- 10 Ekim 2016
- 962
- 2.595
- 33
Sen inanmayabilirsin paşa gönlün bilir ama İslamda pedofili sevaptır diye talihsiz bir yorum yaparsan böyle banı yersin işte.
Saygısız.. Önce saygı öğreneceksin!
Milyarlarca insanın iman ettiği dine saygı duymayı öğreneceksin!
Aynen..Bir de hep dikkat edin, bu tip olayları yapanların öncesinde mutlaka tacizden tecavüzden içeri girip çıkmışlığı oluyor. Yani öyle damatlar koğuşunda her tecavüzden gireni şişlemiyorlar. Zaten onların hepsi tecavüzcü bakınca. İt, iti neden ısırsın? Sadece toplumda fazla dile gelmiş kişiler üzerinde sanırım bu hapishane içi şişleme. O da artık toplum sussun diye bir yaygara gibi geliyor. Yoksa adamlar hapisten çıkıp, bir daha cesaret edebilir mi aynı şeyi yapmaya.
şu cezavinde şişleme konusunda ben de inanmıyorum.
hayatımın en tramvatik haberlerinden biridir serpil yeşilyurt cinayeti, yaşı tutanlar bilir bilmeyenler okusun...
işte o vahşeti yapanların hepsi 3-5 yıl yatıp turp gibi çıktılar, çıktıktan bir süre sonra biri başka birini daha öldürdü, diğeri adam yaralamadan içeri gerdi. adamlar yürüyen suç makinesi gibiler ama girip girip çıkıyorlar, kimse de içerde bişey yapmıyor (kendi döneminin en medyatik cinayetlerinden olduğu halde)
o yüzden adaletin hiçbir çeşidine inanmıyorum, zaten gideni geri getirmeyen adalet de pek işime yaramaz, sadece başkalarını caydıracak ve o şahsın yeni suçlar işlemesini önleyecek seviyede cezalar olmalı, bazen idam bile çok hızlı ve acısız geliyor bana, ömür boyu havasız hücre hapsi, beraberinde hadım, vs bazen insanlık dışı olabilecek cezalar uygulanmalı ve sonuçlrı da sık sık medyada yer almalı, mesela bir çocuk tecavüzcüsünün 1.5 m2 lik hucresinde besin yetersizliği ve akciğer yetmezliğinden 1 yıllık bür süreçte acı çekerek öldüğü haberi yapılsa, fotoğrafları sayfa sayfa paylaşılsa caydırıcı olur.
ama adam daha önce yaptım 1.5 yıl yattım çıktım yine yaparım bu kez 3 yıl yatarım diye bakınca olaya, onu durduracak hiçbir şey kalmıyor.
Hatırlıyorum serpil yeşilyurt cinayetini. Onların hayatta var olması bile korkunç.şu cezavinde şişleme konusunda ben de inanmıyorum.
hayatımın en tramvatik haberlerinden biridir serpil yeşilyurt cinayeti, yaşı tutanlar bilir bilmeyenler okusun...
işte o vahşeti yapanların hepsi 3-5 yıl yatıp turp gibi çıktılar, çıktıktan bir süre sonra biri başka birini daha öldürdü, diğeri adam yaralamadan içeri gerdi. adamlar yürüyen suç makinesi gibiler ama girip girip çıkıyorlar, kimse de içerde bişey yapmıyor (kendi döneminin en medyatik cinayetlerinden olduğu halde)
o yüzden adaletin hiçbir çeşidine inanmıyorum, zaten gideni geri getirmeyen adalet de pek işime yaramaz, sadece başkalarını caydıracak ve o şahsın yeni suçlar işlemesini önleyecek seviyede cezalar olmalı, bazen idam bile çok hızlı ve acısız geliyor bana, ömür boyu havasız hücre hapsi, beraberinde hadım, vs bazen insanlık dışı olabilecek cezalar uygulanmalı ve sonuçlrı da sık sık medyada yer almalı, mesela bir çocuk tecavüzcüsünün 1.5 m2 lik hucresinde besin yetersizliği ve akciğer yetmezliğinden 1 yıllık bür süreçte acı çekerek öldüğü haberi yapılsa, fotoğrafları sayfa sayfa paylaşılsa caydırıcı olur.
ama adam daha önce yaptım 1.5 yıl yattım çıktım yine yaparım bu kez 3 yıl yatarım diye bakınca olaya, onu durduracak hiçbir şey kalmıyor.
herifin videosunu izledim cezaevinden dayaktan korkuyorum dayanamam diyor pedofiller icin farkli bir ceza sistemi uygulansin yapilan deneylerde bunlar kullanilsin hayvanlara yazik gunah boyle serefsizler varken
+1
Ceza yok ki adam gibi
Adalet yok bu ulkede gercekten
O davalardaki hakimleri savcilari aklim almiyor, adam kravat takti diye ceza indiriyorlar.
Hatırlıyorum serpil yeşilyurt cinayetini. Onların hayatta var olması bile korkunç.
Benim aklıma kapıda yazı uygulaması niye yattı anlatayım. Adam ev tutacak ev sahibi ev vermez. Hadi tuttu diyelim mahallede adama yapmadıklarını bırakmazlar. Fırıncılar ekmek bile vermez. Hayatları cehenneme döner. Tabi ki hadım da güzel ceza. Ama tecavüz edememesi eli kolunu bağlamıyor ki...
şu cezavinde şişleme konusunda ben de inanmıyorum.
Ne sacmaliyosun ya şu konuyu İslama dine bağlamayı nasl başardın gerçekten merak ediyorumİslami kanun diye tutturanlarda öyle bir düzende 8-9 yaşında kızları nikah yaptım diye 2. 3. karının üstüne getirirler tecavüz etme ama nikah kıy mantığı islamda pedofil sevaptır
Haberi bende okudum da bu adamlar o zaman 16 yaşındalarmış galiba nasıl çıkmışlar anlamadım ki hadi tecavüze zaten ceza vermiyorlar ama öldürmüşler kadını nasıl dışarı çıkabiliyorlar aklım almıyor Allah kahretsin böyle adaletiCeza yaslarinin toptan elden gecirilmesi lazim. dogruya dogru, vaktiyle istanbulda kapkactan gecilmiyordu, gupegunduz insanlarin cantalari kolundan cekilip metrelerce surukleniyorlardi, nasil ki kapkac gasp kapsaminda degerlendirlmeye baslandi oranlar yuzde 90 a yakin azaldi, demek ki ceza kapsamlari degistirilince bazi suclar ciddi olcude azaltilabiliyor. koy bakalim tecavuze agirrlastirilmis muebbet i, yasa çıkar ceza indirimi olmayacak diye, bak bakalim boyle kadin bulamadim cocuga saldirdim diyebiliyorlar mi....
Oncelik zaten bu adamlarin hayatlarini cezaevinde gecirmesi olmali, ama eger cikarilacaklarsa da sana katiliyorum hem toplumsal hem hukuki olarak gozetim altinda tutulmalilar, belirli araliklarla ifadeye cagirilmali, hatta vericilerle takip edilmeliler, bunlar çok zor seyler degil, hele insan hayati sozkonusuyken hic zor seyler degiller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?