Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419
kepekli ekmek 2 dilim 110 cal
peynir 50gr 120 cal
ızgara köfte 400 cal
2 haşlamış yumurta 160 cal
3 tane petibör dayanamdım 75 cal

toplam 865 kal

cnm yaa çok az kalori almışsın.dikkat et haslanma sakın.koşu bence sadece bacaklara etkisi oluyor.benimde göbeğim çok bacaklarım çok ince bir görsen patatese iki kürdan saplamışsın gibi duruyoo:52::52::52::1::1::1:
alemsin kiz nasilda anlatmi$sin :D bende kendimi hep $öyle anlatirim, bir balik etli kizin pantolonunun arkasina basketbol topu koymu$sun veee leyya88 olmu$ :D
sabahki ögledeki yediklerimden sonra,
ara : bir fincan sütlü kahve ve jelibon 100
ak$am :
biraz peynirli biraz kiymali makarna 150
2 çatal az yagli bamya : 40
biraz yagsiz gözleme 100
bir parça izgara tavuk 50
ara :
kestane 150
bisküvi 100

toplam : 910 kal

kizlar ölçülerinizide yazsaniz, merak ettim benim kadar orantisiz biri varmi diye, ben birazdan ölçüp yazacagimmmm

evet kizlar az önce ölçülerimi ölçtümm :43:
gögüs : 83 (memnunum)
bel : 69 (idare eder)
kalça : 95 (ah ah )
popo : 107 (utanarak yaziyorum :47: )

görüyosunuz dimi yaa ben aglamayimda kim aglasin :43::43:

Selam kızlar, hepinize tesekkurler ederim su durumda yardımcı oldugunuz icin. Ben 2 aydır filan kalori sayımı yapıorum oylee nadiren canım abur cubur cekerdi, isteyip de yememezlik ettigim çok olmadı. Ama bu haftasonu hem stresten, hem regl den olsa gerek abur cubura karsı bi doyumsuzluk oldu. Abur cuburu zaten saglıksız die tuketmemeye calisiyordum, bi işte etiform bisküvi turlerinden yiyorum (ki bence onlar da digerleri gibi bagımlılık yapıor). Abur cuburların zaten oyle kotu bi ozelligi var, yiyince daha cok aclık hissi uyandırıyor. Bugun yine biraz toparladım, tabi ogle yemeginde yiyecek pek seyim olmamasının katkısı buyuk :) (pırasa corbası, bamya vardı ve en son yiyecegim yemekler kendileri)

Bugunku menum:
Sabah:
1 bardak sirkeli su
1/2 domates(10), salatalık(10)
tulum peyniri(70)
1 dilim kepek ekmegi(50)
2 zeytin(15), yesil cay

Ara: 1 simit(300), siyah cay
Ara: 1 bardak 5 i bi yerde
Ogle: 1 kasık pirinc pilavı, yogurt(50), salata(100)
Ara: Yesil cay
Ara: 1 elma(50)
Aksam:(17:00) Yogurt(100), 1 paket etiform(160)
Ara: 2 si bir arada(50)
Ara: 3 incir(100), 1 kuru kayısı(20), 1 kuru erik(10)
Ara: 1 bardak maydanoz suyu

Toplam: 1095 kalori

Bu arada masallah hepiniz cok iyi gidiyorsunuz, ayy insallah ben de normale donerim. :26: Vucudumda felaket bi odem var :(

alemsin kiz nasilda anlatmi$sin :D bende kendimi hep $öyle anlatirim, bir balik etli kizin pantolonunun arkasina basketbol topu koymu$sun veee leyya88 olmu$ :D
sabahki ögledeki yediklerimden sonra,
ara : bir fincan sütlü kahve ve jelibon 100
ak$am :
biraz peynirli biraz kiymali makarna 150
2 çatal az yagli bamya : 40
biraz yagsiz gözleme 100
bir parça izgara tavuk 50
ara :
kestane 150
bisküvi 100

toplam : 910 kal

kizlar ölçülerinizide yazsaniz, merak ettim benim kadar orantisiz biri varmi diye, ben birazdan ölçüp yazacagimmmm

trıbleks vill gbiyim orta berbattt:1:

Günaydın kızlar ben temkinli davrandım ve sabah tartıldım ve 64.1'i gördüm :52:süperdi inşallah devam edecek bugün birde yürüyüşe başlıyorum hadi hayırlısı
sabah menüm 2 dilim kepekli ekmekle sucuklu tost:120+90:210
3 dilim domates:10
toplam 220kl
hadi güzel bir gün geçirelim

evet kizlar az önce ölçülerimi ölçtümm :43:
gögüs : 83 (memnunum)
bel : 69 (idare eder)
kalça : 95 (ah ah )
popo : 107 (utanarak yaziyorum :47: )

görüyosunuz dimi yaa ben aglamayimda kim aglasin :43::43:

canım olcularımızz yakın bırbırınee sanırımm yanı benım gogus ve bel hemen hemen aynıdır bı kac cm azdırr maleseff ben goguslerım olsun ıstıyorum am aıyı yok oldularr gıttıler terke eettıler benı (:(((((
ama popomm emınım daha fazladır yada aynıdır :))))))))))) olcmedım ama tahmıne dıyorum .. Allahtan boyum 170 ordan yırtıyorum ıste... ust cok ınce oluncada popo kotu duruyor...

Günaydın kızlar ben temkinli davrandım ve sabah tartıldım ve 64.1'i gördüm :52:süperdi inşallah devam edecek bugün birde yürüyüşe başlıyorum hadi hayırlısı
toplam 220kl

günaydın tatlım valla bu sabah bende tartıldımm :)))))) dun aksam adogru sırette dogum gunu vardır mudurlerden bırının chess kek almısalr ondan yedım 1 dılımden azcık fazlaa ama cok guseldııı korkukmdan aksam yemek bıle yemedım ac yattım :((((( neysekı sabah tartıda kılo verıgımı gormek ıyı geldı.... carsamba ve persembede detoks yapcamm yuuppiiiiiii.....:))

avcun büyüklüğünde 2 parça et yazıyor cnm...
ben öğlen tavuk akşam köfte yedim.. sen yer değiştirebilirsin, sabah akşam tavuk ya da köfte de yiyebilirsin, bunların yerine parça et de yiyebilirsin..
ben öğlen haşlanmış bir tavuk göğsünün 2/3 ünü yemişimdir..
akşam da kıymayı biraz tuz ile yuğurup teflonda hiç yağ koymadan pişirdim.. avcumun tamamını kaplayacak ama ince 2 köfte kadar yedim cnm..
yağ ve karbonhidrat olmadığı sürece saf protein olunca azcık fazla da olsa sorun olmaz rahat ol..
canım bu detoks için teşekkür ederim ilk günden 800 gr gitmiş. ayyyy çok mutlu oldum:66: bugünde bi 500-600gr gitse ne süper olur.umarım bu kilolar tekrar gelmez.ben sabah akşam tavuk yedim, galiba bugünde öyle yaparım.birde öğlen akşam yalnız marul yerine az domatesli,2 yaprak marul,bol taze nane ve maydanozla yağsız salata yaptım.

slm kızlar benide aranıza alın protein ağırlıklı beslenicem hedefim 1000 kaloriyi geçmemek,1.65 boy 69 kiloyum.........................
canım bende sen gibiydim başladığımda166 69 kilo.2 ay kadar kendi kendime diyet yaptım 67 lere düştüm.yaklaşık 1 aydırda bu guruba takılıyorum.şimdi 65.4 falan geliyorum. umarım hepberaber istediğimiz kilolara geliriz.

toplam 220kl

:46: tebrikler canım,umarım yürüyüşle birlikte çok daha hızlı kilo verirsin.

bugünkü kahvaltım (tabi detoksa uygun olarak)

[1] yumurta 1 adet 80
[2] Yarım Yağlı Süt 0.2 LİTRE 130
[3] Marul (Kıvırcık) 2 yaprak 4
Toplam : 214 kal.

