• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kamudan istifa etmek

Ben de oyle biliyorum yani müdürü mu şikayet ettin eger ki tek yetkili oysa kurumda direkt onun önüne gidiyor şikayet

Evet ancak disaridaki esnaf vs yada talepler icin iyi olabiliyor
Ben yillarca kurum kullanicisiydim bosa yazilan yazilar diyorum pek dikkat cekmiyor..
Acik kapi projesi daha iyi, yada kamu denetciligi kurumu.

Evet ancak disaridaki esnaf vs yada talepler icin iyi olabiliyor
Ben yillarca kurum kullanicisiydim bosa yazilan yazilar diyorum pek dikkat cekmiyor..
Acik kapi projesi daha iyi, yada kamu denetciligi kurumu.
Açık kapı da bende :) cimere baska bir arkadas bakıyor bizde
Acik kapi daha genis kapsamlı aslinda yani hangi kurumdan sikayetin varsa direkt o birime gidiyor aslinda cimerin daha detaylandirilmis hali belki cimer kalkar acik kapi kalir kimbilir onceden bimer vardi o kalkti mesela

Eşim yine ne kendini ne beni kimseyi suclamiyor belki orda kalsam başımıza kötü birşey gelirdi diyor
Şimdi işsizlik yaş 38 olmuş çocuk isteyip hiç birşey yapamamak
:( caresizlik duygusu zaten insani kitleyen degil mi. Bir tanidigin yaninda gecici bir is bulamaz mi belki bu arada baska isler de bakar. Cok zor anliyorum gercekten. Cinsiyetci biri degilim ama erkeklerin uzerinde evi gecindirmeli baskisi ayrica var. Esinizle bol bol konusun, destek oluyosunuzdur mutlaka ama konumuyodur belki icini dokmesini saglayin

Henüz belli değil fen işleri, imar veya park bahçeler olabilir dediler bilemiyorum artık :)
Hayirli olsun tekrardan
Ben de soracaktim belediyeydi dimi diye sonra vazgectim arkadaslar sormus :)
Hamile oldugunuzu da hatırlıyorum
Simdi idari izinler cok bicak sirti bir konu, insallah netlesirse ona gore hareket edersiniz ama aslında eski genelge devam ediyor hali hazirda yani 24-32 hafta arasi idari izinli olmaniz kuvvetle muhtemel

• Beğen
Reactions: The
Pandemide donusumlu calismanin rahat oldugunu dusunen bir kesim var. 7 24 telefonunuz acik olacak diyip gecenin bir yarisi yazan amirleriniz oldugunu dusunun. Ben de cok zorlandim. Guvenli alanim kalmadi. Is hayatim evime girdim, her an telefonuma mesaj gelecek kaygisiyla dolandim durdum. Her an huzursuz. Is yapmaktan gocunmak degil bu. Bircok kisi yatiyor biliyorum ama benim isim var bunu da biliyorum. Onlar gezer tozarken surekli bana is gelmesi...soyleyince de duvara soyleme hissi.
Evet annem her isten sikayet edisimde isin var sukret der. Ya bu baska bir sey sukursuzluk degil. Eminim arkamda olmazlar. Ozellikle babam. Istifa etsem el aleme ne dicez diye dusunurler.
Yok olayim belki bunu aciklayabilirler.
30 yasindayim, hayir baskaca bir yetenegim yok. Yani oturup tekrar sinava hazirlanmam, tekrar mulakatlara girmem gerekecek. Tekrar bi yere girebilir miyim muamma

Ama bu intiharlık bir durum değil ki. Hayır demeniz yeterli.

Siz kişisel alanınızı korumuyorsunuz, saldırganları kovmuyorsunuz.

Telefonu kapatıp 10da yatıcaksınız. Mesai saati dışında da cevap vermiceksiniz, bu kadar. Amir neden açmadın derse,

ben mesai saati dışında çalışmakla yükümlü değilim. İş kontratım haftada 40 saat, ben o kadar çalışmak için anlaştım. Anlaşmamız lütfen yerine getirin. Ayrıca gece 11,12 aramak için zaten uygunsuz, bu saatlerde aramayın lütfen

Bu kadar. Soruşturma açarsa da açar, siz haklı çıkarsınız. Bunu yapmamak için gerçekten intihar mı ediceksiniz? Bu kadarını konuşamıyorsunuz bence fazlaca sessiz, sakin bir insansınız, yanılıyor muyum? 😊

İşinizi 6ya kadar yapın, sonra çıkın gidin bu kadar. Ruh hastası amir her yerde var, hayır demeyi öğreneceksiniz o kadar.

