Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419
vucudu bıraz sasırtmak gerekıyorr bende buna ınanıyorum ve dogruda,, ben mesela hiçi çok dıkat edıyorum ama hsonalrı mutlaka kacamak yapıyorum ama artık bunu dengelı yapıyorum ve kılo almıyorum...

evet bende öyle yapmayı düşünüyorum canım:44:cumartesi kahvaltımı göreceksin herşey hazırladım kendime bol kaşarlı maydanozlu omletmi dersin közlenmiş kırmızı bibermi ev reçelimi kısacası herşey yedim ama pazar günü sadece gevrek ve sütle kahvaltı ettim.vücudu şaşırtmak önemli.birde kendimi çok kasmıcam ya stres yapınca vereceğinde olmuyor sanki.kendimizi beğenmeliyiz öncelikle ben özellikle son günlerde hiç makyajsız gezmiyorum evde bile olsam şık giyinmeye çalışıyorum.kendime değer verince beslenmeme de önem verdiğimi hissediyorum.ha bu kadar tölerans gösterince çok az vermişim o ayrı:17:sadece 300 gr:59:şuan tam 60 kiloyum:50:

2011-03-14 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Kepekli Kaşarlı Tost 1 1 160
[2] İrmik 5 GRAM 18.5
[3] Süt 0.2 LİTRE 136
[4] Et Suyu 0.5 SU BARDAĞI 120
[5] Crax Kıvrık Kraker 10 GRAM 36.5
[6] Pötibör Bisküvi 1 adet 27
Toplam : 498 kal.
kızlar kıymalı enginar yiyecem akşama kaç kaloridir acaba

evet bende öyle yapmayı düşünüyorum canım:44:cumartesi kahvaltımı göreceksin herşey hazırladım kendime bol kaşarlı maydanozlu omletmi dersin közlenmiş kırmızı bibermi ev reçelimi kısacası herşey yedim ama pazar günü sadece gevrek ve sütle kahvaltı ettim.vücudu şaşırtmak önemli.birde kendimi çok kasmıcam ya stres yapınca vereceğinde olmuyor sanki.kendimizi beğenmeliyiz öncelikle ben özellikle son günlerde hiç makyajsız gezmiyorum evde bile olsam şık giyinmeye çalışıyorum.kendime değer verince beslenmeme de önem verdiğimi hissediyorum.ha bu kadar tölerans gösterince çok az vermişim o ayrı:17:sadece 300 gr:59:şuan tam 60 kiloyum:50:

kesınlık cok kasıncaa stres yapıncaaa olmuyor enaızndan bende oyle rahat olmak lazım.. hsonu 1 aydır gormedıgım ıınsanalrla gorustum kılo verdıgımı hatta daha verme dedılerr cok hoşuma gıttıı ama son gaz devamm... bende hsonu kahvaltılarımı cok ıyı yapıorum yanı herseyı keserken olmaz zaten... dengeyı kurmak lazımm ... ayrıca yavs yavas verelım ama kalıcı verelım kılolarıı ..

[2] İrmik 5 GRAM 18.5
[3] Süt 0.2 LİTRE 136

enginar cok kl yuıksek bısey degıll hemde lezeettllı bence cok bısey tutmazz cok saglıklı rahatlıkla yemelısın..

ben 1 taneyi 220 kalori falan hesapladım kıymasıyla falan çokmu yazdım

arkadaşlar diyetlerin içinde en çok içime sinen bu diyet gibi görünüyor işe yarıyormu nasıl yapıyorsunuz başarı oranı nedir bilgi verirmisiniz

arkadaşlar diyetlerin içinde en çok içime sinen bu diyet gibi görünüyor işe yarıyormu nasıl yapıyorsunuz başarı oranı nedir bilgi verirmisiniz

selamm hoşş geldinnn.. bu dıyuette yedıklerının kalorsını sayıyorsun ve saglıklı beslenıyorsunn... ben 1,5 aydır yapıyorum 6 kılo verdım ve araalrda kacamaklarım oluyor ozellıkle hsonalrı.. herseyden yıyerek zayıflamaya calısıyorum ve saglıklı beslenmeyi öğrenıyorum... sporlada desteklıyorum ...

selamm hoşş geldinnn.. bu dıyuette yedıklerının kalorsını sayıyorsun ve saglıklı beslenıyorsunn... ben 1,5 aydır yapıyorum 6 kılo verdım ve araalrda kacamaklarım oluyor ozellıkle hsonalrı.. herseyden yıyerek zayıflamaya calısıyorum ve saglıklı beslenmeyi öğrenıyorum... sporlada desteklıyorum ...

çok güzel vermişin canım haftada 1 kilo keşke bende verebilsem kalori sepetine üye oldum bende ordan hesaplıyorum sen nerden hesaplıyorsun. günlük ne kadar kalori alarak 1.5 ayda 6 kilo verdin canım. birde kilon ne kadardı bu diyete başladığında ben 69 kiloyum 2 aydır gram alıp gram veriyorum aynı kilodayım nerdeyse bu diyet çok sağlıklı geldi bana ama daha fazla bilgiye ihtiyarcım var yardım edermisin

çok güzel vermişin canım haftada 1 kilo keşke bende verebilsem kalori sepetine üye oldum bende ordan hesaplıyorum sen nerden hesaplıyorsun. günlük ne kadar kalori alarak 1.5 ayda 6 kilo verdin canım. birde kilon ne kadardı bu diyete başladığında ben 69 kiloyum 2 aydır gram alıp gram veriyorum aynı kilodayım nerdeyse bu diyet çok sağlıklı geldi bana ama daha fazla bilgiye ihtiyarcım var yardım edermisin

bende ordan hesaplıyorum yedıklerımı 1000 kl altına dusmemeye ozen gosterıyorunm 1100 kl aldıgımda oluyorr 2 hafta hıc kıloda vermedım ama duraklama donemınde detoks yaptım.. ekmegı sadece sabahları kahvaltıda yıyorum ... bol sebze ve yogurtu herseyde yıyorum ara oğun mutlaka yapıyorum ve en onemlı cok su ıcıyoum 2,5 lt mutlaka ıcıyorum 2 yada 3 bardakta yesılcay ıcıyorum.. haftada 3 4 gun 45 dk yuruyus yapıyorm..

bende ordan hesaplıyorum yedıklerımı 1000 kl altına dusmemeye ozen gosterıyorunm 1100 kl aldıgımda oluyorr 2 hafta hıc kıloda vermedım ama duraklama donemınde detoks yaptım.. ekmegı sadece sabahları kahvaltıda yıyorum ... bol sebze ve yogurtu herseyde yıyorum ara oğun mutlaka yapıyorum ve en onemlı cok su ıcıyoum 2,5 lt mutlaka ıcıyorum 2 yada 3 bardakta yesılcay ıcıyorum.. haftada 3 4 gun 45 dk yuruyus yapıyorm..

anladım canım bende her akşam yürümeye çalışıyorum ama bazan uygun olmadığım zamanlarda yürüyemiyorum 3 lt su içiyorum yeşil çay normal çay ve soda içiyorum ben her öğünde bir dilim ekmek yiyorum sütü sevmiyorum ama yoğurt ve ayranı çok seviyorum ve bol tüketiyorum yer,i geliyor sebze yiyorum yeri geliyor et yiyorum beli olmuyor yani sen kaç kilosun tatlım

Belki bir faydası olur :)

Kilonuza göre ihtiyaç duyduğunuz kalori

Tam kilonuz 45 veya 56 kilogram arasında ise;

Temel Diyet: Bir günde 1200 kalori.
Dağılım: Yüzde 40 karbonhidrat, yüzde 40 protein, yüzde 20 yağ.

Tam kilonuz 56 kilogram veya 68 kilogram arasında ise;

Temel Diyet: Bir günde 1200–1500 kalori
Dağılım: %40 karbonhidrat, %40 protein ve %20 yağ.

Tam kilonuz 68 kilogram ve 79 kilogram arasında ise;

Temel diyet: 1600–1800 kalori
Dağılım: %40 karbonhidrat, %40 protein ve %20 yağ

Kilonuz 79’un üzerinde ise;
Temel Diyet: 1800 veya 2200 kalori
Dağılım: %40 karbonhidrat, % 40 protein, %20 yağ.

Son düzenleme:
Kıymalı kapuska, karnabahar, enginar vs gibi yemeklerin bir porsiyonu 180-200 kalori civarında oluyor Filizcim :)

Afiyet olsun :69:

[2] İrmik 5 GRAM 18.5
[3] Süt 0.2 LİTRE 136

Belki bir faydası olur :)

Kilonuza göre ihtiyaç duyduğunuz kalori

Tam kilonuz 45 veya 56 kilogram arasında ise;

Temel Diyet: Bir günde 1200 kalori.
Dağılım: Yüzde 40 karbonhidrat, yüzde 40 protein, yüzde 20 yağ.

Tam kilonuz 56 kilogram veya 68 kilogram arasında ise;

Temel Diyet: Bir günde 1200–1500 kalori
Dağılım: %40 karbonhidrat, %40 protein ve %20 yağ.

Tam kilonuz 68 kilogram ve 79 kilogram arasında ise;

Temel diyet: 1600–1800 kalori
Dağılım: %40 karbonhidrat, %40 protein ve %20 yağ

Kilonuz 79’un üzerinde ise;
Temel Diyet: 1800 veya 2200 kalori
Dağılım: %40 karbonhidrat, % 40 protein, %20 yağ.

uruzcumm canımm cenım cok saooll bu super olduuuu ellerine sağlıkk:)))))

anladım canım bende her akşam yürümeye çalışıyorum ama bazan uygun olmadığım zamanlarda yürüyemiyorum 3 lt su içiyorum yeşil çay normal çay ve soda içiyorum ben her öğünde bir dilim ekmek yiyorum sütü sevmiyorum ama yoğurt ve ayranı çok seviyorum ve bol tüketiyorum yer,i geliyor sebze yiyorum yeri geliyor et yiyorum beli olmuyor yani sen kaç kilosun tatlım

ben suanda 69,5 kılodayım hedefım 63 fılan olmak

KAHVALTI
ekmek - beyaz 80 gr. 257 cal.
domates 1.5 ad. 21 cal.
zeytinyağı 7 gr. 63 cal.
beyaz peynir 0.5 kib. kut. 40 cal.

1. ARA ÖĞÜN

ÖĞLE YEMEĞİ
yoğurt (yağlı) 300 gr. 285 cal.
pirinç pilavı 0.25 por. 80 cal.
superfresh peynirli börek 1.5 ad. 118 cal.

2. ARA ÖĞÜN
çay - şekerli (1 ad. kesme şeker) 3 çay bar. 60 cal.

AKŞAM YEMEĞİ
elma 1 ad. 60 cal.

984 cal.

börek ve yoğurt beni o kadar çok şişirdiki elmayı daha yemedim yerim diye düşünüyorum ama o kadar tokum ki yarına kadar mutfağa giresim yok :17: yerken hiçte hissetmedim aradan yarım saat geçti sanki o zaman şiştim :26:

