Kan emici abim

Son durumu şimdi okudum .

Bir gün bile kullanmama izin vermeyen abin üzerine nasıl geçirir arabayı anlayamadım ?
Konu çok gerçek dışı .
Önce orta halli araba dedi . Sonra 90 bin TL araba oldu . Önce abim adına kredi çektik yazdı. Sonra 50 bin birikim 40 bin babamdan kalan miras dedi .
Abisi esrar kullanıyor . Şiddet uyguluyor .Annesi ile yüzünün morlukları geçmeden dışarı koymuyorlar . Ama annesi emekli eczacı .Bu kiz, bağırıyor çağırıyor . Komsular polisi aramıyor . Sonra bir bayan böyle bir şey olursa buraya yaz dedi. Aklına geldi . Telefon , tabletimi aldılar dedi .
Abisi madde kullanıcısı , çok iyi işi var . Dolgun maaşı var. Herkes tarafından seviliyor . Kimse bana inanmaz abime inanır diyor.

Herşeyin önünü kapadı . Abim , asar da keser de . Bu monteli tv ünitesini fırlattı . Abisi , annesi odaya saklandı . Seni yanlız bırakmam dışarıya çalışmaya ben de peşinden gelen diyen abi kızımızı kovdu . Kendi ayakları üstünde duracakmış.

Benim bu konuya yazılmış bir yorumum yok???
Bu mesaj da benim değil???
İsmim bu alıntıya nasıl girdi?????????????????

Böyle
Ah be arkadaşım böyle bi insanın üstüne alınır mi araba. Sen o arabayı rüyanda göremezsin vermez ki sana. Zaten kendi üstüne. Böyleleri var maalesef

Gözünüz aydın çok üzülmüştüm sizin adınıza güzel
Sonuçlanmış
Söylenecek çok şey var da boşver in. Önünüze bakın. Yerinizde olsam o iş olursa arabayı satar ve kendime 1+1 bir ev alırdım sonra çalıştığımla kira yerine arabayı öderdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…