi lazim tatlim dun bend peynirli pide yedim 1 adeti 400 kaloriydi aksam corba yedim bende

bugünkü menüm
sabah:
peynir:70
domates_salatalık_maydanoz:25
küçük dilim çavdar ekmek:50
çay:0
ara:
elma:60
öğle:
patates yemeği:200
cacık:131
ara:
yeşil çay:0
elma:60
akşam:
yarım porsiyon ıspanaklı börek:400
ayran:90
söğüş doğranmış domates,salatalık yeşil biber....:30
TOPLAM:1116 KALORİ şimdilik böyle yazdım ama akşam için hala kararsızım belki son anda vazgeçip bir kase çorbaylada idare edebilirim ve günü 900 civarı kaloriylede kapatabilirim:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…