Selam arkadaşlar uzun zaman oldu girmeyeli..
malumm bizim ufaklık bir türlü düzelemedi ortalıkta bir salgın var sormayın..
zaten diyet miyet hak getire 1 hafta boyunca cozuttum ..öyleki
eşim izin vermedi tartılmama moralim bozulur diye..
bugünden itibaren başladım yine..
Merak ediyorum 1 tane ananas toplam kaç kalori ???
sitelerde galiba dilim olarak koymuşlar kaloriyi...
Düşük kalorili olduğunu biliyorum ve tatlı krizim tuttuğunda yemeyi düşünüyorumda....
günayydıınnnn mavişcim bende erkenciyimm malummm iş başıı :))))))) ben bugün ayran detoksu yapıyorum yinee 2 hafta once yaptıgımda gayet gusel gecmıstı bakalım bu 2 gun nasıl olucak :))
umarım bunda da başarılı olursun tatlım.bakalım ben de birkaç kilo vereyim metabolizmam yavaşlarsa bende yaparım ayran detoksunu
Günaydın herkese bu kara buğday çok iyiymiş ya bende normal buğdayı çok severim haşlanmışını acaba onun kalorisi çok mudur.
sanırım pastayı gece yedin sen ondan kork :26: yoksa listen çok güzel ve sağlıklıymış ta ki 1 porsiyon pastaya kadartadına baksaydın gerisini yarına bıraksaydın barim
medusa canım eğer bu kiloları düşük kalorilerle verdiysen vücudun o kaloriden ihtiyacını karşılamaya alışmıştır böyle birden bozarsan kilo alabilirsin 1500 ün üstüne çıkmamaya gayret et şu fıstıklar olmasa ... kuru incirde 2-3 tane falan yeseydin birde börek yarım porsiyon olabilirmiş ama olmamış tabii
sevgilim_benimm menünü beğendim canım istikrarı elden bırakma:13:
bugunki menum:
Sabah:
yumurta 1 adet 80
Kaşar Peyniri 1 DİLİM 125
Cappuccino Original (nescafe) 0.7 adet 56
Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
Bal 1 YEMEK KAŞIĞI 70
SAat 12 14 16 18 20 de Yoğurt Çorbası 5 PORSİYON 1250
Toplam : 1636 kal.
slm kızlar akşam ıspanaklı börek yapıcam ama şimdi kalorisine baktım şok şoktam tamına 800 kaloriymiş yanında 1 bardakta ayran içsem 90 da o 890 söğüş doğranmış bişeylerden de 1-2 dilim alsam en az 900 yapar ya bu ne böyle ben bütün bir günü böyle kapatırken bir tek akşam yenirmi ya acaba yarım porsiyon yesem diyorum ama kaç dilim 1 porsiyondur acaba fikri olan varmı?yada canım çekse bile yemeyip sadece çorbamı içsem akşam diyorum
bende bugun detok yapıyorum yarında yapıcammm...sende nohut mercımek ve bulgurlumu yaptınn corbayı ?
evt cnm ozaman bugun beraber detoxs yapioruzzz desenee
ewet tatlımmm :))) ama ben 2 saatde bır yıyemıorumm benı cok tok tutuyor... bu sogukta ta soguk corba ıcmekkk :26:
evt cnm haklsin gecen yaptigimda bende ancak 3 tabak yemistim yyebldigimiz kadar yeriz bizde demi
ewet tatlımmm :))) ama ben 2 saatde bır yıyemıorumm benı cok tok tutuyor... bu sogukta ta soguk corba ıcmekkk :26:
ewet ewetttt yıyebıldıgımızz kadaryaz olsaa cok ıceerdıımmm normalde bu crbayı cok seevrım:))
yaa bu greçka (kara buğday) çok iğrenç bi tadı var nasıl dayanıyosunuz ona :)
ben 1 gun yapiorum cnm sen yarindami yapicaksin:78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?