- 23 Şubat 2009
- 112
- 9
- 296
Boyum 1.69-1.70, bu kiloyu 10 günde verdim :)
10 günde 5 kilo

Ben de kendim için 16-17 günde 3.5 kilo verdim diye hızlı diyordum

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyum 1.69-1.70, bu kiloyu 10 günde verdim :)
10 günde 5 kiloVay canına üstelik çok fazla kalori de kısmadan büyük başarı metabolizma iyi durumda demek
Ben de kendim için 16-17 günde 3.5 kilo verdim diye hızlı diyordum![]()
inşallah burada vereceksin canım.hergün girip oku mı-utlaka yazılanları
insan motive oluyo (her ne kadar kaçamak yapsamda)
balll
nedne diyetisyenin kuru meyveyi yasakladı acaba?
şeker oranı digerine göre fazla amaa yenilebilir yani ben hep yedim diyet sürecindeee
birde degiişik ekmek mantıgını merak ettim?
daha önce dediğim gibi bende yasak olmasına şaşırdım ama eve geldikten sonra farkettim o yüzden soramadım dr.a, ama ekmek meselesini metabolizma açısından dönüşümlü yemenin daha faydalı olduğunu söyledi. bide RUŞEYM 'li ekmek bulabilirsen onu şiddetle tavsiye ederim dedi. bunu nereye kime sorduysam ''neyyyy '' dediler. Hiç biyerde bulamadım bu cins ekmeği, eğer imkanınız olurda bulursanız son derece sağlıklı bir ekmekmiş. Bilginize![]()
Canım ruşeymli ekmeği halk ekmekte bulabilirsin İstanbul'da yaşıyorsan. İHE'lerde satılıyor, çok sağlıklı olduğunu duymuştum. Bitkinin embriyosundan yapılıyor çünkü. Ayrıca sert bir ekmek değil, tadı da iyi.![]()
crnky desteğin için tşk..kalori sınırım 1200 ...kalça çıkığım var tek taraflı.bu sebeple spor yapamıyorum.ah spor yapabilsem hoplatırdım bu kiloları
bugünkü listemi yazayım.....
[1] pınar üçgen peynir yarım yağlı 1 12,5 gr 18
[2] yörükoğlu kakaolu süt 1 200 ml 156
[3] Ekmek 1 DİLİM 65
[4] Mercimek Çorbası 1 KASE 270
[5] Sütaş Ayran 1 200 ml 76
[6] Karpuz 200 gr 52
[7] Sütaş Tam Yağlı Süzme Yoğurt 50 gr 56.5
[8] Domates 2 ADET 28
[9] taze kırmızı biber (taze-tatlı) 2 adet 24
[10] Soğan (kuru) 150 gr 57
[11] Patlıcan 1 ADET 28
toplam: 830 kalori
Canım ya, ben anlayamadım. O nasıl kalori saymak öyle ? Patlıcanı, soğanı çiğ mi yiyorsun? Hiçbir işlemden geçmiyorlar mı?
merhabaa uruz
bu haftda sabit kaldı kilom
ne zaman vericem biliyorum bu kilolları
şok diyetler yapmak istemiyorum artık![]()
Canım spor yapmana rağmen aynı mı kaldı kilon? :44:Böyle bir durumda şok diyetle kalıcı sonuçlar getirmez zaten, sporu olabildiğince artırıp aynı beslenme düzenini devam ettirerek sabırla sonucu beklemek gerek. Eğer çok kilo verdiysen, başlangıç kilondan itibaren çok yol aldıysan böyle duraklamalar normal canım.