- 11 Haziran 2019
- 59
- 74
- 3
- 31
- Konu Sahibi ayseguleoglu
-
Onun arabası nerede? Siz de onu kullanin...
Onu duvara vurur pert eder yinede ona yedirmezdim asalaklara tahammülüm hiç yokHerkese iyi akşamlar çok bunalmış durumdayım sırf bunun için üye oldum konu abim. Ben 17 yaşımdan beri çalışıp para biriktiriyorum en büyük hayalim orta direk bir arabamın olmasıydı ki oldu da çok şükür tam 7 sene para biriktirdim bir yandan okudum bir yandan çalıştım kendime orta model ama tam istediğim gibi bir araba aldım. Arabayı alırken de abimin üzerinden kredi çektik ben ona eksiksiz kuruşu kuruşuna verdim krediyi hemen kapattık.
Neyse konuya gelecek olursak abim 32 yaşında hiç evlenmedi sorumlu ve efendi gözüken amma velakin aslında sorunlu ve kelimenin tam anlamıyla zorba bi adam. Ben sana babam öldü babalık yaptım her istediğini aldım emek verdim diye diye arabamı bana kullandirtmiyor. Arabayı onun üzerine aldık bu şartla çekti krediyi ve kızlar yemin ediyorum 1 kuruş bile desteksiz tek başıma ödedim. Şimdi benim ne zorluklarla hayalini kurarak aldığım arabamı kullandirtmiyor sabah aliyor anahtarı vermesem zorla aliyor çünkü kaba saygısız zorba biri lafım geçmiyor gece getiriyor. 1 senede arabayı toplasanız 10 kez anca sürümüşümdür ayda yılda bir ağlaya ağlaya alıyorum 2 saat sonra arıyor getir arabayı diye.
Bu arada asıl inanılmaz nokta kendisinin benimkinden çok daha pahalı bi arabası var. Maaşı da dolgun. Benim kötü arabama göz dikmiş gibi yemin ediyorum kendimi aşırı gariban hissediyorum. Ayrı eve çıkıp kurtulamam küçük şehirdeyiz ve çok yobaz biri benim yakama yapışır bırakmaz. Bir yandan bir senedir kendimi enayi gibi hissediyorum diyorum ki kendime ayşe sen bu arabayı kendine almadın mı binbir türlü zahmetle almadın mı şimdi bir yere gidecek olayim otobüsle gidiyorum ya da yürüyorum. Içine bir araba kokusu bile astirmiyor iyice benimsedi. Aşırı beleşçi ve bencil bir insan nefret ediyorum kızlar ne yapmalıyım yemin ederim boğup atasım geliyor küçüklükten beri hep zorbaydı kimse söz geçiremezdi her malıma el koyardı.
Frenlerini de bozabilirsin(şaka şaka)Pis yaratık! Kardeş de olsa igrenç. Şikayet etmeyeceğinden ya da karakolluk olmayacağından eminsen parçala o arabayı en kısa zamanda da ayrıl o evden rahatsız etmeye devam ederse uzaklaştırma kararı al
Maalesef yok, annem tam oğluşumcu beni de sever ama o senin abin o senin büyüğün yapma etme der baktı ben yıpranıyorum karışmıyorum der çekilirBabanız ya da anneniz yok mu?Kısacası diş geçiremeyeceği biri?Onu hizaya sokacak biri???
Mal benim malımsa, ben kullanamıyosam alırım elime levyeyi indiririm arabayı bir güzel. Alsın sonra tepe tepe kullansın. Zaten elinden alamıcaksın.
Üstünüze almadınız mı ? kredi bitince
Kullanmak mümkün mü ? Aşırı baskın bi karakter o arabayı bir kez gotursem eve geldiğimde evi başıma yıkar her türlü bana zararı verir gözü döner kendi malına bir gün olsun dokundurtmaz. Arabasına bir kaç kez bindim kapıyı biraz sert çektim diye hiç susmadan 10 dakika boyunca bağırdı son ses
Bence ikisine de yapsınkendi arabasına değil, abisinin daha pahalı olan arabasına yapsın bunu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?