Kamzn meslei doru:)))

kadınlar kulubüne yazdığımız mesleklerimiz ne kadar doğru

• evet doğru

OY: 75 83,3%
  • hayır doğru değil

OY: 8 8,9%
  • aman neyse ne

OY: 2 2,2%
  • formalite icabı:)

OY: 5 5,6%

• Ankete Katılan
    90

:mymeka:yabanumm nan bu laff bana geliyorr:dilcikar:Aşk olsun nan:dilcikar::dilcikar:

benimki de doğru, 5 yıllık eczacıyım :lepi:
:1hug: :1hug:
:)))amma çokmuş haaaaakannehir

evet canım o yüzden bu konuyu açtıma.s

amaaan ne yalandan yazacam neysem oyum işte..
8 sene bir şirketin muhasebesiyle ilgilendim...
sonra şirket kapandı..
ben evlendim..
yeter bu kadar dedim birazda evimin tadını çıkarayım zaten baba evine doyamadım yıllarca çalışmaktan otel gibi kullanıyordum resmen evi...
evlenince evin kıymetini anladım meğer ne güzelmiş istediğin zaman uyanmak evde vakit geçirmek ben bunu hiç yaşamamışım...
evet mesleğim muhasebe ama şu an çalışmıyorum uzun bir sürede çalışmayı düşünmüyorum..
ondandır ki üye olduğum ilk günden beri profilimde çalışmıyorum yazar...

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis:1hug:

mesleklerimi sırasıyla değiştiriyorum... bir çok mesleğim var hiç birinide yapmıyorum , yapmıyorum diye mesleğiniz alanını boş bırakmam gerekmiyor sanırım çünki mesleğiniz diyor iş'iniz değil arkadaşlarsengözlerimebaksanab kuran hocasıyım :kedi: bu durumda eğitimci yada öğretmen yazmam gerekir sanırımkaydirigubbakcemile3 muhasebeciyim , aynı zamanda öğrenciyimde hemde açıkilköğretim son sınıf öğrencisi:CüvCüv:

demek kuran hocasısın ne güzellll.evet eğitimci oluyor canım seninki bende kurana gitmek istiyorum:gitme:

onlardan biride benim..:lepi:
ne diye doğru yazayımki,ne gerek vargamyoncuiremsu
eğitim bölümüme ilköğretim,meslek bölümümede doktor yazdığım bile oldu..
duyda inanma..akannehir

:uhm:fisfisfis fisfisfis fisfisfisben hiç görmedim valla. sadece eczacı yazdığını biliyorum:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…