Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419
kızlar bayadır vitaminlere takmış durumdayım mesala kilo vermeyi kolaylaştıran vitaminler varmış b2, b3, b5, b6, c, kolin, xxxx gibi b3 vitamini hormonlar ve ünsilün üzerinde etkiliymiş mesala bende bir tatlıya karşı zaafım vardı kromun bunu önlediğini buldum hangi yiyeklerde krom var diye araştırmaya girdim fındık, ceviz, yeşilbiber, ve patateste bol miktarda olduğunu buldum ben patatesi hioglisemiye iyi geldiğini okumuştum hatta forum açtım ama kimse bişey yazmamaış ben deniyorum ve çok garib ama bugün 6, günüm ve tatlı yemedim 6 gün çok az duruyo olabilir ben hergün tatlı yiyordum ve tokluk veriyor nasıl yapıyorum sabahları kahvaltı yapmadan 1 tane yiyiyorum haşlanmış olarak 1 sabah yiyiyorum diğer sabah yemiyorum ama faydasını dahada görürsem her sabah bile yiyebilirm bu arada bol yeşil biber yiyiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bayadır vitaminlere takmış durumdayım mesala kilo vermeyi kolaylaştıran vitaminler varmış b2, b3, b5, b6, c, kolin, xxxx gibi b3 vitamini hormonlar ve ünsilün üzerinde etkiliymiş mesala bende bir tatlıya karşı zaafım vardı kromun bunu önlediğini buldum hangi yiyeklerde krom var diye araştırmaya girdim fındık, ceviz, yeşilbiber, ve patateste bol miktarda olduğunu buldum ben patatesi hioglisemiye iyi geldiğini okumuştum hatta forum açtım ama kimse bişey yazmamaış ben deniyorum ve çok garib ama bugün 6, günüm ve tatlı yemedim 6 gün çok az duruyo olabilir ben hergün tatlı yiyordum ve tokluk veriyor nasıl yapıyorum sabahları kahvaltı yapmadan 1 tane yiyiyorum haşlanmış olarak 1 sabah yiyiyorum diğer sabah yemiyorum ama faydasını dahada görürsem her sabah bile yiyebilirm bu arada bol yeşil biber yiyiyorum

hadi bakalım....bi gayretle yeni bir zayıflama fenomeni olacaksın...kendi ekolünü oluştur...biz seni takip ederiz...:65:faydası olursa haber ver..

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar merhaba gelemedim diğer sayfalarda gezmekten
şu 5 günde 5 kilo diyeti varya onu yapmaya çalışcam
bugün yoğurt peynir günü yaptım:1:
sizler napıyonuz kimsecikler yok

uruz oruç tutuyor musun bilmiyorum ama ramazan yaklaşıyor.o zaman napcaz..oruç tutup tutup kilo veren şanslı azınlıktan değilim ben maalesef:50::50::50: her sene 3-4 kilo alarak tamamlarım.

Ramazan beni de endişelendiriyordu ama ramazanda daha kolay bence, iftarda az ama istediğini ye, kalan kaloriyi de sahurda ye, zaten 2 öğün, ara öğün yemezssek, aşmayız bence kaloriyi. 500 kalor idaha az yesek yeter veririz.

kızlar merhaba gelemedim diğer sayfalarda gezmekten
şu 5 günde 5 kilo diyeti varya onu yapmaya çalışcam
bugün yoğurt peynir günü yaptım:1:
sizler napıyonuz kimsecikler yok

mrb deniz...bi rarkadaşım da o diyete başladı.ilk gününü patates günü ilan etmişti.şimdilerde kilo verdiğini söylüyor..inş. sana da faydası olur

Son düzenleme:
kızlar bu çörekotunun kalorisini bulamıyorum keten tohumu kalorisini ele alsam olur mu

ya boşver onun kalorisini...dikkate değer bi kalorisi olsaydı mutlaka belirtirlerdi...ben domatesin salatalığın kalorisini bile önemsemiyorum inan...üç aşağı beş yukarı 1200 ün altındaysam tamamdır...gerisi önemli değil..kilo veriliyor zaten...

seni yakalamama az kaldı crnky :52::52::52:

Son düzenleme:
arkadaşlar ben diyet listemi yazmıştım konu açarak, onu uyguladım. günlük 500 kalori sınırım vardı ve 2 ayda 10 kilo verdim geri de almadım. şuan da 700'ü geçmemeye çalışıyorum. bende polikistik over var o yüzden birazcık fazla yiyince bile hemen kilo alıyorum o yüzden bu kadar kısıtlı..

