- 25 Eylül 2010
- 4.705
- 20
- 108
Ne kadar da güzel açıklamışsın...
Temelde yeme isteğimizi önleyemediğimiz için vicdanımızı rahatlatmak için yaptıklarımızı mazur göstermek istiyoruz, mantığa bürüyoruz
Herkesin kendini rahatlatma, içinde bulunduğu stresten kurtulma yöntemleri var.
Ne yazık ki biz çözümü yemekte bulmuşuz, öyle olduğuna inanmışız...
İşte temelde yatan bu kanıyı kökünden söküp atmak çok zor :)
Bir an önce düzene girmeyelim, girmeliyiz!
Temelde yeme isteğimizi önleyemediğimiz için vicdanımızı rahatlatmak için yaptıklarımızı mazur göstermek istiyoruz, mantığa bürüyoruz

Herkesin kendini rahatlatma, içinde bulunduğu stresten kurtulma yöntemleri var.
Ne yazık ki biz çözümü yemekte bulmuşuz, öyle olduğuna inanmışız...
İşte temelde yatan bu kanıyı kökünden söküp atmak çok zor :)
Bir an önce düzene girmeyelim, girmeliyiz!
Ayyy canım bize noldu boylee ne guzel yavas yavas da olsa gidiyordu kilolar. İnşallah toparlarsın canım kendini, duzene sokarsın hayatını da geri donusun muhtesem olurr
Yaptıgımız yanlıs su sanırım. Yeme içmelerimize bi kılıf uyduruyoruz. Böylece beynimizde yemek senin hakkın diye bi düşünce oluşuyor. Böyle böyle dönüp dolaşıp basladıgımız noktaya tekrar donuyoruz. Ben de hep bi sebep buluyorum kilolarıma, dersim var, strestliyim, iştekilere sinirlendim vb. Ama kendimizi toplamamız gerek. Kilo veremesek de almamak icin iradeli davranmamız gerekiyor.
Yogunuzdur duzensiz besleniyoruzdur, dikkat edemiyoruzdur bu anlasılabilir,. Ama fazla yemek bizim hatamız. Bi şeye üzüloruz yemek yiyoruz, bi şeye kızıyoruz yemek yiyoruz, seviniyoruz yine yemek yiyoruz. Duzeltmemiz gereken sorunumuz bu gibi geliyor bana.
Son düzenleme: