- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
himmm bu diyet benimde ilgimi çekti ben ekmesiz dayanirimdaaa çikolatasiz nasil olcak![]()
bugünki menüm :
sabah: yarim ye$il elma ve 1 hurma : 50
ögle:
somon balik ezmesi : 70
1 dilim ekmek (aslinda sandeviç yaptim ama bir dilimini yemicem) 60
yarim pirinç galetasi : 15
toplam : 195
az oldu yaa belki fazladan bir dilim ekmek yerim, ara ögün olarakta hurma yemeyi dü$ünüyorum tabi arkada$lar bir$eyler ikram etmezse
epak karbonhidrat diyeti yaptiginda yagsiz peynirmi yedin? ben egerki yaparsam ve gün boyu sadece peynir ve 1 yumurta yesem ve ak$am et yesem olurmu acaba? ba$ka türlü yapamam zaten, peynire bayilirim doyana kadar yenebiliyormu?
Süpersiniz kızlar ya burası coşmuş gidiyor dün giremedim nete ama 1200 civarı beslendim şimdiye kadar yediklerim
[1] Haşlanmış Nohut 50 gr 173
[2] pınar light süt 1 100 ml 35
[3] Beyaz Peynir 50 GRAM 125
[4] Kepekli Ekmek 3 DİLİM 165
Toplam 500 kalori
Ya bu nohut beni acayip tok tuttu 3 saat oldu yiyeli ama hala acıkmadım![]()
hmm ben koyunun etinide peynirinede yemiyorumm ama diger peynirlere bayilirimm, denicem bu diyeti dedigin gibi 2 günde olsa, kaybedecegim bir$ey yok, ama bu aralar sinavlarim çok oldugu için yapmicam ama belki gelecek hafta yaparim yinede söz vermeyim dee![]()
selam canımm, gayet basarılı olmusss, gitsiinn kılolllarr ınsallahhhh :))))
hmm ben koyunun etinide peynirinede yemiyorumm ama diger peynirlere bayilirimm, denicem bu diyeti dedigin gibi 2 günde olsa, kaybedecegim bir$ey yok, ama bu aralar sinavlarim çok oldugu için yapmicam ama belki gelecek hafta yaparim yinede söz vermeyim dee![]()
kızlar
sabah 1 dilim kepek ekmek az peynir 100
ara 1 havuç 15
öğlen 2 dilim kepek ekmekle tost 160
şimdilik bu8 kadar 275 cal
Sağol canım haşlanmış nohuta bayılırım diffrize atmak için haşlamıştım kendime bir kase koyup yedim tahminende elli gram diye hesaplattım umarım doğrudur :80:afiyet olsun, sendemi ha$lanmi$ nohutu seviyorsun? bende konservesini yikayip yerim hep öyle bombo$ çok güzel oluyorr
Sağol canım valla kurtulalım artık şu fazlalıklardan bi kaç kilo fazlalığım var sırf iradesizliğimden kaç aydır kurtulamadım gitti ama bu sefer yılmayacağım kilo benim değil ben kilonun yakasına yapıştım bırakmam artık![]()
kalori olarak iyi ama bence ekmek fazla olmu$, en iyisi ak$am ekmek yeme![]()
sanırım detoks yapan arkadaşlar var aslında bende yapacaktım ama iyileşemedimki bir türlü!neyse siz yapın faydası oluyosa bende haftaya denerim artık.epakçım sen kaç kilo oldun canım?hala devam ediyormu kilo kaybı?benimki durdu sanki
valla sekercım benımde fecı durumda durmus haldee ama ben hsonu alkol aldıgım ve kacamak yaptıgım ıcın sanırım bu durum ... gercı bu sabah tartıldım da 68 lerı gordumm 2 gunde ayran detoksu yapıcamm bakalımm belkı dahada verırım dıye umıt edıyorum...
desene hala 10 kg ve 10 cm sınırımızı koruyoruz:)umarım detoksla gider sonra bende yapayım bakalım bendende gidecekmi