• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kamera koymak yasal mı?

Siz sonuna kadar gidin böylede hergün hergün korkarak işe gidilmez, bu ailenin çekindiği kimsede mi yok, sözünü dinlediği falan
Ailenin bir sorunu yok aslında tüm sorun annede, bilmiyorum da yabancıyım buralara. Kimseyle muhatap da olmak istemiyorum açıkcası

Adınıza çok sevindim ve çok rahatladım. En azından kurum amirleri sizi yalnız bırakmıyor.
Yalnız siz yine de diğer çocukların ifadesine çok güvenmeyin. Sonuçta aynı köylüler, muhtemelen akrabalar, hatır gönül için veya tehditle yalan ifade verdirtebilirler.. Anlattığınız kadarıyla aile şerli....
Siz görevlendirme için tüm kapıları zorlayın
Çok teşekkür ederim inanın ben de çok rahatladım. Eşimle birlikte olursa çok rahat edeceğim. Keşke böyle bir şey yaşanmasaydı ben o kadar emek verdim ki okuluma yazdan beri tadilatı boyası temizliği için kaç haftasonundan feragat ettim. Ama en önemlisi can tabii. Öğrencilere de güvenmiyorum süreç nasıl işler bilmiyorum bu konuda stresliyim ama en azından dediğiniz gibi kurum amirleri yanımda olacaklarını bildirdiler.

sen kendini korumaya bak arkadaşım saldırı durumunda kullan bunu jandarmaya sor daha iyi bilirler canından önemli değil hapislerde sürenmezsin bunun için
Siz de haklısınız aslında ama işte. Her şeyi kılıfına uydurmaya çalışmaktan kafamda saç kalmadı 😕

Kızlar toplu bir cevap olsun. Şube müdürümüz aradı. Kendisinin memleketi olduğu için yaşanan olaydan dolayı mahçup olup özür diledi, yarın okula gitmeyip ilçeye eşimle beraber yanlarına gitmemi, eşimin işi dolayısıyla burda olduğumuz için onun birimiyle kurumlar arası yazışma yapacağımızı, görevlendirme işine olumlu baktığını ve ilçe milli eğitim müdürümüzün bu tarz konularda asla veliye taviz vermediğini söyledi. Tutanaklarımı da alıp yarın şikayette bulunmamı, detaylarını yarın konuşacağımızı, dikkatli olmam gerektiğini ve buranın insanının maalesef böyle olduğunu da ekledi. Eşimle konuştuk yarın için izin aldı birlikte ilçe mem'e gideceğiz. Ardından tehdit ve hakaretten hakkında şikayette bulunacağız. Görevlendirme kesinleşene kadar okula koruma ile gidip geleceğim Pazartesi'den itibaren. Söyledikleri bunlardı. Yarın gittiğimde etraflıca konuşacağız. Öğrencinin attığı iftiraya binaen sınıfta bulunan diğer öğrencilerden velileri eşliğinde ifade alınabiliyormuş sanırım. Eğer karşı dava açarsa ne olur bilmiyorum ama. Yarın ne yapacağım netleşti fakat kafam hala allak bullak ve midem sancıyor stresten.
Dava açtıktan sonra ne kadarguvende olacaksınız bu güvence sağlanacak mı eşinize de size de

Dava açtıktan sonra ne kadarguvende olacaksınız bu güvence sağlanacak mı eşinize de size de
Görevlendirme kesinleşene kadar koruma talep edeceklerini söylediler. İnanın kafam allak bullak ama en sağlam yol bu gibi geldi. Hatta yarın okula gitmeme sebebini diğer velilere "ilde toplantı olacak, orada olacağım" şeklinde söylememi, ilçede olacağımı bilmemelerini güvenliğini sağlamak amaçlı söylediler.

Arkadaşlarin dedigi gibi sabah karakola gidin durumu anlatin muhtemelen uzaklastirma alirlar ancak okulda tek yetiskin sizseniz ve imkan varsa yakinlarda bir tanidiginiz olmasi guvenliginizi artirir diye düşünüyorum.

Görevlendirme kesinleşene kadar koruma talep edeceklerini söylediler. İnanın kafam allak bullak ama en sağlam yol bu gibi geldi. Hatta yarın okula gitmeme sebebini diğer velilere "ilde toplantı olacak, orada olacağım" şeklinde söylememi, ilçede olacağımı bilmemelerini güvenliğini sağlamak amaçlı söylediler.
Akraba iseler sizin aleyhinize konuşabilir diğer velilerde
O yüzden gizli yürütmekte fayda var

Arkadaşlarin dedigi gibi sabah karakola gidin durumu anlatin muhtemelen uzaklastirma alirlar ancak okulda tek yetiskin sizseniz ve imkan varsa yakinlarda bir tanidiginiz olmasi guvenliginizi artirir diye düşünüyorum.
Güncelleme yapacağım konuyu. İlçe amirlerim yarın okula değil ilçeye gitmem gerektiğini söylediler. Etraflıca konuşup haklarında şikayette bulunup görevlendirme isteyeceğiz.

Dogrusu bu
Aşiret gibidir onlar.
Birbirlerini kollarlar

Şaka gibi.. İşte azılı suç işleyen insanlar böyle ailelerden yetişme çocuklardan ortaya çıkıyor malesef, o aileler yüzünden yüzünden çocuklar bu hale geliyorlar. Anne ne ki çocuğu ne olsun?
Neyse ki şube müdürünüz destekçi. Umarım en yakın zamanda çözümlenir ve huzur içinde çalışırsınız.

Şaka gibi.. İşte azılı suç işleyen insanlar böyle ailelerden yetişme çocuklardan ortaya çıkıyor malesef, o aileler yüzünden yüzünden çocuklar bu hale geliyorlar. Anne ne ki çocuğu ne olsun?
Neyse ki şube müdürünüz destekçi. Umarım en yakın zamanda çözümlenir ve huzur içinde çalışırsınız.
Soğan yetiştirir gibi çocuk yetiştiriyorlar maalesef. Haklısınız aile ne ki çocuğu ne olsun işte. Umarım söylediğiniz gibi olur çünkü bu şekilde asla benden verim alamayacaklar

Haklısınız fakat köy yeri, maalesef suçtan korkan insanlar değiller ve biraz da acemiliğe geldi ve şikayetçi olmadım. Ama yarını atlattıktan sonra kesinlikle olacağım.
Doğu bölgesi mi hocam burası ? Öyleyse aileyle fazla muhattap olmayın yasal yollara başvurun işiniz zor Allah yardımcınız olsun

Doğu bölgesi mi hocam burası ? Öyleyse aileyle fazla muhattap olmayın yasal yollara başvurun işiniz zor Allah yardımcınız olsun
Evet hocam Doğu bölgesi. Terör yanlısı da bir bölge açıkcası. Allah razı olsun dediğiniz şekilde yapacağım 🙏🏻

Back
X