Hayirli olsun tekrardan
Ben de soracaktim belediyeydi dimi diye sonra vazgectim arkadaslar sormus :)
Hamile oldugunuzu da hatırlıyorum
Simdi idari izinler cok bicak sirti bir konu, insallah netlesirse ona gore hareket edersiniz ama aslında eski genelge devam ediyor hali hazirda yani 24-32 hafta arasi idari izinli olmaniz kuvvetle muhtemel
Çok teşekkür ederim, inanın ben de diken üstündeyim 😂 sürekli kafamda birilerinin bana hamileysen neden bilgilendirmedin veya izin mizin yok falan dediği senaryolar dönüyor. Normal yaşantımda ezik bir insan da değilimdir ama bu kamu mevzusu beni çok korkutuyor. Bir de belediye olunca kamu gibi de göremiyorum, biraz daha adamına göre muamele olacak gibi hissediyorum, hayırlısı inşallah. Gerçekten ben de stresliyim 😊

10 yıldır adliyede çalışıyorum. Kadroluyum. Mobingin alasını yaşadığım zamanda oldu hakaret düzeyine varan şeylerde.... İlk sozlesmeliydim... Memurluğunu yakmakla tehditleriylede yaşadım... Ve ben adliyedesyim direk adalet bakanlığına bağlıyım kimi kime şikayet ediyorum...memurun yanında olan yok... En ufak birşeyde ya sürülürsun ya da savcı karşısına geçip anne adı baba adı ifadeni alırlar... Kaza yapsam bir yerim kırılsa rapor alsam dediğim bile oldu... Sonra aynanın karşısına geçtim dedim sen kendine napiyorsun bu işin avantajlari ne dezavantajları ne... Hakim burda kalıcı değil bugün var yarın yok diye diye diye psikolojimi düzelttim. Ha benim tayin hakkım var evet ama çoğu yerde olduğu gibi referans gerekiyor... Arkadaşım Allah sana sabır versin.. insanların ne dediğini düşünme sağlığından olursun... Umarım kendin için en hayırlı kararı verirsin...

:KK43: caresizlik duygusu zaten insani kitleyen degil mi. Bir tanidigin yaninda gecici bir is bulamaz mi belki bu arada baska isler de bakar. Cok zor anliyorum gercekten. Cinsiyetci biri degilim ama erkeklerin uzerinde evi gecindirmeli baskisi ayrica var. Esinizle bol bol konusun, destek oluyosunuzdur mutlaka ama konumuyodur belki icini dokmesini saglayin
Eşim 3 vardiya bir işte calisiyordu bayram hafta sonu yok gece vardiyalı ondan dolayı yapamadık o yüzden de çıktı maas asgari ücretin az ustuydu ailece çalıştığımız isyeride pandemide kapandı
İşyeri için o zaman 20 bin çekmiştim o bitti simdi tekrar açalım sizde issiz 30 bin cek diyorlar yaş 39 olucak çocuk mu yapicam kredi odenir mi diye kork satış temsilcisi olmak zaten çok zor karar veremiyorum
İş de yok bulamiyoruz öyle vasıfsız insanlar da degiliz ama olmuyor
Elimdeki düğün altinlarim kredi kartlarinin borcuna bile yetmeyebilir
İnan evlendikten sonra yirtilan ayakkabımı bile yerine alamadim
Kendimi oldursem kurtulsam dedim tovbe sinirle

Telefonu kapatıp 10da yatıcaksınız. Mesai saati dışında da cevap vermiceksiniz, bu kadar. Amir neden açmadın derse,

ben mesai saati dışında çalışmakla yükümlü değilim. İş kontratım haftada 40 saat, ben o kadar çalışmak için anlaştım. Anlaşmamız lütfen yerine getirin. Ayrıca gece 11,12 aramak için zaten uygunsuz, bu saatlerde aramayın lütfen

Bu kadar. Soruşturma açarsa da açar, siz haklı çıkarsınız. Bunu yapmamak için gerçekten intihar mı ediceksiniz? Bu kadarını konuşamıyorsunuz bence fazlaca sessiz, sakin bir insansınız, yanılıyor muyum? 😊
Ah canim yaaa valla ben gecende haftasonu akşam mesaj aldim o ara da arkadasla yazisiyoruz malum cevrimici olunca da israrla yazılıyor cevap vermeyince telefon çalıyor ben de acmis bulundum şu an mesai dışı uygun degil dedim.neymis bizim mesai kavramimiz olamazmis! La havle... gecenlerde bir haber vardi haftasonu çocuğunu doktora götüren bir katip telefonda bari haftasonu rahat birakin dedi diye sürüldü
Maalesef bu konuda cok arastirma yaptim bizde net bir hukuki veri yok mesela Fransa bu konuda kati kurallar koymus is harici aranmamaya dair, Almanya da keza Fransadan sonra basi çekiyor ama bizde net bir sey yok hatta bugun bir haber vardi
Evde çalışan personelin evine kamera konur mu konmaz mi diye
Ozel.alanin ihlali demis Allahtan bir hukukçu! Oldu evden çalışıyorum diye evime de kamera yerlestirip özel alan birakmasinlar!

:) siz cok zarifsiniz ama o bir ornekti cevabi yazan arkadasa cevap vermistim.

