tessekür ederim ... anne tarafinda uzak akrabada varmisÖncelikle çok geçmiş olsun... Rabbim şifa versin. Ailede kanser vakası var mı hiç?
Öncelikle geçmiş olsun. Arkadaşınıza Allah'tan şifa diliyorum. Benim ortaokul yıllarında arkadaşım yakalanmıştı lösemiye (türünü bilmiyorum) çok uzun bir tedavi süreci geçirdi ama çok şükür atlattı. Zorlu bir süreç eğer çok ilerlemediyse tedavi daha çabuk yanıt veriyor. İnşallah atlatır.arkadasim 42 yasinda 1 ay önce grip oldu hastaneye gittigimizde alinan kan sonucu akut kan kanseri ALM teshisi koydular .suan ikinci kemoerapi ye basladik ilk 2 kardesten ilik nakli icin test yapildi ama malesef uymadi son kardesinin cevabi cuma günü gelecek mecbur ilk kök hücre nakili yapilacak .arkadaslar bu hastaligi taniyan bilen duyan ya da kurtulan varmi cevaplarinizi bekliyorum ...tessekkür ederim
Allah yardim etsin...arkadasim 42 yasinda 1 ay önce grip oldu hastaneye gittigimizde alinan kan sonucu akut kan kanseri ALM teshisi koydular .suan ikinci kemoerapi ye basladik ilk 2 kardesten ilik nakli icin test yapildi ama malesef uymadi son kardesinin cevabi cuma günü gelecek mecbur ilk kök hücre nakili yapilacak .arkadaslar bu hastaligi taniyan bilen duyan ya da kurtulan varmi cevaplarinizi bekliyorum ...tessekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?