dolorincold benımde hayalımmmm o desem sanaa:))))))) kumas kısa sırt gıyıroum ama amaa kott sortt gıyemedım hıc(((( kot sort gıyıp altına sandalettt ustune atlet gıyıppp gezmeekk :)))))
evet canım mukemmelllllllllllll olurrrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dolorincold benımde hayalımmmm o desem sanaa:))))))) kumas kısa sırt gıyıroum ama amaa kott sortt gıyemedım hıc(((( kot sort gıyıp altına sandalettt ustune atlet gıyıppp gezmeekk :)))))
afiyet olsunn... ben bugun detoks yapıordum eve gıdınce yıne ayran çorbamı ıcıcem :)))))
400 metre canım. 15 tur yaklaşık 6 kilometre yapar. harika yürüyorsun.
benim detoks akşam saatlerinde iyice saçmaladı. dün harikaydı,bugün akşam yemeği ve sonrasında detoksluktan çıktı galibaneyse yarın tartılır son duruma bakarım.umarım toplamda 1 kilo gitmiştir.[/QUO
Ayy okadar araştırdım bulamadım çok merak ediyordum canım çok sağol![]()
menün gayet güzel kaç kilo vermek istiyrosun
ay yok ben ne kadar versemde doymam herhaldeincecik olmak istiyorum çünkü
ideal kilom 50 ama 45 olmak için neler vermem:97:
69 kiloyum canım 9 kilo verebilirsem müthiş olacak.......
sen kaç kilosun.................
günaydın bacılar;
sabah 1/2 simit:120
6 adet zeytin:42
1 tatlı kaşığı kuşburnu:40
1 ceviz:30
günayuyddııııınnnn bacııı:))) afiyett olsunnn.. ben bugun detoks yapamadım valla zaten sabah tartıldım 500 gr gıtmıss :))))))) bugunde zaten sebze yıycem öğlen ve akşam az yaglı taze fasulyee , yarın sabaha yine vermil olurum ınsallahh :)))))))
kızlllarrrr nerdesiniz bugüünn cok sessız burasıııı....
epakcım nasılsın bende ogle arasndaydım bı bakıyım dedımm
detoksla aranız nasılll
selam kizlarrrr, nasilsiniz? ben çok iyimmm 3 sinavim vardi üçüde iyi geçti elhamdülillah![]()
ama tabi sabah diyeti umursamadim ve tatli $eyler yedim,¨ama telafi edicemm
sabah :
1 isirik elma + krem peyni 30
bir ka$ik misir gevregi : 20
çikolata : 100
ara : 1 hurma çok az çikolata : 40
ögle : 1 dilim ekmek, krem peynir, ve muhtemelen galeta (55+15+30)
toplam : 290 kal