2 gun karbonhıdratlardan uzak kalıyorsun anladıgım kadarıyla...

evet canım hiç karbonhidrat almıyorum.daha önce medusa yapmıştı bu detoksu ben ondan aldım.

SABAH:
[1] Yumurta (haşlanmış) 55 GRAM 86.9 86.9
[2] Yarım Yağlı Süt 0.2 LİTRE 130 130
[3] Marul (Kıvırcık) 3 yaprak 6 6
ARA:
[4] Yarım Yağlı Süt 0.1 LİTRE 65 65
[5] yesil cay 1 adet 0 0
ÖĞLEN:
[6] Haşlanmış Tavuk 1 PORSİYON 259 259
[7] Marul (Kıvırcık) 3 yaprak 6 6
ARA:
[8] Yarım Yağlı Süt 0.1 LİTRE 65 65
[9] yesil cay 1 adet 0 0
AKŞAM:
[10] Izgara Köfte 1 PORSİYON 309 309(SIFIR YAĞ!!!)
[11] Yoğurt Çorbası 0.5 PORSİYON 125 125(BU BİR KASE. AMA BEN SIFIR YAĞLA VE PİRİNÇSİZ YAPACAĞIM ONDAN YARIM HESAPLATTIM )
[12] Marul (Kıvırcık) 3 yaprak 6 6
ARA:
[13] Yarım Yağlı Süt 0.1 LİTRE 65 65
[14] yesil cay 1 adet 0 0
Toplam : 1122.9 kal.

günaydin kizlar!
epak canim senin boyun uzunmu$, ben ne yapayim boyum 1.62 :( ben gögüslerimden memnunum çünkü zaten onlar normal ama omuzlarim geni$ olmadigi için 83cm oluyor ölçünce :)
ben bugün tartildim, hafta sonu gözleme yedim diye ve spor yapmadim diye, ve tarti nerdeyse her zamanki gibi fazla gösterdi, cuma gününden bu yana 700gr almi$im :( ama fazla takmadim ben cuma günki kiloma inanacagim cuma gününe kadarda tartilmicam daha :4:
bu arada kan tahlili yaptirdim az önce tiroitlerle ilgili, bakacagiz ne çikacak, ama egerki bir sorun çikmazsa kilo veremiyorum diye bahanemde kalmicak ne yapacagimi bilmiyorumm

bu arada kizlar karbonhidrat derken meyvelerdemi karbonhidrat? mesela ben gün boyu 3 tane hurma yiyorum yememelimiyim?

sabah henüz yemedim ama yanima yarim elma aldim kütüphanedeyim nasil yicem bilmiyorum, bir kere issirdim i$tahimda gitti zaten :nazar: artik suyla idare edicemm buralar biraz bo$alana kadar :):38:

günaydin kizlar!
epak canim senin boyun uzunmu$, ben ne yapayim boyum 1.62 :( ben gögüslerimden memnunum çünkü zaten onlar normal ama omuzlarim geni$ olmadigi için 83cm oluyor ölçünce :)
ben bugün tartildim, hafta sonu gözleme yedim diye ve spor yapmadim diye, ve tarti nerdeyse her zamanki gibi fazla gösterdi, cuma gününden bu yana 700gr almi$im :( ama fazla takmadim ben cuma günki kiloma inanacagim cuma gününe kadarda tartilmicam daha :4:
bu arada kan tahlili yaptirdim az önce tiroitlerle ilgili, bakacagiz ne çikacak, ama egerki bir sorun çikmazsa kilo veremiyorum diye bahanemde kalmicak ne yapacagimi bilmiyorumm

bu arada kizlar karbonhidrat derken meyvelerdemi karbonhidrat? mesela ben gün boyu 3 tane hurma yiyorum yememelimiyim?

sabah henüz yemedim ama yanima yarim elma aldim kütüphanedeyim nasil yicem bilmiyorum, bir kere issirdim i$tahimda gitti zaten :nazar: artik suyla idare edicemm buralar biraz bo$alana kadar :):38:

canımm cuma gununu bekle bakalım neelr olcak okadarcık gozlemeden kıloalınmazkıı hemen oohoo benhsonalrı ne kacamakalr yapıorum.. ama test yaptırman ıyı olmus bence ... hurma kalorısı yuksek dıyebılıyorum ben onun yerıne elma yemeyı tercıh et hem zayıflamyada yardımcı oluyor....

evet canım hiç karbonhidrat almıyorum.daha önce medusa yapmıştı bu detoksu ben ondan aldım.

SABAH:
[1] Yumurta (haşlanmış) 55 GRAM 86.9 86.9
[2] Yarım Yağlı Süt 0.2 LİTRE 130 130
[3] Marul (Kıvırcık) 3 yaprak 6 6
ARA:
[4] Yarım Yağlı Süt 0.1 LİTRE 65 65
[5] yesil cay 1 adet 0 0
ÖĞLEN:
[6] Haşlanmış Tavuk 1 PORSİYON 259 259
[7] Marul (Kıvırcık) 3 yaprak 6 6
ARA:
[8] Yarım Yağlı Süt 0.1 LİTRE 65 65
[9] yesil cay 1 adet 0 0
AKŞAM:
[10] Izgara Köfte 1 PORSİYON 309 309(SIFIR YAĞ!!!)
[11] Yoğurt Çorbası 0.5 PORSİYON 125 125(BU BİR KASE. AMA BEN SIFIR YAĞLA VE PİRİNÇSİZ YAPACAĞIM ONDAN YARIM HESAPLATTIM )
[12] Marul (Kıvırcık) 3 yaprak 6 6
ARA:
[13] Yarım Yağlı Süt 0.1 LİTRE 65 65
[14] yesil cay 1 adet 0 0
Toplam : 1122.9 kal.

bende bı arada karbonhıdrat dıyetı yapmıstımm... 2 hafta kadardı sanırım.. :)

bende bı arada karbonhıdrat dıyetı yapmıstımm... 2 hafta kadardı sanırım.. :)

canım ben ekmeksiz 2 hafta geçiremem galiba:1: bu 2 günlük bi programmış.peki sen o 2 haftada nekadar kilo verdin?
buarada ara: 100cc yarım yağlı süt
öğle: 1 porsiyon haşlanmış tavuk (didikleyip kekik karabiber ve kırmızı toz biberle tavada terbiyeledim. süper oldu)
2 yaprak marul, taze nane,maydanoz ve 1 dilim domatesle yağsız salata.

kızlar detokslarda şekersiz çay kahve varmı? bilen biri yardımcı olabilirmi?:26:

canım ben ekmeksiz 2 hafta geçiremem galiba:1: bu 2 günlük bi programmış.peki sen o 2 haftada nekadar kilo verdin?
buarada ara: 100cc yarım yağlı süt
öğle: 1 porsiyon haşlanmış tavuk (didikleyip kekik karabiber ve kırmızı toz biberle tavada terbiyeledim. süper oldu)
2 yaprak marul, taze nane,maydanoz ve 1 dilim domatesle yağsız salata.

kızlar detokslarda şekersiz çay kahve varmı? bilen biri yardımcı olabilirmi?:26:

ben o dıyette sabahları 1 dılım yıyordum zaten ekmegı ben sadece sabahalrı yerım dıger ogunlerde pek yemem... 2,5 kılo fılan vermıstım kb degerımı cok dusuk tutuyordum, bol bol peynır yıyordum acıktıkca:))))))))

detokslarda ben sekersız bıtkı cayıı yada normal cayda ıcıyorumm...

Back
X