offf offfff
hafta sonu kaçamagim sonuç verdi, bugün tartildim ve sonuç olarak, 4 günde tam 1,6 kilo almi$im, kizlar artik resmen bunalima girdim, sabah herkese bagirdim anneme bile yoktan sebepler için, sonra odamdayken gözüm duvara takili kaldi, hiç böyle olmami$tim ama ananinki o an kafami duvara vurmak istedim o kadar çok istedimki ama yapmadim, sinirim gitmedigi için yedigim çokokrem için kendime bir tokat attim ve bugün ondan yemicem diye yemin ettim, motrelim çook çook bozuk 62.2 den 63.6 ya çikmi$im, hayatimdaki hiç görmedigim kilodayim $u an çok kötü bir duygu, birde diyet yapmadigimi dü$ündüm, demekki 1600 kal alsam günlük, haftada en az 5 gün garanti, kizlar bana bir akil verin ne olurrrr
yemektende tiksindim artik çünkü ben zaten 4 gün içinde 1.6 kilo yiyecek yememi$imdir bile, o yüzden bugün çok az yicem, kendime ceza..
sabah: 1 activia 68 kal
ögle :
yarim ye$il elma 30
yagsiz krem peynir 33
toplam 131 kal
canıımm cokk uzuldumm sımdık yaaaa uffff nedenn ama yaa mutlaka bır sebebı vardır bununn..... acaba yedıklerın cok az cogaltsan ama karbonhıdrat hıc yemesenn nasıl olur.... sadece sebze corbası yap mesela onu ıc 1 hafta bu taraz seyler yapsann nasıl olurr.. bende cok bıldıgımden degılde soluyorum ıstee .....:26: