- 18 Kasım 2007
- 743
- 74
- 98
- 42
teşekkür ederim canım teyzem adına =) bende kuru kayısı alacağım en yakın zamanda bende hiç çıkamıyorum bu ara tuvalete ayıptır söylemesi ama ekşi elmanın kabız yaptığını ilk kez duydum ve çok şaşırdım :S malatya dan geliyor demekk wuhuu memleketinden organikk yarasınn =) gördüğüm kadarıyla listenden pasta yememişsin helal olsun ya nasıl bi iradedir ben bu ara hiç tutamıyorum valla kendimi bugün yine yedim kraker bisküvi fln =( sabah da kahvaltılık olarak domates salatalık çıkarmamışlar simit karper reçel tereyağı fln vardı mecburen onlardan yedim bende =( ben adam olmam canım ya =( bugün de ark lar powerade içerken ben yine zero içtim =(
kahvaltı : reçel vişne, karper peynir, yarım simit, 2 tane fındık
ara: elma
ara:elma
öğlen: fırında tavuk baget 2 tane, yanında biraz patates, yarım kase sütlü peynirli çorba, 2 dilim ekmek
ara: çörekotlu kraker, 2 tane N**** (Siyahi)
akşam(daha yemedim yiycem )) : akdeniz salata
[1] Reçel 0.7 YEMEK KAŞIĞI 49.00
[2] Simit 0.5 ADET 137.50
[3] Karper 1 ADET 65.00
[4] Elma 2 ADET 120.00
[5] Kızarmış Tavuk Baget 2 ADET 134.00
[6] Patates Kızartması, Küçük 1 ADET 206.00
[7] Ekmek 2 DİLİM 130.00
[8] N**** (Siyahi) 20 GRAM 96.40
[9] ETİ Tadında Çörekotlu Kraker 25 GRAM 103.50
[10] Coca Cola Zero 2 KUTU 1.32
[11] Yoğurt Çorbası 0.5 PORSİYON 125.00
[12] Akdeniz Salata 1 ADET 129.00
[13] Fındık 7 GRAM 45.50
Toplam : 1342.22kal.
canım listen güzel aslında tek zararlı olan papates kızartması o olmasaymış çok güzel bir liste olurmuş ..
kayısıyı mutlaka gün içersinde sık sık ye bağırsak sorunu yaşamazsın.. Ben Bursa lıyım arkadaşım Malatya lı ondan istedim o getirtiyor kayısının sarı halinde oanından değilde gül kurusu dediklerinden , onda sarı rengini korusun diye koruyucu katkı falanda yok o yüzden gül kurusunu tercih ettim ...
çevrendeki tüm olumsuz şartlara rağmen sen gayet iyi gidiyorsun kendini bu konuda eleştirme ilk önce sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzın olarak benimse kilolar yavaş yvaş gider ..