Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilo vermem durdu neden,ne yapmalıyım,ne yaplıyız,kilo vermem yavaşladı,genelde devamlı kilo vermeye çalışanların baş derdi diyet yapıyor yada doktor kontrolünde,yada kendini birşekilde kendi diyetleriyle ,sporla kilo vermeye çalışanların baş derdi ,dikkat ettiyseni 5, ila 10 kilo verdiğinizde kilo verme yavaşlama durumuna yada durma noktasına gelir ya bıkıp usanıp bırakırız yada veremiyorum der krizlere gireriz ,Arkadaşlar kilo vermek okadar kolay iş değil heleki sağlıklı kilo vermek kolay değil doktorların söylediğine göre söyliyeyim işte o durduğu yada yavaşladığı esnada ne yapıyorsanız sakın vaz geçmeyin vücut metobolizması ne olduğunu anlıyamıyor aldığı yağ oranının altına indiği için vücut kendini zorluyor işte bu zorlama esnasında kendinize dikkat edin sağlığınız bozulmasın ve sabırlı olun zaman içinde o noktadan sonra yavaş yavaş vermeye başlayacaksınız bunu sakın unutmayın aytıca spor en az 45 dakka yapmayıda ihmal etmeyin ve bildiğimiz boy ve kilo oran hesabını katarak kilo vermeye çalışın daha fazlasını veereceğim diye zararlı çıkmayın…
diyor....
selam kizlar, hepinizi az kalorili günler diliyorummm, bugün yediklerim
sabah :
1 activia 68kal
ögle :
1 domates 14
yarim ye$il elma 30
ara :
1 hurma 15
toplam 130 kal
selam kizlar, hepinizi az kalorili günler diliyorummm, bugün yediklerim
sabah :
1 activia 68kal
ögle :
1 domates 14
yarim ye$il elma 30
ara :
1 hurma 15
toplam 130 kal
slmm cnmm. yazdıklarını okudum çok haklsınnnda.sen 57 ye inmek istiyosun çok az değilmiayrıca çok güzel kilo vermişsin seni tebrik ediyorum.ne kadar zamanda verdin o kadar kiloyu
![]()
slm cnm teşekkür ederim.. boyum 163-164 anca cnm kısayım yani 57 olsun istiyorum ama olmasam da buna şükür..
kendimi bildim bileli kiloluyum.. çok diyet denemelerim oldu verdim-aldım verdim-aldım hep...
geçen yıl bu zamanlar 78 geliyordumdaha öncesinde 83ü görmüşlüğüm de vardı
70li kilolardan kurtulmak hayal gibi geliyordu..
neyse geçen yıl bu sıralar hergün bir saat yürüyüş yaptım kedimce dikkat ettim ama gr oynamadı.. 1 ay filan yürüdüm.. haziran ayında kafamdan kalori saymaya başladım... 76'ya düştüm 1 ay kadar bizmanda..
sonra temmuz ayında spora yazıldım haftada 4 gün spor salonuna gittim 1.5 ay kadar memlekette.. ama gr oynamadı yine...
eylülde görev yeriem dödüm tekrar az yemeye başladım 72-73 oldum 2-3 ayda bu kilo da gittim.
enson aralık ayında tartı aldım .. 72.5 dum... nette yediklerimin kalorilerini araştırarak 1200 geçmemeye karar verdim.. ama genelde geçtim... 1300-1400 alıyordum.. sonra bu topiğe rastladım... burdan kalori sepeti sitesini öğrendim.. derken aralıktan beri 10 kilo gitti çok şükür.. ama arada memlekete gidince 15 tatilde filan yapmadım diyet..
yani cnm kısacası çok uzattım1 yılda zaman zaman ara vererek 15-16 kilo verdim.. kendim bile inanamıyorum umarım yağden vermişimdir..
69.9 geldiğimde 6 lı rakamlar gördüüm diye nasıl sevinmiştim çığlık atmıştım sabah
şimdi de 50leri görsem bi diyorum işte...
