Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419
KAHVALTI

tost - beyaz peynirli ve kepek ekmekli 1 ad. 200 cal.
domates 1 ad. 14 cal.

ÖĞLEN
türlü - yaz türlüsü 1 por. 221 cal.
sütaş - yoğurt - light homojenize 150 gr. 88 cal.

AKŞAM YEMEĞİ
ızgara tavuk 1 por. 132 cal.
salatalar (yağsız) 0.5 por. 35 cal.
şalgam suyu 1 bard. 40 cal.
içli köfte - haşlanmış 0.5 75 cal.
çiğ köfte 2 ad. 110 cal

TOPLAM: 915
MASADAKI MEZELERDEN AZ AZ ALICAGIM ICIN 1100 1200 U BULABILIRIM BU AKSAM .. OYUSDEN ARA OGUNLERI YEMIYCEM ...

epakçım tebrik ederim tatlım:71:bende de aynı şey olmuştu geçen gün 20 yaprak sarması yedim üstüne yoğurt salata derken akşam çok abarttım sanmıştım sabah kalkıp tartıldığımda 300 gr vermiştim:66:aslında biz gözümüzde büyütüyoruz yediklerimizi sanırım canım:44:çokta sıkmamak lazım bence.1200 vereceğimize 1000 verelim ama temelli gitsin bir daha gelmesin hemde bizi sıkmasın bu diyet işi.zaten byle yapmazsak yaşam tarzı haline getiremeyiz bence :19:bir yerde mutlaka kopar gider:42:

Tşk ederim canımm :)))))

yavas ama kalıcı vermek ıstıyorum ve bır daha gerı almak ıstemıorum dıger yaptıgım dıyetler gıbı keısnlıkle yasam tarzına donusturmekk lazım..

günaydın kızlarrrrrr...

çok keyiffliyimm çoookk sonunda 6 lı rakamaları görmeye başladımmm :51::52: geçen hafta ve dan aönceki hafta 71 kılo ıdım bu sah 69,5 çıktımmmm aman bir sevindimmm göbek atmaya başladım filan o derecee ....:36::55: bu kılo vermek benı daha cok motuve edıyorrr ve ozellıkle burda olmakkk ıyıkı gelmısım ıyıkı burdayımmm, iyiki varsınız kızlarr ..:)))))):54:

2 gün detoks yaptım fakat dun aksam corbamı ıcmedım babacıgım cok sevrım dıye ıstavrıt almıs ve ben onu az yagda mısır unlu tavada yaptımm :27: bıde biraz salata yagsız ve ekmek yok tabı yedımm .. cok korktum sabah kılo almıs olurmuyum dıyee amaa mutlu soonn :)))))))

akşam yazılanalrı okudumda bende beyaz leblebı yerdım araalrda acıkıncaa artık yemıycem ne kadar cok kl varmıs.. kalorısepetınde bı avuc leblebıye 20 fılan dıyorsuu ee tabı avuctan avuca degsııyor demekkı :))))):64:

canım çok tebrik ederim. azmin zaferi :) darısım kalanların başına :) dün akşamki de çok güzel ödül olmuş :)

nev81 seni de tebrik ederim arkadaşım :)

ben pazartesi günkü kilomla aynıyım. 94üm. geçen hafta 95tim. neyse yavaş gitsin napalım. regl haftası olmasından medet umuyorum :) bugünden sonra bomba gibi geri dönüyorum :)

hepinizi şimdiden tebrik ederim kızlar.

canım çok tebrik ederim. azmin zaferi :) darısım kalanların başına :) dün akşamki de çok güzel ödül olmuş :)

nev81 seni de tebrik ederim arkadaşım :)

ben pazartesi günkü kilomla aynıyım. 94üm. geçen hafta 95tim. neyse yavaş gitsin napalım. regl haftası olmasından medet umuyorum :) bugünden sonra bomba gibi geri dönüyorum :)

hepinizi şimdiden tebrik ederim kızlar.

tşk ederım canım benım:))) bende 2 hafta sonundakılo verdım dediğin gibi yavas yavs gıtsın ama gıtsın gelmesın bı daha :))))

bende bu sabah regl oldum ve 57.1 kiloyum:14:

ah bende dikkat edince hep 57 ye gelip takılıyodum 2 senedir:50:sonra bir bakıyodum tekrar 60ları bulmuşum:14:hele bu sene 62.500 gördüm:53:inşallah bu kez öyle olmaz:18:gerçi o zamanlar düzenli yemiyodum:20:belki bu kez problem olmaz:44:

tşk ederım canım benım:))) bende 2 hafta sonundakılo verdım dediğin gibi yavas yavs gıtsın ama gıtsın gelmesın bı daha :))))

epakçım bizim fiziklerimiz sanırım yakındır:44:çünkü benden hem 10 cm uzunsun hemde 10 kilo fazlasın:70:yani benim 1 boy büyüğümsün sanırım dimi:1:

ah bende dikkat edince hep 57 ye gelip takılıyodum 2 senedir:50:sonra bir bakıyodum tekrar 60ları bulmuşum:14:hele bu sene 62.500 gördüm:53:inşallah bu kez öyle olmaz:18:gerçi o zamanlar düzenli yemiyodum:20:belki bu kez problem olmaz:44:

