Kampanya başlatalım. Pedofillerin evinin önünde yazı olsun

O haberi tvden takip ettiğimi hatırlıyorum, ortaokul çağındaydım.
Haber olarak o kadar ayrıntılı işlemişlerdi ki işkenceleri... Yine aklıma geldi.
Yaşatılmamalıydı o mahluklar.

Okudum şimdi o haberi

Olayi sonrasinda da takip ettigim icin o donem sarsilmistim, genc bir kadina sadece zevk icin yaptiklari iskence tamamen yanlarina kar kaldi.

Daha acisi siirtte bir grup ortaokul ogrencisi 4 ve 2.5 yasinda iki bebege tecavuz edip birini oldurduler ve bu bebekleri onlara tecavuz etmeleri icin bebeklerin kuzeni getirdi. sonra ne oldu biliyor musun hicbir şey, o katiller aramızda normal bir hayat yasiyorlar.

Buyrun bu da haberi: http://www.cnnturk.com/2010/turkiye...tecavuz.etti.1ini.oldurdu/573637.0/index.html

O yüzden kimse bana adaletten sozetmesin...

O haberi tvden takip ettiğimi hatırlıyorum, ortaokul çağındaydım.
Haber olarak o kadar ayrıntılı işlemişlerdi ki işkenceleri... Yine aklıma geldi.
Yaşatılmamalıydı o mahluklar.

Benim de liseyi bitirdigim seneydi, 1000 yil gecse unutamam o kizi, o olayi, o canilerin serbest kalmasini.

Eski calostigim okulda bir bayan ogretmen vardi 5. Sinif ogrencileriyle yazismis cinsel icerikli kiz ve erkek ogrencilerle. 5. Sinifa giden kizi 30 yasinda adamla bulusturmus hatirladikca sac diplerim bile diken diken oluyor pislik kadin. Ucretli ogretmendi ilceye bildirildi kara listeye alindi ve isine son verildi ama herhangi bir ceza alip almadigini ogrenemedim. Cocuk polisi vs. Cagirilmisti okula. Insallah bir daha o pis ellerini hicbir ogrenciye uzatamaz.

Ben desteklerim elinden geldigince

Canim zaten irmak bebegi olduren adi herif de daha once yegenine taciz ettigi icin 1.5 yil icerde yatmis sonra cikarmislar. Dogru duzgun adalet olsaydi o pislik hic cikmasaydi irmak hala hayatta olacakti.

burda kapıya yazsan linç ederler adamı.

yurt dışında hangi ülkelerde mesela?
bende yurt dışındayım ama hiç duymadım bırda öyle bişey olduğunu.

maalesef avrupada olan herşey türkiyede uygulanamıyor. fayda etmez/ ters teper fln. bilmiyorum.

üf ya harbiden nasıl bi ülke oldu güzel ülkemiz ..

http://www.imdb.com/title/tt0404203/

şu filmde işleniyor böyle bişey.
Massachusetts'te varmış demek ki.

Reactions: KV_
Bakın ABD de nasıl bir yöntem uygulaniyormus
Anında ihbar ediliyorlar

ABD, çocukların korunması için 1974’ten bu yana federal düzeyde yasalar geçiriyor. Child Protective Services (CPS) federal düzeyde ‘çocuk istismarı ve kötü muamele’ vakalarıyla ilgileniyor. CPS ailesinden kötü muamele gören çocukların, ailelerinden alınıp koruyucu ailelerin yanına verilmesini kapsayan geniş bir sosyal hizmetler ağını organize ediyor. Sağlık Bakanlığı bünyesindeki “Children’s Bureau” (Çocuk Bürosu) çocukların vücut bütünlüğü içerisinde sağlıklı ve refah içinde büyümesini sağlamakla görevli.
2013’te Göç ve Sınır Kontrol Ajansı geliştirdiği bir akıllı telefon uygulaması, çocuk tacizcisi olduğundan şüphelenilen kişilerin anında ihbar edilmesini sağlıyor. Kayıp bir çocuk ihbarı varsa, akıllı telefonlara giden bir mesaj kısa süreliğine sistemi kilitleyerek mesajı ‘dikkate almaya’ zorluyor. “AMBER Alert” (Amber Alarmı) olarak bilinen sistem kayıp çocuklar için medya üzerinden duyurma imkânı verdiği gibi, dev billboardlar da duyurular için kullanılıyor. “Ulusal Cinsel Suçlular” veritabanı ailelere oturdukları evin, gittiği okulun yakınlarında yaşayan cinsel suçtan hüküm giymiş bir suçlunun olup olmadığını internet üzerinden kontrol etme imkânı veriyor.

