vallaaa zorlada olsaa hazırana kadar 63 64 kg olmakıstıyorumm
valla bende öyle.biletimi aldım 8 mayısta uçağım var o zamana kadar bari 4 kilo falan verebilsem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vallaaa zorlada olsaa hazırana kadar 63 64 kg olmakıstıyorumm
valla bende öyle.biletimi aldım 8 mayısta uçağım var o zamana kadar bari 4 kilo falan verebilsem
valla canım bende 4 5 kg daha vermek ıstıyorum ama hsonu kacamaklarnı azaltamıyorum oyusdende agır kılo verıyorumm.:)))))
hahahaha asu cok guldum yaaa nasıl bır benzetmedır bu ahahahahah :)))))))) sende bol bol mekık cek barı gobek herektlerı fılan yap, benımde basen ve popom genıssscee karpuz gibi yuruyus yapıyorum hergun...
slmm cnmm.evet bende göbek çokk aynı tarif ettiğim gibi)))) belimden rahatsız olduğum için mekik çekemiyorum. yürüyüşdede bacaklarım dahada inceldihafdada iki gün 4 klmtr yürüyorum sadece.yaklaşık 6 kilo verdim ama neremden gitti bilmiyorum.10 kilo daha versem yeter bana oo 10 kilonun hepside göbeğimde sanırımm
![]()
kendime yazmışım msjııı![]()
Ayy çok güldüm ya yazmadan geçemedim oluyo bazen öyle
Kızlar bir futbol sahasının uzunluğu nekadar bilen varmı hergün 15 tur atıyorum kaç kilo metre ediyor acaba:44:
slmm cnmm.evet bende göbek çokk aynı tarif ettiğim gibi)))) belimden rahatsız olduğum için mekik çekemiyorum. yürüyüşdede bacaklarım dahada inceldihafdada iki gün 4 klmtr yürüyorum sadece.yaklaşık 6 kilo verdim ama neremden gitti bilmiyorum.10 kilo daha versem yeter bana oo 10 kilonun hepside göbeğimde sanırımm
![]()
merhaba kızlar.. uzun bir aradan sonra geri döndüm :81: .. bu süre ıcınde bı sürü sorunlar yasadım. karbonhıdrat dıyetını denedım ama olmadı
.ve anladım kı benım ıcın en guzelı kalorı saymak ..sımdı dıyetıme daha azımle daha ısteklı bır sekılde devam edıyorum :81: ..
üst tarafım ınce ama bacaklarım cok kalınnasıl ınceltebılırım :26: yürüyüş dısında (onu sureklı yapıyorum) onerebılecegınız bıldıgınız bısey varsa nolur soyleyın..
bugunkı yedıklerım:
[1] Ekmek 0.5 DİLİM 32.5
[2] Kuru Fasulye 0.4 PORSİYON 134.4
[3] Elma 1 ADET 60
[4] Turşu 20 GRAM 2
[5] Ayran 1 ADET 107
[6] Elma 1 ADET 60
[7] Beyaz Leblebi 0.1 AVUÇ 2
[8] Elma 1 ADET 60
[9] Patlıcan Kebabı 0.4 PORSİYON 162.4
Toplam : 620.3 kal.
bılıyorum az oldu ama cok canım sıkkın yarın daha ıyı olacak ıns..
selammm, bugün yediklerimmm :
sabah ve ögle yazmi$tim 200kal
ara :
bir lokma çikolatali kek 30
cips : 80
ak$am :
1 orta boy dolma 120
pi$mi$ biber 50
1 ka$ik yogurt 30
çokokrem 160 (kaç gündür yemiyordum taze ekmekte vardi sofraya getirdimde yedim)
ekmek 50
TOPLAM : 750kal (az oldu ama patlayacak gibi oldumm çokokrem çok iyi geldiii ohhh)
canım tekrarr hosgeldın:))))
bende senın gıbıyım ustum ınce alt tarafa kalın valla ben hergun 1 saat yuruyorum sadecee bazende evde hareketler yapıyorumm..
hosbulduk tatlım.. bundan sonra buradayım .
kesınlıkle kopmak yokyürüyorum ama tempolu olamıyor maalesef işimden dolayı..
senın kılon ve boyun kac epakcım ?
bıde şu duvara vurma hareketı dıyorlar o bacakları ınceltırmı kı aceppp :26: