günaydınlarrr mı desem tünaydınlar mıı
geç bir kahvaltı oldu eşimi işe gönderdim geldimmm
Kepekli Ekmeğe Yağsız Beyaz Peynirli Tost
Domates ve Cappy Elma-Vişne (içmesem iyiydi ama 1 bardak canım çekti)
bundan sonra canın çekince öyle dene çok lezzetli oluyofırında da yapabilirsin ama tepsinin üstüne çok hafif yağ sürmen lazım ki yapışmasın :)) üstüne karabiber fln gibi çeşni de katabilirsin çok az tuz da olabilir belki bunların hepsi kızartmadan daha iyi ) bi zamanlar bende öyleydim kızartma dneilince tutamazdım kendimi sonra böyle yapmaya başladım sonra da hepten bıraktım :))
kıskançlık olayına gelince iyi mi desem kötü mü desem bilemedim :S çok aşırısı çok sıkıodur ama kararında olunca hoş bi duygudur herhalde :)) sen bi zayıfla da bak bakalım nasl kıskanıo milletten
nese bende bugün 9.30 da kalktım duşa girdim 10.30 gibi çıktım
11.20 gibi kahvaltıma başladım...
2 bardak şekersiz çay
[1] Beyaz Peynir 10 GRAM 25.00
[2] Domates 1 ADET 14.00
[3] Yumurta (haşlanmış) 30 GRAM 47.40
[4] Patates (kızarmış) 10 gr 28.00
[5] Yumurta (yağsız pişmiş) 0.2 ADET 14.00
[6] Ekmek 0.5 DİLİM 32.50
Toplam : 160.90kal.
beyaz peynr dn 2 çatal aldım 1 tane haşlanmış yumurta yaklaşık 30 gr flndır diye düşündüm ekmeğin ucundan minicik böldüm 1 lokmalık , patatesli yumurtadan 2 çatal aldım asıl hesaplatsam bilemedim :))
ben'm ge.en pazar yasadigim kahvaltida 5 kurupasta faciasindan sonra meyve suyu cok masum bence pazar gunu icinhem don 2 sayfa oncesne bi dha pizza hupletme yorumumu okuduktan sonra litfennnn
ben'm ge.en pazar yasadigim kahvaltida 5 kurupasta faciasindan sonra meyve suyu cok masum bence pazar gunu icinhem don 2 sayfa oncesne bi dha pizza hupletme yorumumu okuduktan sonra litfennnn
Meyve suyunu kalorisinden dolayı eleştirmiyorum da çok fazla kimyasal var içinde :)
Hatta benim gibi midesi hassas olan biri meyve suyu içtiğinde ağrıya bile sebep olabiliyor
Biz evde meyve suyu yapıyoruz, bak onlardan içiyorum işte doğal doğal :)
Ama bu devirde ne doğal kaldı ki, bir düşününce bu da bir gerçek, doğal hiçbir şey yok
Pizza ile alakalı olan mesajı bulamadım
Sucuksuz, salamsız, kaşarsız bir pizza yedim üstelik incecik kepekli hamurdan yapılmış
Çok gördünüz bana
ama meyve suyunun kalorisi de fazlaymış yaa
100 kal aldım bir bardaktan
aynen öylepizzacık pidecik olayı mı
Meyve suyuna göre değişiyor ama genelde 1 bardağın kalorisi 80-150 cal arasında değişiyor.
Ben kalorisine o kadar üzülmüyorum, başka şeyden kısılır da kola, meyve suyu gibi şeylerin içinde nerdeyse 8-10 küp şeker kadar şeker bulunuyor. Hatta böyle bir çalışma da yapmışlardı, tüm yiyeceklerin önüne içerdiği kadar küp şeker koyuyorlar. Günde kaç tane küp şeker tükettiğimi gördüm bir an.Bu durum sadece senin için değil canım, hepimiz meyve suyudur, koladır vs seviyoruz bunları. Hayatımızdan çıkarmaya çalışmamız lazım hep beraber
Bak o çalışmanın resmini buldum.
http://imageshack.us
Meyve suyuna göre değişiyor ama genelde 1 bardağın kalorisi 80-150 cal arasında değişiyor.
Ben kalorisine o kadar üzülmüyorum, başka şeyden kısılır da kola, meyve suyu gibi şeylerin içinde nerdeyse 8-10 küp şeker kadar şeker bulunuyor. Hatta böyle bir çalışma da yapmışlardı, tüm yiyeceklerin önüne içerdiği kadar küp şeker koyuyorlar. Günde kaç tane küp şeker tükettiğimi gördüm bir an.Bu durum sadece senin için değil canım, hepimiz meyve suyudur, koladır vs seviyoruz bunları. Hayatımızdan çıkarmaya çalışmamız lazım hep beraber
Bak o çalışmanın resmini buldum.
http://imageshack.us
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?