Kuldan utanmaz, Allah'tan korkmaz, ceza evin de döverler diye korkmuş pis mahluk, dilerim o çocuğa uzanan her organını kesip, yedirirler sana. Allah kahretsin sen ve senin gibileri. Soyunuz kurumadı gitti.

http://www.imdb.com/title/tt0404203/

şu filmde işleniyor böyle bişey.
Massachusetts'te varmış demek ki.

teşekkürler; en son bu konuyla ilgili spotlight adlı filmş izlemiştim.

daha geçem gün kk'da konu açıldı dayısıyla yatmış falan bişeyler olmuş.

Allah ıslah etsin.

kampanya change.org'dan başlatılabilir diye düşünüyorum.
ilgili kurumları bilmiyorum ama açılırsa imzamı atarım..

o film de çok güzeldi.
https://en.wikipedia.org/wiki/Michael_(2011_Austrian_film)
şunu da tavsiye ederim. burdan bi üye yazınca keşfetmiştim. çok etkileyici ama.

Reactions: KV_

bunu bende hatırlıyorum. şu an tüylerim diken dilen oldu.

Allah bildiği gibi yapsın... ay içinden küfür edip dıştan bu kadarıyla yetiniyorum...

Caydırıcı ceza olmazsa daha çok duyarız bu haberleri. Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur misali,bu suçu işleyene,işlemeye dahi teşebbüs edene öyle komik cezalar veriyorlar ki adamın umurunda olur mu? Ne de olsa içerde yiyip içip yatacak,çıkacak kısa zaman sonra. Çıkınca ilk fırsatta yine yapacak. Neden yapmasın,ruhu sapık,2 yıl yatmakla düzelir mi ki,o kadar kolay mı? Yüzsüz herif birde polise vermeyin beni diyor. Ben dayanamam diyor,el kadar bebeğe tecavüz ederken,öldürürken dayanıyordun ama gayet. Şimdi kesin akli dengesi yerinde değil derler.
Allah topunun belasını versin. Bunları savunan avukattan tutunda,minicik cezalar verip afla,iyi hal indirimiyle onunla bununla salıverenlerin topunun. Nasıl uyuyorlar yatağa başlarını koyunca huzurla aklım almıyor.
Çok mu zor ya,buna caydırıcı bir yaptırım uygulamak. Nedir yani ya. Neden yapılamıyor anlayamıyorum. Delireceğim artık ya,haber izleyemiyorum. Bugün sosyal medya hesaplarıma giremedim,öyle tiksiniyorum,öyle mutsuz oluyorum okudukça duydukça,rüyalarıma giriyor artık.

Yaşım yetişmedi bilmiyordum Serpil Yeşilyurt cinayetini çok kötü oldum okuyunca olayın üstünden 18 sene filan geçmiş ülkede hala bu olaylar giderek artıyorsa sorun ya adalettedir ya da insanlarda
bence ikisinde de
İnsanlarda derken insanlar da çok değişti artık medya daha çok üstüne gidiyor buralarda bile neler neler duyuyoruz adalet sağlanmıyor diye mi bu kadar delirdiler baskıdan mı nedir anlamadım ki kaçıp kurtulmak gerek..

Yabancilar kadar soğukkanlı degiliz .Oyle olan birini öldurur bizim millet .Olacak is degil .Devlet assın kısa yoldan.

bunu bende hatırlıyorum. şu an tüylerim diken dilen oldu.

Allah bildiği gibi yapsın... ay içinden küfür edip dıştan bu kadarıyla yetiniyorum...

Maalesef elimizden baska bisey gelmiyor, ulkenin yarisi manyak kalan yarisi da bunlarin yaptiklarina seyirci kalmak zorunda oldugu icin ruh sagligini kaybediyor yavas yavas...

Bizim kusak icin korkunc bir olaydi cunku hem korkunc bir tecavuz hem akil almaz bir cinayet islenmisti ve bunlar cezasiz kalmisti, biz o zaman anlamistik hayatimizin ne kadar degersiz oldugunu, her an bir grup ruh hastasinin eglencesine malzeme olarak iskence gorup olebilecegimizi ve bunun hicbir yaptirimi olmayacagini. 3 yil ceza degil, ekmek calan daha uzun kaliyor icerde.

Son düzenleme:

Ay yemin ediyorum göğsüme öküz oturdu 8 çocuk demek istemiyorum canavar, resmen beynim ne kadar düşünmek istemesede nasıl oldu detaylar falan çektikleri acı aklıma geliyor midem bulanıyor

Nasıl tutuklanmıyor bu pislikler 13 14 yaşında bunları yapanlar ki ilk başta şantaj var akılları gayet yerinde 20 yaşında neler yapmazlar nasıl bir memlekette yaşıyoruz resmen bıktım bu ülkeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…