canım teyzen için geçmiş olsun iyi yapmışsın yayınlamakla bende izledim geçenlerde tv de bu konu hakkaındakonuşuluyordu bunlara ek olarak yattığımız yerdeki peteği bile kapatmalıymışız vücudu kurutup su kaybına ve böylelikle kabızlığa neden oluyormuş..... en iyi ilacı yazıldığı gibi bol su ve kuru kayısıyı önerdi kabızlık giderici form çaylarını asla tavsiye etmiyor .. akşamdan iki kuru kayısıyı sıcak sıyun içine koyup sabah suyunu içip ardından kayısılarıda yiyip yine içebildiğimiz kadar ılık su içmeliymişiz. ben uyguluyorum ve çok rahatladım gün içinde de ara öğün olarak kayısı tüketicem ardından bol su ama bir iki gündür yiyemedim kayısıları sipariş verdim malatya dan geliyor :1:
bu arada şu kolaya bir dur de artık içtikçe içesi geliyor insanın ama bir kaç gün içmesen aramazsın emin ol ne kadar çok içersen o kadar canın ister hiç iyi birşey değil :26: kurabiyelerden canım çekti :56: komşum pasta getirdi saat 9 gibi benim çocuklar iştahsız eşimde dışardan geleni asla yemez eeee bende iradeli kadınım vesselam o pasta hala masanın üstünde yaaaa yarın çocuklarda bir daha şansımı denicem umarım yerler yoksa ben yerimmmmm:27:

teşekkür ederim canım teyzem adına =) bende kuru kayısı alacağım en yakın zamanda bende hiç çıkamıyorum bu ara tuvalete ayıptır söylemesi ama ekşi elmanın kabız yaptığını ilk kez duydum ve çok şaşırdım :S malatya dan geliyor demekk wuhuu memleketinden organikk yarasınn =) gördüğüm kadarıyla listenden pasta yememişsin helal olsun ya nasıl bi iradedir ben bu ara hiç tutamıyorum valla kendimi bugün yine yedim kraker bisküvi fln =( sabah da kahvaltılık olarak domates salatalık çıkarmamışlar simit karper reçel tereyağı fln vardı mecburen onlardan yedim bende =( ben adam olmam canım ya =( bugün de ark lar powerade içerken ben yine zero içtim =(

kahvaltı : reçel vişne, karper peynir, yarım simit, 2 tane fındık
ara: elma
ara:elma
öğlen: fırında tavuk baget 2 tane, yanında biraz patates, yarım kase sütlü peynirli çorba, 2 dilim ekmek
ara: çörekotlu kraker, 2 tane N**** (Siyahi)
akşam(daha yemedim yiycem )) : akdeniz salata

[1] Reçel 0.7 YEMEK KAŞIĞI 49.00
[2] Simit 0.5 ADET 137.50
[3] Karper 1 ADET 65.00
[4] Elma 2 ADET 120.00
[5] Kızarmış Tavuk Baget 2 ADET 134.00
[6] Patates Kızartması, Küçük 1 ADET 206.00
[7] Ekmek 2 DİLİM 130.00
[8] N**** (Siyahi) 20 GRAM 96.40
[9] ETİ Tadında Çörekotlu Kraker 25 GRAM 103.50
[10] Coca Cola Zero 2 KUTU 1.32
[11] Yoğurt Çorbası 0.5 PORSİYON 125.00
[12] Akdeniz Salata 1 ADET 129.00
[13] Fındık 7 GRAM 45.50

Toplam : 1342.22kal.

Son düzenleme:
merhaba kizlar bugunki toplam menum:ù

sabah:
Omlet 25 GRAM 47.75
[2] Bal 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[3] Beyaz Peynir 25 GRAM 62.5
[4] Süt 0.1 LİTRE 68
[5] Zeytin (Siyah) 20 GRAM 41.4
[6] Kaşar Peyniri 0.3 DİLİM 37.5

Ogle:
[7] Balık Izgara (ızgara balık) 0.2 PORSİYON 40
[8] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110

Ara:
[9] Elma 1 ADET 60

Aksam:
[11] Yoğurt (tam yağlı) 225 GRAM 153
[12] Zeytinyağlı Taze Fasulye 1 PORSİYON 200

Ara:
] Elma 1 ADET 60

Toplam:1000kal.

Spor olarakta 2,5 saat hizli yuruyus bende badem zeytinyagi ve bugday tohumu yagi surup strecle sardimda yurudum sonrada ilik dus aldim yatmadanda egzersizlerimi mutlaka yapicam:16:

Back
X