Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419
dolorincold benımde hayalımmmm o desem sanaa:))))))) kumas kısa sırt gıyıroum ama amaa kott sortt gıyemedım hıc:((((( kot sort gıyıp altına sandalettt ustune atlet gıyıppp gezmeekk :)))))

evet canım mukemmelllllllllllll olurrrrr

400 metre canım. 15 tur yaklaşık 6 kilometre yapar. harika yürüyorsun.
benim detoks akşam saatlerinde iyice saçmaladı. dün harikaydı,bugün akşam yemeği ve sonrasında detoksluktan çıktı galiba:1: neyse yarın tartılır son duruma bakarım.umarım toplamda 1 kilo gitmiştir.[/QUO
Ayy okadar araştırdım bulamadım çok merak ediyordum canım çok sağol:16:

Slm kızlar bugün bütün gün dışardaydım eve gelince aç kurt gibiydim ne bulursam yedim tek tek kalorisi hesaplamaya üşendim hem moralimide bozmak istemedim neyse bügünümü es geçiyorum artık yarın tam gaz devam yine:kkk:

selam kizlarr, bugün gelemedim forum hep okuldaydimm, yarinda bir sürü sinavim var :(
bugünki menüm
sabah ; yarim elma + 1 ka$ik misir gevregi 50
ögle :
2 ince dilim ekmekle somonlu saneviç 190
ara : hurma ve galeta : 50
ak$am
ha$lanmi$ patates 150
bir porsiyondan az manti : 250
çokokrem ile bir lokma ekmek : 180

toplam : 900 kal ama çok geç yatacagim için bir$eyler yicem ders çali$tigim için, bu yüzden 1100 olur heralde

bu arada spor yine yok sadece okula gidip geldim yürüyerek :( 15dk X2 yani, in$allah kilo almami$imdir offf offff

ay yok ben ne kadar versemde doymam herhalde:1:incecik olmak istiyorum çünkü:16:ideal kilom 50 ama 45 olmak için neler vermem:97:

mavişcim eğer 45 olursan oklavaya bez dolanmış gibi olursunn bence çok az türk kadını biraz etli butlu olmalıı diimii amaa:1::1::1:

günaydın bacılar;
sabah 1/2 simit:120
6 adet zeytin:42
1 tatlı kaşığı kuşburnu:40
1 ceviz:30

günaydın bacılar;
sabah 1/2 simit:120
6 adet zeytin:42
1 tatlı kaşığı kuşburnu:40
1 ceviz:30

günayuyddııııınnnn bacııı:))) afiyett olsunnn.. ben bugun detoks yapamadım valla zaten sabah tartıldım 500 gr gıtmıss :))))))) bugunde zaten sebze yıycem öğlen ve akşam az yaglı taze fasulyee , yarın sabaha yine vermil olurum ınsallahh :)))))))

bugün 4. günüm istikrarla cdevam herkez süzülmüşsün diyo hehe......................

günayuyddııııınnnn bacııı:))) afiyett olsunnn.. ben bugun detoks yapamadım valla zaten sabah tartıldım 500 gr gıtmıss :))))))) bugunde zaten sebze yıycem öğlen ve akşam az yaglı taze fasulyee , yarın sabaha yine vermil olurum ınsallahh :)))))))

süpersin canım ya bende şu irademe sahip olsam neler olacak ama aaahhhhhhh

öğle menüm:barbunya pilaki:330
200gr yoğurt:190(yemek kaşığı ile 2 kaşık ama üstünde 200gr yazıyor)
az yeşillik:10
toplam 530
hamburger menüde yesem bu kadar olurdu:5:

merhba kızlarrr....
off oglen guvec vardı yemekhanede mahvettım kendımı pişmanımmmmmm:59: :59: :59:
460 kaloriymısssssss anammmmm :43:

selam kizlarrrr, nasilsiniz? ben çok iyimmm 3 sinavim vardi üçüde iyi geçti elhamdülillah :72:
ama tabi sabah diyeti umursamadim ve tatli $eyler yedim,¨ama telafi edicemm

sabah :
1 isirik elma + krem peyni 30
bir ka$ik misir gevregi : 20
çikolata : 100
ara : 1 hurma çok az çikolata : 40
ögle : 1 dilim ekmek, krem peynir, ve muhtemelen galeta (55+15+30)

toplam : 290 kal

selam kizlarrrr, nasilsiniz? ben çok iyimmm 3 sinavim vardi üçüde iyi geçti elhamdülillah :72:
ama tabi sabah diyeti umursamadim ve tatli $eyler yedim,¨ama telafi edicemm

sabah :
1 isirik elma + krem peyni 30
bir ka$ik misir gevregi : 20
çikolata : 100
ara : 1 hurma çok az çikolata : 40
ögle : 1 dilim ekmek, krem peynir, ve muhtemelen galeta (55+15+30)

toplam : 290 kal

oohh sınavalrında gusel gecmıss masallahh :))))

vallaa leyyaa sen bukadar yemekle nasıl aysıyorsun halaaa ınanamıyorum :))))))) ben mimkiin değill yapamam bukadar az yemekle duramam :))))))))

Back
X