En son olarak bugünü kapattığım menüm sanki biraz dengesiz gibi karbonhidrat fazla mıkuru pastayı biscolatayi yemeseydim iyiydi
2013-03-29 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Lokum 20 GRAM 48
[2] Biscolata pia 0.5 ADET(12 GR) 24.75
[3] Domates 1 ADET 14
[4] Brokoli 200 GRAM 70
[5] Pınar Light Yoğurt 100 GRAM 49.7
[6] Taze Kaşar 1 DİLİM 49
[7] Sucuk 10 GRAM 45
[8] Simit 0.3 ADET 82.5
[9] Kuru Pasta 1.5 ADET 112.5
[10] Ayran (240gr!) 1 bardak 90
[11] Karışık Tost 1 ADET 280
[12] Süzme Peynir 10 GRAM 9.7
[13] Domates 1 ADET 14
[14] Uno Denge Light Ekmek 1.5 DİLİM 58.5
Toplam : 947.65 kal.
Az önce hafta sonu keyfi diye bi programda diyetisyenin kalori hesabıyla ilgili yaptıgı yorumlari izledim. Moralim cok bozuldu bunlar cok gereksiz seyler dedi hiçbir ise yaramaz dedi. Acaba bosa mı uğraşıyorum dukan falan deneyen var mı aranızda birkaç gün onu denesem kac kilo verebilirim cok vermek istemiyorum aslında 3 kilo falan versem yetecek bana sizce dukani falan deneyeyim mı ne kadar süre yapayım yoksa o diyetisyeni bosverip kalori hesabına devam mı edeyim
canım çok sağol ya dediğini uygulamaya başladım bugün şunları yedim
sabah yarım açma
arada bir elma 2-3 çilek
öğle tavuk göğsü 200 gram kadar yanına kaynamış patates 2 adet bi de marull salatası
1 kare bitter çikolata yedim arada
akşam da biraz tavuk kaldı onu yemeyi düşünüyorum.
Korkmayın kızlar 1000 in altına falan inmedim i-ne-me-dim daha dogrusu tabiki iki tane daha kuru pasta ve biraz muhallebili tatlı yedim yani 250 kalori falan daha aldım toplamda 1200 falan oldu sanırım :82:
Kızlar omlet yaptım bir yumurtayla da kalori hesapladigim sitede gram olarak istiyor omleti ne yazayım sizce :44:
Sabah dayanabildim ama kahvaltıdan sonra ipler koptu yine yedim kek tatlı çubuk falan moralim bozuldu yine keske iç tartilmasaydim evde oldugum günler hep boyle oluyor boş kaldıkca mutfakta buluyorum kendimi
Yok valla bugun az kaçamakli günlerimden biri de olmadı bildigin yedim hayvan gibi
Kuru pastalar sutlu tatlılar çubuklar kekler lokumlar hepsini yedim bilmiyorum yani
kızlar selam,takipteyim ama kilom değişmediği için yazmıyorum..6 martta 57.700,23 martta da 57.200 e düştüm.çooook yavaşladı kilo vermem..hala 57.200...bu ara protein ağırlıklı beslenmeye başadım,kaloriyi de 1100e çektim.du bakali nolecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?