lelienin videolarına burdan ulaşabilirsiniz cnm
http://forum.bedenegitimi.gen.tr/leslie-sansone-yuru-ve-incel-programi-t9096.html?
sabahları bir dilim de olsa karonhidratınızı alıosunuz yoğurttan protein salata ve meyve de var ayrıca şeker ihtiyacı için hurma he kolay bi diyet olmadığı söylendi zaten bu yüzden spor yapmayın dendi birde bu sadece bir haftalık bi diyet yani sürekli yapılcak bişey değil kilo vermeniz durduğunda yapılan bi çok sağlıksız diyetten iyi yanı sıra ben zaten kahvaltıma yumurta ekliorum salatama yağ akşam yemeğime de sebze ekledim yani bu kadar sıkıya bende gelemem
etle ilgili olaya gelince korkmayın arkadaşlar etsiz yaşanmaz sanıo herkes ama ben vejetaryenim yani zaten et yemiorum ve belli aralklarla doktora giderim rahatsız olmasamda malum et yemezsen b12 eksik şu eksik yok gerizekalı olursun hafızan zayıflar bi sürü laf :) en son bikaç ay önce gittim doktora b12 demir calsium kollesterol aklınza ne geliosa baktıorum sırf bu endişelere cvp olsun die çünkü bnm annemde biraz evhamlıdır

sonuç= tüm değerlerim normal çok sağlıklısın der doktor hatta fazla et tüketiminin asıl sağlıksız olduğu söylenir eskiden gut hastalığı zengin hastalığı denirmiş biçok padişah bu hastalıktan muzdarip olmuş
ama tabi bu bnm yaşam biçimim herkese ve seçimlere saygım sonsuzdur :)
diyeti veren adamın adını hatırlamıorum bu sabah kanal d de doktorum programında izledim