ravza lımburg basınız sagolsun canlarım ınanın cok uzuldum allah bırdaha boyle bı acı yasatmasın
FAKTOR V=Normal
FAKTÖRII(PROTHROMBİN) G20210A= Normal
MTHFR C677T= Normal
MTHFR A 1298C= Normal
PAI 4G/5G= Heterozigot
hepsi tamam da bu PAI böle olunca nooluyoo bilen var mı???
Arkadaşlar nolur yardım edin dualarınıza ihtiyacım var tekrar bir olumsuzluk yaşamak istemiyorum nolur yardım edin dua edin.
vala bende bulunan bir değer değil bilmiyorum... Ama çok tehlikeli olmasagerek.... Benneyaptımki
kızlar hamileyim allahım yardım et bana nolur nolur ağlıyorum şuan
kızlar hamileyim allahım yardım et bana nolur nolur ağlıyorum şuan
ravza lımburg basınız sagolsun canlarım ınanın cok uzuldum allah bırdaha boyle bı acı yasatmasın
KIZLAR İNTERNETTEN BUNU BULDUM...SANIRIM BENİM SONUCUN HETEROZİGOT ÇIKMASI ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL.
PAI-1 4G-5G: Tek nükleotid delesyon/insersiyon (4G/5G) mutasyonudur. Plasminojen Aktivatör İnhibitör 1 (PAI1) konsantrasyonunun artmasına bağlı olarak fibrinolitik aktivite bozulur ve trombotik olaylara yatkınlık artar.
Homozigot Normal 5G/5G
Homozigot Mutant 4G/4G Trombotik olaylara yatkınlık ileri derecede artmıştır.
· Heterozigot taşıyıcılarda 4G/5G Trombotik olaylara yatkınlık hafif derecede artmıştır.
hoşcakalın kızlar sonra konuşuruz. Spor vakti... öptüm
*********yaaaaaa kızlar benim geçen salıydı benim kürtajım ama kanamama kesilmedi halaa geçen yıl olduğumda 4 5 gün sürmemişti sanırım kesilmişti... şimdi spor yaparken kasık ağrılarım da var... ya bu dr güvenmemiştim bir sorunmu oldu allah korusun ....... yarın kontrole gidicem bakalım ama kendi suçu olduğu için bir sorun olsada söylemez......... hemen sizinkileri anlatın bana nasıl olmuştu kanamalarınız ağrılarınız.... :umursamaz:
Canım benim kanamam kürtajdan sonra 3-4 gün sürüp (ki o da çok azdı) kesilmişti ama mesela tanıdığım bir arkadaşımın da 8-9 gün adet kanaması gibi sürdüğünü biliyorum. Sanırım bu durum kişiden kişiye baya bi değişiklik gösterebiliyor.
kaydirigubbakcemile3
ay yok buay hergun yapmıyoz bızde ıste senınde bugun 13. gun dımı sende gun asırı yapıyosun sanırım en ıyısı bu aslında ama bakalım bu seferde boyle deneyelım bakalım olacakmı ınsallah olur ya bakarsın aynı gun haber veırırz mujdemızıkaydirigubbakcemile2
Gelevera arkadaşım senin 4-5 gün kanaman olması normal.Kanama olmaması iyi değil canım.Benim son kürtajım senin gibi 8 haftalık uyutularak yapılmıştı.İlk gün bile doğru düzgün kanamam olmamıştı ve o yıl öğrenciydim.Sınavlarım da bitmişti.Kürtajdan sonra raporlu olduğum için temizlik falan yaptım tabi.Sonra 4.gün ben de acayip bir sancı başladı.Eşim hatta bana sen rahat durmadın onun için falan diye kızdı bana.Neyse o gece ben sabahı zor yaptım.O gün için de dr'um kontrole çağırmıştı.Dr ultrasonda baktı rahim kanı atamamış ondan sancı yapıyor diyor.Bana bir ilaç yazmıştı içersen kanaman başlar dedi.Biraz uzattım kusura bakma.Ben ilacı içtim ama sancılar o kadar sıklaştı ki dayanamıycak hale geldim ben.Eşim eve geldi ben ağlıyorum ağrıdan ve bir damla bile kan gelmiyor.Hemen dr'u cepten aradı eşim ben konuşucak halde değilim.Dr hemen gelin bir kürtaj daha yapalım dedi.Yürüycek halim bile yoktu.Ben hiçbir kürtjımı uyanık olmamıştım.Ama bu kez sancım o kadar çokki gözüm hiçbirşey görmedi.Dr kocaman bir enjeksiyonla kapkara kıvamlı bir kan çekti rahimden.Yarım saat sonra sancım geçti.dr'a çok kızmıştım o zaman bana o kadar sancı çektirdi diye.
kIZLAR HAMİLEYİM ALLAHIM YARDIM ET BANA NOLUR NOLUR AĞLIYORUM ŞUAN
vala bende bulunan bir değer değil bilmiyorum... ama çok tehlikeli olmasagerek.... benneyaptımki
hoşcakalın kızlar sonra konuşuruz. spor vakti... öptüm
aslıhan ben 200 tane okudum eklermisin.
kızlar hepinize iyi akşamlar opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?