Yasemincim seni 250 adet yazdım merak etme canım.
Çalıkuşum dualarımızı paylaştık,sana kalmadııııııııııııııııı.Zaten sen 500 adet okuyarak rekor kırdın.Azıcık dinlen ki diğer arkadaşlarımızda aynı performansı sergileyebilesin di mi ama.Canım ikisininde görevi aynıymış.Yumurtaların kalitesini arttırıyormuş.hangisi sana hoş geldiyse onu dene canım.
Dinamiss cim,yeterki denizimiz sağlıkla gelsin. Sende yarın öbür gün bizler için okursun inşallah.
Bilgilerin icin saol canikom hangisi kolayima gelirse uygularim artikinopuyorumnanaktan
Çalıkuşum sanırım önümüzdeki hafta yumurta toplama işlemim yapılacak.nasıl bir işlem ağrılı,acılı mı?
Kaç yumurta olması iyi, yumurta sayısı arttıkça döllenme ihtimali artıyor mu?
ICS yapılacakmış,senin uyarıların sayesinde özellikle sordum,mikroenjeksiyon dediler.
Yumurtaların boyutu öenmli mi?Kaç mm olmaları gerekiyor.
Ayrıca Saraçoğlunun kuru incir kürü varmış,o da yumurta kalitesini arttırıyormuş. Ben biraz geç kaldım , inşallah tutar çok dua ediyorum.:Saruboceq:
Yumurta toplamadanda,transferdende körkuyorum.Çok mu acıyorrrrrrrrrrrrr?senağlama
Canikom benim genel anastezi ile alindi hicbirsey hissetmiyonkafamçokkarıştı korkma :teselli: sadece islemden sonra böyle adet sancisi gibi birazcik oluyo ya agri kesici istersin. Ben istemedim doktor sicak su tulumu koy ara ara dedi yaptim ertesi gün gecti.delikafadulden
Yumurta sayisi 7 falan normal diyorlar yani benim 5 di ve birazcik azdi :çok üzgünüm:ama önemli olan kalitesi ve zaten iki tane koyuyorlar onlar döllensin tamam yeter

. ICSI yaptirman cok yi canim Şeniz en azindan riske atmassin o dönemini, adamlar tembel spermi alip uykucu yumurtanin icine koyduklari icin birlesmek zorunda kaliyorlar :roflol: Boyutu hepsinin zaten farkli farkli o önemli degil iclerinde güzel yerismis mutlaka oluyo. kaydirigubbakcemile2benimkiler 12 , 14 ,18 ,26, 32 idi.:jeyyar:
Transfer zaten hic hissetmiyon yani asilamayla ayni.zemuszemus
Kiz simdi cok ayip olacak ama söylüyeyim bari

hani bazen esinle beraber olunca canin yanarya hah iste transferde o kadarini bile hissetmiyon.:kedi:
Kiz incecek katether ( Türkcede böylemi bilmiyom anacim) :uhm: yani bizler neler görmedik demi kaydirigubbakcemile3 tövbe tövbe :kedi: kovdurcaksiniz leyn beni kk dan.:mymeka: Acik acik konusuyom bide. Canikom yani kisaca hic acimiyo merak etme. Baska sorun varsa sor hayatim opuyorumnanaktan
çalıkuşum tatlum üzülme kızzzz seninlede görüşürüz yaz özelden telini bana:))))
valla rahat rahat görüşemiyoruz. bu akşam biraz iş uzadıda ancak yazabiliyorum size hala iş yerindeyimm

(( offf sen naptın canım görüşmeyeli hiç birinize tek tek cevap yazamıyorum genel geçiyorum ama hep aklımdasınız
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan yasayim sana sende yaz
CALIKUSU CNM Şenizsagol yeni yasima yeni gelismelerle girdim insallah hayirlisi olur evet cogu kadinda görülen biseymis bu ama bende hic belirtisi yok acaba diyorum son hamileligimdemi olustu yenide onun icinmi belirtiler yok diye düsünüyorum evet sanirim bana da hormon verilecek carsamba günü tekrar ac karnina gidip kanimdaki kan sekeri ölcümüne bakilacak inan simdiden yoruldum bütün bi günümüz yollarda geciyor cektigimiz bu eziyetin karsiligin rabbim verir ins cikan kansekeri degeriylede tedavi sekli belirlenecek ibrahim saracoglunun sitesine evet bende gelir gelmez baktim dün sogan kürünü kesin uygulayacagim herseyin hayirlisi olsun cnm hepimiz icin
sagol cnm iyi dileklerin icin rabbim hepimizin dilegini versin ins
Acaba bazen belirtisi olmuyomu :uhm:cünkü benim tanidiklarimin hepsinde bayagi bir belirtiler vardi. Neyse canim en azindan neyle savasacagini ögrendin demi herseyin bir caresi var canim Şeniz