- 20 Kasım 2010
- 5.112
- 10.482
- 448
Bu durumda ne denir, geçmiş olsun mu denir, bilemedim :)
İnsan arada değişik yollara başvuruyor kilo vermek uğruna.
Ben de yanına yaklaşamayacağın bir sürü karışım denedim bugüne kadar
Ama artık vazgeçtim
tsk canım ya resmen konuşamıyorum
 ben şimdiye kadar bir kere dahi sarmısak yemedim soğan sarmısak kokulu şeyleri hiç sevmem sırf zayıflamak uğruna ah ah şu yaza kadar bi incecik oliim o sarmısağın acısını çıkarcam wallahi.
 ben şimdiye kadar bir kere dahi sarmısak yemedim soğan sarmısak kokulu şeyleri hiç sevmem sırf zayıflamak uğruna ah ah şu yaza kadar bi incecik oliim o sarmısağın acısını çıkarcam wallahi.
Ya bu arada kaç gündür yediklerimi yazamıyorum reglimden dolayı acayip düzensizleşti kilomu ben haftaya cuma bildirsem olur mu acaba

karnımın ağrısıyla dolaştım saat 5 buçuğa kadar çarşıdaydım mağlum detoxsum 1 gün sürdü çarşıda küçük hamburger aldık içinde küçük köfteyle turşu vardı ben iki tane yedim kalorisine baktım birinde 2tanesi 716 çıkıo diğerinde 500 anlamadım sizce kaç kalorisi küçük küçük hamburgerlerden di eve geldim attım hemen kendimi yatağa ilacımı içtim şuan çok iim allaha şükür hastalık çok kötü insanın gözü hiç bişi görmüoo allah kimseye vermesinnnn
 karnımın ağrısıyla dolaştım saat 5 buçuğa kadar çarşıdaydım mağlum detoxsum 1 gün sürdü çarşıda küçük hamburger aldık içinde küçük köfteyle turşu vardı ben iki tane yedim kalorisine baktım birinde 2tanesi 716 çıkıo diğerinde 500 anlamadım sizce kaç kalorisi küçük küçük hamburgerlerden di eve geldim attım hemen kendimi yatağa ilacımı içtim şuan çok iim allaha şükür hastalık çok kötü insanın gözü hiç bişi görmüoo allah kimseye vermesinnnn accık uyudum uyandımki abim ayakkabı almaya gitmişti geri başka yerden almış başka mağzaya girmiş pant almak için kasiyerin yanına bırakmış ayakkabıyı çıkınca bakmışki yok çalmişlar ayakkabısını kamerada yokmuş dükkanda ona üzüldü bide kalkınca
 accık uyudum uyandımki abim ayakkabı almaya gitmişti geri başka yerden almış başka mağzaya girmiş pant almak için kasiyerin yanına bırakmış ayakkabıyı çıkınca bakmışki yok çalmişlar ayakkabısını kamerada yokmuş dükkanda ona üzüldü bide kalkınca 

evt tatlım dediğin gibi haram mal bu dünyada ceza almazlarsa öbür dünyada mutlaka hesabını vericeklerr
 evt tatlım dediğin gibi haram mal bu dünyada ceza almazlarsa öbür dünyada mutlaka hesabını vericeklerr 

bari 800 ün altına düşmeseydin dikkat et ama sağlığınla oynama lütfen
 bari 800 ün altına düşmeseydin dikkat et ama sağlığınla oynama lütfen 

birazdan saçımı bayucummm ve sonra gidip biraz kestirip fön çektiricimmmm  yeni aldığım taytım ve tuniğimide giyip gezmeye gidicim haydaaaaaaaa
 birazdan saçımı bayucummm ve sonra gidip biraz kestirip fön çektiricimmmm  yeni aldığım taytım ve tuniğimide giyip gezmeye gidicim haydaaaaaaaa