canım bu hafta aşırı yemek yedim sorunum regl yüzünden değil benimde sanırım :57:bu gidişle bende 60 ı görürüm yakında dikkat etmezsem:57:
inşallah nefsimize yenik düşmeyiz:29:

canım bu hafta aşırı yemek yedim sorunum regl yüzünden değil benimde sanırım :57:bu gidişle bende 60 ı görürüm yakında dikkat etmezsem:57:
inşallah nefsimize yenik düşmeyiz:29:

tatlım öyle düşünme çünkü beyin otomatikman kilo almaya yönelirmiş umutsuzluk yaparsan.onun için kendini hep zayıflamış düşünmelisin ki zayıflayasın:40:bu bilimsel olarak kanıtlanmış bişey aslında.hatta şuan ismini hatırlamıyorum türk bir kadın bu konuyla ilgili bir kitap dahi yazmıştı sanırım ismi ''şişman olan beynimiz''gibi bişeydi tam olarak hatırlıyamıyorum ama buna benzer bir kitap duymuştum çokta tutmuştu

kızlarrr tvde yada netten gordunuzmu japonyadaki depresmii feciii 8.9 şiiddetinde tsunami herşeyi önune alıp sureklemıss goruntulerı var..Allahım bızı korusunnn...

slm kızlar geçen hafta 64.7 bu hafta 65.5 :53::53::53:
ya tamam bu hafta diyeti bozdum ama 1600-1700 cal geçemedim... tamam kilo vermeyim de neden aldım ya:43::43::43:

kendi kendime telkin veriyom:27: 2 gündür kar tatili evdeyim ve geç kalkıyorum.. sabah 7 de tartlıyodum hep bugün 10 da tartıldım... bugün rengli olmam gerekiyo.. falan filan işteee :59::59::59::59:

slm kızlar geçen hafta 64.7 bu hafta 65.5 :53::53::53:
ya tamam bu hafta diyeti bozdum ama 1600-1700 cal geçemedim... tamam kilo vermeyim de neden aldım ya:43::43::43:

kendi kendime telkin veriyom:27: 2 gündür kar tatili evdeyim ve geç kalkıyorum.. sabah 7 de tartlıyodum hep bugün 10 da tartıldım... bugün rengli olmam gerekiyo.. falan filan işteee :59::59::59::59:

canım almamasısındır eger reglı olucaksan gecekten 1 kg fark edıyorr... sen bu donemde dıkkat et ve bol su ıcc kılo verırsın mutlaka..

canım almamasısındır eger reglı olucaksan gecekten 1 kg fark edıyorr... sen bu donemde dıkkat et ve bol su ıcc kılo verırsın mutlaka..

inşallah almamışımdır canım yaa.. yoksa yani diyet bitince 1700 cal alınca hemen kilo mu alcam ben hiç uğraşmıyım o zman vercem diye .. baya moralim bozuldu ya:43::43::43:
şu rengliyi bi olsam bitse ortaya çıkar bakalım..
sağol tatlım moral verdin inan:16::16:

inşallah almamışımdır canım yaa.. yoksa yani diyet bitince 1700 cal alınca hemen kilo mu alcam ben hiç uğraşmıyım o zman vercem diye .. baya moralim bozuldu ya:43::43::43:
şu rengliyi bi olsam bitse ortaya çıkar bakalım..
sağol tatlım moral verdin inan:16::16:

ben reglıyken tartıldıgımda 1 hatta 1,5 kg fazla cıktıgım oluyorr cok normal ... kılo verdıkten sonra dıyetını bırakınca kılo almamak ıcın hep dıkkat etmek gerekıyor ne yaparsak yapalımm bunu yaşam biçimi haline dönüştürmelıyız kesınlikle, 2 gun dıkkat etmıyorsan 3 gun etmelısın yoksa hep ipin ucu kacar ve kılocuklar gerı gelır..:))))))

ben reglıyken tartıldıgımda 1 hatta 1,5 kg fazla cıktıgım oluyorr cok normal ... kılo verdıkten sonra dıyetını bırakınca kılo almamak ıcın hep dıkkat etmek gerekıyor ne yaparsak yapalımm bunu yaşam biçimi haline dönüştürmelıyız kesınlikle, 2 gun dıkkat etmıyorsan 3 gun etmelısın yoksa hep ipin ucu kacar ve kılocuklar gerı gelır..:))))))

haklısın canım hep kontrol hep kontrol gerekiyor kilonu korumak için bile... şu an belim ve bacaklarım ağrıyor olcam olmadım bi türlü rengli karnım da şiş... inşallah bu yüzden fazla çıkmışımdır..
kardan yürüyüş de yalan oldu geçen hafta önümüzdeki hafta hem yürüyüş hem diyet bakalım.. 50 li kiloları bi görsem.. 59.9 olsarazıyım :1::1:

Arkadşalar lütfne cvp verin 3 adet köfte yedim kaç kalori toplam eder..yağda kızartılmış

haklısın canım hep kontrol hep kontrol gerekiyor kilonu korumak için bile... şu an belim ve bacaklarım ağrıyor olcam olmadım bi türlü rengli karnım da şiş... inşallah bu yüzden fazla çıkmışımdır..
kardan yürüyüş de yalan oldu geçen hafta önümüzdeki hafta hem yürüyüş hem diyet bakalım.. 50 li kiloları bi görsem.. 59.9 olsarazıyım :1::1:

olur olur hayatımm sabır ve azımmmlee :))))

Back
X