hadi ya sağol canım :)))
sitelerde aradım da hep 400 küsür kalorili çıkıyor dedim bir küçücük şey 400 olur mu yaa bence de 200-250 anca vardır yani :))))))
Arada oluyor böyle kaçamaklar.gelelim bugünkü kalorileri yazmaya utanıyorum ama napalım canım yurtta insanın eline de her zaman ev yapımı yemekler geçmiyor :))
sabah tost 200 kalori
ara kuruyemiş 50 kalori + yeşil çay
öğlen (2-3 gibi yendi)
4 kurabiye 300 kalori
4 z.sarma 120 kalori
2.5 kaşık kısır 180 kalori
1 kadayıf dolması 300 kalori
1 peynirli yufka böreği 250 kalori
3 pet bardak kola 237 kalori
akşam bir şey yenmedi artıkkkk zaten hala tıka basa doluyumm
yeşil çay
toplam 1637
kendime ceza sporu abarttım bugün yakılan toplam kalori 610
Kızlar ya iki gündür sabah nesfit yiyorum acaba kilo yapar mı bi ara bilmem kac dilim ekmekle aynı şey demek falan diye duymuştum da
Kızlar bu hafta 500 gr vermişim.her şeye rağmen memnun etti beni.1200-1300-1400 en fazla günlük tüketimim.demek ki 1000 kaloriye cekmem gerekiyor diye düşünüyorum. Aslında uzun zamandır yapıyorum kalori sayımı .toplamda 700 gr verdim.wc ye çıkmadan verdiğim kilo bu.vermeye başlamak çok mutlu etti beni.siz ne yorum yaparsinız? 1300lerde mi gideyim, 1000 e mi duseyim? Ne dersiniz? Fikirlerinizi bekliyorum.
Selam kızlar bende uzun zamandır kalori sayıyorum ama abur cuburdan vazgeçemiyorum hergün mutlaka bir defa yiyorum yoksa kendimi mutlu hissetmiyorumaranızda benim gibi olup kilo verebilen varmı?
Kızlar ya iki gündür sabah nesfit yiyorum acaba kilo yapar mı bi ara bilmem kac dilim ekmekle aynı şey demek falan diye duymuştum da
ilgin icin sagol canim,tamam hesaplar yazarim InsallahBunu bizim bilmemiz pek kolay degil yaniçünkü günlük ne kadar hareket ettigini falan bilmiyoruz önce bazal metabolizma hızını hesapla bence bi siteden yani hiç hareket etmeden vücudunun günlük olarak harcadığı kalori miktarını ondan sonra bize söyle bence
Bunu bizim bilmemiz pek kolay degil yaniçünkü günlük ne kadar hareket ettigini falan bilmiyoruz önce bazal metabolizma hızını hesapla bence bi siteden yani hiç hareket etmeden vücudunun günlük olarak harcadığı kalori miktarını ondan sonra bize söyle bence
ben hafif etliyim yani kilomdan da anlasilir gibi. adet bozuklugum var, bu yuzden oldugunu dusunuyorum. nisanliyim ve zayiflamak istiyorum,bana yardim ederseniz cok sevinirim.
1 günde toplam kaç kalori alıyorsun?
bence direk 1000 e düşme.1200 ü geçme 1 hafta.sonra 1100,sonra 1000.direk 1000 e düşersen ilerde düşecek seviye kalmaz
Kızlarrrr beni de aranıza alır mısınız??
Kalori sayarak kilo vermeye biraz ara vermiştim ki, aldım başımı gidiyorum
Şimdi 10 gündür tekrar saymaya başladım..
Ama her gün 15 gram bitter çikolataya nedense dur diyemiyorum
Abartıyor muyum acaba ne dersiniz
Ya of bugun yine cok kötüydü. Öğlen arkadaşımın yüzünden ne yedim tahmin edin : PİZZA evet pizza yedim hemde uç parça zaten dört dilim küçük pizzayı ucunu yedim yanına bide ayran ohh sabah da yagsiz sütler nesfit yemiştim. Nyse eve geldim ac değilim dedim domates salatalık kasar atıştırdım öyle sonra saat yedi sekiz oldu ben bu arada birde kurabiye yaptım mı söyle bol susamli margarinlisinden oh ondan da aksam aksam indirdim mideye uc tane kocamanindan yanına da uç dört tane doritosla. Bide kurabiye kuru kuru gitmedi tabi gittim yagsiz süt ictim bi cay bardagida. Oh ne güzel ben bugünü düz hesap 1600 kapatıyorum ne güzel ne güzel hemde kurabiyeli pizzali her şey yagli her şey karbonhidratli oh tamam ya iyiyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?