Canım maşallah 15 kiloyu vermek hiç kolay değil ben 5 kilo verecem diye canım çıkıyor valla sen zoru başarmışın tebrik ederim![]()
bu yedıklerınle nasıl ayaktasınnn :)))))
bende sabah 1 yesıl elma oglende kucuk tavuklu salata ve 3 kepeklı etımek yedım..
Leyya gerçektende çok az yiyorsun kalorini bukadar kısarsan tamam bir kaç kilo veririsin ama daha fazla veremezsin ilerde kilo vermek için aldığın kaloriyi daha çok kısman gerek bu da aç kalman demek nereye kadar böyle beslenebilirsinki lütfen kalorini 1000 altında tutmamaya çalış kilonu bilmiyorum ama bence şuan 1000 bile az olur
slm cnm teşekkür ederim.. boyum 163-164 anca cnm kısayım yani 57 olsun istiyorum ama olmasam da buna şükür..
kendimi bildim bileli kiloluyum.. çok diyet denemelerim oldu verdim-aldım verdim-aldım hep...
geçen yıl bu zamanlar 78 geliyordumdaha öncesinde 83ü görmüşlüğüm de vardı
70li kilolardan kurtulmak hayal gibi geliyordu..
neyse geçen yıl bu sıralar hergün bir saat yürüyüş yaptım kedimce dikkat ettim ama gr oynamadı.. 1 ay filan yürüdüm.. haziran ayında kafamdan kalori saymaya başladım... 76'ya düştüm 1 ay kadar bizmanda..
sonra temmuz ayında spora yazıldım haftada 4 gün spor salonuna gittim 1.5 ay kadar memlekette.. ama gr oynamadı yine...
eylülde görev yeriem dödüm tekrar az yemeye başladım 72-73 oldum 2-3 ayda bu kilo da gittim.
enson aralık ayında tartı aldım .. 72.5 dum... nette yediklerimin kalorilerini araştırarak 1200 geçmemeye karar verdim.. ama genelde geçtim... 1300-1400 alıyordum.. sonra bu topiğe rastladım... burdan kalori sepeti sitesini öğrendim.. derken aralıktan beri 10 kilo gitti çok şükür.. ama arada memlekete gidince 15 tatilde filan yapmadım diyet..
yani cnm kısacası çok uzattım1 yılda zaman zaman ara vererek 15-16 kilo verdim.. kendim bile inanamıyorum umarım yağden vermişimdir..
69.9 geldiğimde 6 lı rakamlar gördüüm diye nasıl sevinmiştim çığlık atmıştım sabah
şimdi de 50leri görsem bi diyorum işte...
menümü yazmayi unuttum
sabah : 1 activia 68
öglen
1 domates 14
yarim elma 30
ara1 hurma 15
1 lokma ananas 10
ak$am1 y. ka$igi kiymali makarna 80
1 y. ka$igi yogurtlu makarna 50
1 y. ka$igi peynirli makarna 50
lor ve ka$ar peyniri 120
bir tabak salata 100
ara : bir kase zerde 200
toplam 737 kal
kalorim az ama 1.5 hafta evdeyim tabi kalorimde artacak maalesef offf
epak bende denicem protein diyetini ama zor ya bence, ben bugünden itibaren yapcaktim hatta somon baligi, ton baligi, az yagli yogurt ve peynir, light krem peynir ve yulaf ezmesi aldim ama bugün eve gelince makarna vardi ondan yedim maalesef
in$allah hafta sonu abartmayiz canimm, ben protein diyetini ara$tirdim ve sadece dukan diyeti sebeleri yasakliyormu$, diyerleri sebze ve protein agirlikli yapin diyordu, ben sebzelerle yapicam, tabi ikisindede meyve yasak ekmek tatli $eker falan yasak, aslinda çok tok tutan bir diyet ama aileyle ya$ayanlar için zor, mesela ben diyet boyunca kendime ayri $eyler yapmaliyimm buda zor olan i$te...
tebrik ederim canim kilo verdigin için :)ben henüz tartilmadim, aslinda kilo aldigimi biliyorum ama yinede tartiya çikmaya cesaretim yok
![]()