Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419
epakçım ayran detoksunu geçen yıl kkda görmüştüm ama şimdi aradım bulamadım:44:internettede sadece ayran,dereotu karışımı bişeyler yazıyor.sen bana bu detoksun linkini verebilirmisin canım ya:71:

canım lınk bılmıyorum ki :))) tarıfını bı kac sayfa once yazmıştımm....

Dün yediklerim.
Sabah: 1 dilim kepekli ekmek:60
1/2 kk peynir:40
5 zeytin:35
bir kaç lokma salatalık ve domates:10
1 tatlı kaşığı reçel:40
ara:çilek400 gr:4*26=104
Öğlen :kuru biber kavurması:250
ara bir avuç leblebi:20
Akşam 1+1/4 kıymalı pide:600
Toplam :1159 kalori
1 saat gezinti şeklinde yürüyüş ve 20 dk pilates

Bu Sabah: 1 dilim kepekli ekmek:60
1/2 kk peynir:40
3 zeytin:21
bir kaç lokma salatalık :3
1 tatlı kaşığı reçel:40
Öğlen :11 zeytin:77ve salata:50ve 1 dilim kepekli ekmek:60
Akşam 1kıymalı pide 480
Toplam :871 kalori

Ben şu anda hastayım ve tarılmıyorum o yüzden kilo verdim mi bilmiyorum.Hastalığım bitince tartılcam umarım yüzüm güler şu 5 li rakamlara bir inebilsem aaaaahhhhhhhhhhh

ewetkılo verdımm gerıde almadımm, tabıkı dıkkat ettıgım ıcın gerı almadım :)))

sabahalrı yumurta 1 dılım ekmek yesıllık yıyordum... dıger ogunlerde ve acıktıkcada ayran corbasını ıcıyordum 2 gun yetıyordu bana..

4 kasık yesıl mercımek, 4 kasık nohut, 4 kasık bulgur pısırıyorsun ... 2 lt suyada ayran yapıordum hepsını karıstıerıyorsun.. usutune nane pul bıberde atıordum gayetde gusel oluyorr ve ozellıkle sıcakalrda cok ıyı gıder ...

tamam canım sanırım bu mesajı diyosun.ama sanki ben içine salatalık rendesi birde aşurelik buğday konuyor diye hatırlıyorum:44:acaba ben başka birşeylemi karıştırıyorumki:44:

aslında normal şartlarda 1 ayda 5 kilo rahat verilebilir ama benim metabolizmam sanırım çok yavaşlamış özellikle 2 haftadır bir türlü gr oynamıyor tartıda:50:üstelik hasta olmama rağmen yediklerime dikkat ediyorum.benim bildiğim insan hastayken metabolizma hızlanır derler:44:sadece spor yapamadığım için galiba veremiyorum.umarım biran önce iyileşebilirimde spora başlarım tekrar.ama şöyle detoksla başlayıp moralli bir şekilde devam edeyim diye düşündüm

ayrıca bence hastayken metobolizma yavaşlıyor çünküsavaşıyor mikroplara karşı

tamam işte savaştığı için organlar normalden daha hızlı çalışıyor ve haliyle metabolizmada hızlanıyor.mesela sağlıklıyken nabzım çok düşüktü benim (49 civarı)şimdi 68 olmuş çünkü hastayım.birde hastayken vücut ısısı artıyor yine buda metabolizmayı hızlandıran bir durum.

Ee güzel de 1/3 poğaçayı hiç yeme bence.1 lokma için bu kadar kaloriye değer mi

Öyle ama ben kendimi çok kısıtlamıyorumm zaten canım istediği herşeyden azar azar yiyorum onlardan kısarsam kendimi en fazla bir hafta dayanabilirim ardından saldırırım herşeye bunu çok kez yaşadım canım böyle yaparak bi şekilde nefsimi köreltmiş oluyorum:34:

Öyle ama ben kendimi çok kısıtlamıyorumm zaten canım istediği herşeyden azar azar yiyorum onlardan kısarsam kendimi en fazla bir hafta dayanabilirim ardından saldırırım herşeye bunu çok kez yaşadım canım böyle yaparak bi şekilde nefsimi köreltmiş oluyorum:34:

canım bende senın gıbı dusunuyorum ve ole yapıyorumm :)))))

canım bende senın gıbı dusunuyorum ve ole yapıyorumm :)))))

Canım diğer türlü diyet yapmak bana işkence gibi geliyor mutsuz oluyorum bu bi diyet değil beslenme şekli aslında herşeyden fazla abartmadan beslenmeyi öğreniyoruz nefsimizle kavga etmiyoruz bu diyetinde en güzel özelliğide bu zaten :16:

Canım diğer türlü diyet yapmak bana işkence gibi geliyor mutsuz oluyorum bu bi diyet değil beslenme şekli aslında herşeyden fazla abartmadan beslenmeyi öğreniyoruz nefsimizle kavga etmiyoruz bu diyetinde en güzel özelliğide bu zaten :16:

ewett keısnlıklee saglıklı beslenmeyı ogrenıyoruzz:))))

Nestle Nesfit Sade + 125ml Yağsız Süt 1 PORSİYON 151.00 ben bunu yogurtla yıyorumm
[3] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22.00
[5] Light Ton balığı (konserve) 8 10 gr 89.60
[6] kuru incir 1 adet 51.00
[7] Kuru kayısı 3 adet 54.00
[8] CEVİZ 2 adet 54.00
[9] Badem 10 gr (adet) 57.00
Domates 2 ADET 28.00

toplam 506 kl

akşam ne yıyecegımı bılmıyorumm... ya salata ya sebze yemegı yada 1 kase sehrıye corbası olucak muhtemelenn)))))

Back
X