Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

feryad.....adet olmadın demi....ayyyy acaba hamilemisin...
bu arada topic bana kaldı.

Ayy bende anlamadım ki bişey ne adet oldum ne de olmadım diyebiliyorum ama sanırım lekelendim :) kan verdim bakalım bekliyorum şimdi ya açık kahverengi leke geliyo idrar testinde bişey yok çıkmadı kan tahlili de olsun rahatlayım dedim yoksa da varsa da bilirim ona göre davranırım hakkımızda hayırlısı:kedi:

Allah yardımcısı olsun bunu ne ona ne de bize birdaha yaşatmasın (

kızlar sonuçlarım çıkmış...mthfr ve PAI heteroziğot onun dışında herşey normal..ama PAI yı anlayamadın nettede bulamadım bilgi verirseniz sevinirim kızlar....

paı de yeni modaymış yasemincim dr.lar öle diyolar onun hakkında bi bilgim yok ama reiscimde paı cıkmıştı o araştırmıştır ona sorrr canımm

kızlar herkese uzunnnnnnnn bir zamandan sonra iyi akşamlar. sizleri çokkkkkkkkkkkkk özledim:))))))))))

amanında amanın kim gelmişşşşşşşşşş bizde seni özledik vallahh bidaha arayı bukadar soğutma emiiiiiklava:
nerelerdeydinn napiodun hbrleri ver bakalımmmm topiçiğimizi sorarsan canderyamın pazartesi kürtajı var sanırım boş gebelik:çok üzgünüm:

bende 1,5 yıllık evliyim canım 2 düşüğüm var biri ikizdi onuda sayarsak 3 tane kan testlerim yapıldı genetiklerim yapılmadı yaptırmayada gerek yok dedi dr.um protein s eksikliği herşeyi acıklıyomuş saten kan pıhtılaşması:çok üzgünüm:histeroskopi fln hiç bişi yaptırmadım sadece ulturosonda herşeyin normal hatta cok güzel gözüktüğünü söyledi dr.um bilmiyorum yaptırmamakta nekadar doğru nekadar yanlış yapıyorummm herkeste bekle diyoo ama ne olcak böle bekle bekle nereye kadarrr offf bir dokundun bin ah işintin yasemincimmm okadar doluyum ki inan kısa kesemiyorum yazılarımı kusura bakma:gitme:inşalh 3 üncüde yüzümüz güler canımm cok konuştum galba neyse öptüm canımm grşrz....

feryad, muco509, nergis60+
kıslar sizler ne yapıyosunuzzz bakalımm
nergiscim dr.a göğüslerimdeki ağrıyıda sordum prolaktindendir dedi parlodel cok ağır bi ilaç onu vermeyeceğim yerine ağrı kesi ama prolaktinide düşürmeye yardımcıymış şuan göğüslerimde ağrı hissetmiyorumm iyiyim senin varmı böle bi şikayetin

yok canım ama benim prolaktin sürekli yüksek parlodeli yarım yarım içecem.kısmet artık.ilk zamanlar çok hissettim yan etkilerini ama napalım.doktorum prolaktin yüksekliğinin düşüğe sebep olduğunu söyledi.o yüzden artık daha da dikkat edecem....

feryad kan testi sonucun ne çıktı merak ettim.eğer leke halindeyse hamile olabilirsin ve hemen dr.gitmelisin leke tehlike demektir cnm.hakkında hayırlısı olsun

feryad kan testi sonucun ne çıktı merak ettim.eğer leke halindeyse hamile olabilirsin ve hemen dr.gitmelisin leke tehlike demektir cnm.hakkında hayırlısı olsun

canım tahlil sonucum çıkmadı henüz yeni verdim tahlili doktorumla görüştüğümde günün geçtiğinde kan tahlili yaptır demişti bugün itibari ile de sadece leke var bende bunu günüm geçti olarak kabul ettim tahlil yaptırdım okul çıkışı ancak verebildim tahlili yarın alacam kısmetse ... doktorum eğer hamileysen ve bu düşse bile umutsuz olmadığımı tam olarak araştırabileceğini söyledi bakalım yarın herşey belli olacak:Saruboceq:

bende iğne fobime karşın hergün oluyorum cnm.bebişler için değer.dr.dediği biraz tuhaf geldi bana daha önceki hamileliğimde ben sadece aspirin kullandım karnımda öldü.hamiş kalırsan bence riske atma kolay sahip olunmuyo cnm.başka bi dr.mı sorsan.

zamansız gelen misafirlere gıcık oluyorum yav :) benimde duup durup yumurtlamamın olduğu günlerde geliyorlar kapıya asacam bigün rahatsız etmeyin çalışma var diye kaydirigubbakcemile3

Merhaba kızlar nasılsınız canlarım ben lısteyı bulup gerılerde kalmasın dıye yazmıstım guncelleme ve ekleme nasıl oluyor bılmıorum bılseydım kesın ustlenırdım bu ısı kusura bakmayın lutfen
deryaya cok uzuldum ınsallah bır daha yasamaz bu son olur
daha guzel haberler vardır ınsallah bu ne ya amma dagıldık bız boyleeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…