ya o çok az değil mi?nasıl yaşıyorsun sen o kadarcık yemekle:50:

hiç aç kalmıyorum canım aslında.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/456646-2-ayda-10-kilo-verelim.html

buraya yazdığım listedekileri tükettiğinde hem tok oluyorsun hem çok az kalori alıyorsun :61: he ama çikotadır, dürümdür, kebaptır, pizzadır yemeyi çok severdim onlardan tamamen vazgeçtim.. arada ödül olarak dürüm yiyorum ama bütün gün başka birşey yemiyorum mesela :61:
fedakarlıklar yapmak gerekiyor güzel görünmek için.

Sadece yiyeceklerin kalorisine dikkat etmek ulaştırır mı bizi hedefimize?Yani mesela küçük Napoliten çikolatalar 30 kalori falan ama sonuçta diyette çikolata kesinlikle yasak.Bunun gibi kesinlikle yenilmemeli dediğiniz yiyecekler neler?

Sadece yiyeceklerin kalorisine dikkat etmek ulaştırır mı bizi hedefimize?Yani mesela küçük Napoliten çikolatalar 30 kalori falan ama sonuçta diyette çikolata kesinlikle yasak.Bunun gibi kesinlikle yenilmemeli dediğiniz yiyecekler neler?

canım işte bu topik,şu yasak bu yasak diyetlerden bıkanların buluştuğu mekan:)
günlük alman gereken miktarı aşmadıkça istediğini yiyebilirsin.ben bu şekilde 13 kilo verdim.veee hala devam ediyorum...

Kalori hesabında yiyecek kısıtlaması yok ama kısıtlama yok diye sağlıksız beslenilmemeli. Kilo vermede esas sindirim sistemini düzenli çalıştırabilmektir. Eğer sürekli hazır besinler tüketirsen ya da yeterince lif almazsan kabızlık sorunuyla karşı karşıya kalırsın ki bu da kilo vermeni engeller. En güzeli gün içinde yeterince lif ve protein içeren besinler aldıktan sonra çok sevdiğin yiyeceklerle ufak çaplı kaçamaklar yapmandır. Benim tavsiyem canının istediği şeyleri yemekle beraber günlük menünde çorba, meyve-sebze, kepekli yoğurt ya da müsli-yoğurt, yulaf-yoğurt gibi yiyecekleri eksik etmemendir. Hem sindirim sistemin mükemmel çalışır hem de sağlıklı kilo verirsin. Üstelik bunların yanı sıra canın ne istiyorsa yiyebilirsin.

canım işte bu topik,şu yasak bu yasak diyetlerden bıkanların buluştuğu mekan:)
günlük alman gereken miktarı aşmadıkça istediğini yiyebilirsin.ben bu şekilde 13 kilo verdim.veee hala devam ediyorum...

Hmm anladım yani siz "her şeyden ama azar azar" diyenlerdensiniz? :27:

Ayrıca tebrik ederim :) Ne kadar sürede verdiniz bu kadar kiloyu?

Kalori hesabında yiyecek kısıtlaması yok ama kısıtlama yok diye sağlıksız beslenilmemeli. Kilo vermede esas sindirim sistemini düzenli çalıştırabilmektir. Eğer sürekli hazır besinler tüketirsen ya da yeterince lif almazsan kabızlık sorunuyla karşı karşıya kalırsın ki bu da kilo vermeni engeller. En güzeli gün içinde yeterince lif ve protein içeren besinler aldıktan sonra çok sevdiğin yiyeceklerle ufak çaplı kaçamaklar yapmandır. Benim tavsiyem canının istediği şeyleri yemekle beraber günlük menünde çorba, meyve-sebze, kepekli yoğurt ya da müsli-yoğurt, yulaf-yoğurt gibi yiyecekleri eksik etmemendir. Hem sindirim sistemin mükemmel çalışır hem de sağlıklı kilo verirsin. Üstelik bunların yanı sıra canın ne istiyorsa yiyebilirsin.

Teşekkürler :34:

En azından her gün yumurta,maydanoz ve meyve yiyor gibiyim.Süt yada yoğurdu da eklerim.Kısıtlama yok demeyi ben tercih etmiyorum zaten,yani kısıtlama olmasa da ve az miktar olacak bile olsa yine de ekmek,çikolata gibi şeyler yemesek daha iyi bence.

Back
X