Bazi arkadaslar israrla ne ne ne diye soruyor aciklamasini da yapiyorum ama hala kabullenemediler. Benim yasadigim bir tane olay yok ki arkadaslar. Gec kalan kisilere uyari yazisi gelmemesi ama bana gelmesi de bir olay. Bunun pandemiyle bir ilgisi yok mesela. Yeni mi oldu hayir. Bunun gibi bircok sey. Yani olaylarin bir onemi yok zaten. Bunu anlatamadim bir turlu.
Bana intihari dusunduren artik cikmazda olmam. Bu ve bunun gibi ya da o kadar sacma birden fazla olaylar dusunun.

Acik kapi daha genis kapsamlı aslinda yani hangi kurumdan sikayetin varsa direkt o birime gidiyor aslinda cimerin daha detaylandirilmis hali belki cimer kalkar acik kapi kalir kimbilir onceden bimer vardi o kalkti mesela

En azindan surekli msj atiyorlar insan bi huzursuz oluyor 😂😂

İşinizi 6ya kadar yapın, sonra çıkın gidin bu kadar. Ruh hastası amir her yerde var, hayır demeyi öğreneceksiniz o kadar.
Pandemi donemi aksam haber geliyor cogu zaman sabaha yapilsin isteniyor yani bu donemde hepimiz yasadik.amir de altindakine soyluyor
Sebep bu ise sadece yazik sadece. is yogunsa her yerde yogun,pandemide herkes cok calisti.

Çok teşekkür ederim, inanın ben de diken üstündeyim 😂 sürekli kafamda birilerinin bana hamileysen neden bilgilendirmedin veya izin mizin yok falan dediği senaryolar dönüyor. Normal yaşantımda ezik bir insan da değilimdir ama bu kamu mevzusu beni çok korkutuyor. Bir de belediye olunca kamu gibi de göremiyorum, biraz daha adamına göre muamele olacak gibi hissediyorum, hayırlısı inşallah. Gerçekten ben de stresliyim 😊
Aaa lütfen stres yapmayın önceliğiniz sağlığınız ve bebeğiniz 😍
Iş de insan hayatında önemli ama saglik herseyin başı
Insallah hersey cok guzel olacak sizin icin ben buna inaniyorum
Kotu ornek ornek degildir inanin bu tur sorun yasayan insanlar kadar hic yasamayanlar da var. Olumsuzlari ustunuze alip kendinizi uzmeyin simdiden
Neden soylemedin demezler derlerse de bebegim riskliydi atanacagim net değildi ya da bilmiyordum idari izin olayini yeni ogrendim der gecersiniz

• Beğen
Reactions: The

Artik yapacak bisey yok, siz duruma gore hemen strateji gelistirin he he diyin isinize bakin herkes birsey diyecektir

Idari izin konusunda birsey diyemem tecrubelerim engel olur

:) siz cok zarifsiniz ama o bir ornekti cevabi yazan arkadasa cevap vermistim.

Bazi arkadaslar israrla ne ne ne diye soruyor aciklamasini da yapiyorum ama hala kabullenemediler. Benim yasadigim bir tane olay yok ki arkadaslar. Gec kalan kisilere uyari yazisi gelmemesi ama bana gelmesi de bir olay. Bunun pandemiyle bir ilgisi yok mesela. Yeni mi oldu hayir. Bunun gibi bircok sey. Yani olaylarin bir onemi yok zaten. Bunu anlatamadim bir turlu.
Bana intihari dusunduren artik cikmazda olmam. Bu ve bunun gibi ya da o kadar sacma birden fazla olaylar dusunun.
Bu sebeplerden cikmazda olunmaz.gec kalmayin o halde.isinizi tam yapin kim ne diyebilir? Baska bi sey yoksa inanin yazik edersiniz istifa ederek.pandemi vs bunalmissiniz bi doktora gorunseniz eminim farkli bakacaksiniz

Maalesef bu konuda cok arastirma yaptim bizde net bir hukuki veri yok mesela Fransa bu konuda kati kurallar koymus is harici aranmamaya dair, Almanya da keza Fransadan sonra basi çekiyor ama bizde net bir sey yok hatta bugun bir haber vardi
Tamam işte bizde kesin kural yoksa o kuralın olmadığını hatırlatan taraf olup direkt üste çıkarsın😂 kesin kural bana yoksa müdürüme var mı, ona da yok...

Kendimi cok gucsuz hissediyorum artik. Dayanabilecek sabrim kalmadi. Zaten goze alamiyorum alsam durmayacagim. Alamiyosam yok olmayi istemekten baska carem kalmiyor. Cakili kadroyum
iş hayatı insanı intihara sürüklemez.bence başka sorunlarınızda var üstesinden gelemediğiniz.yardım alın psikiyatr dan psikolog.dan.işsiz kalırsanız derdiniz 5 e katlar azalmaz

Back
X