pembeperi
bende olanı kopyaladım daha sonradan gelen arkadaşlarımız da yazmışlardı ama onlar bende yok
benim halen kanamam var cnm..
ara ara geliyor
senin regl gunun bugunmuydu
feryad.....adet olmadın demi....ayyyy acaba hamilemisin...
bu arada topic bana kaldı.
hoşbulduk gülaycığım nasılsın...ay çok üzüldüm yaa canderya için çok umutsuzdu zaten...allahım yar ve yardımcısı olsun inşallah bu yaşadığı son acı olur....yüregim yanıyor böyle haberler duyunca...((
kızlar sonuçlarım çıkmış...mthfr ve PAI heteroziğot onun dışında herşey normal..ama PAI yı anlayamadın nettede bulamadım bilgi verirseniz sevinirim kızlar....
kızlar herkese uzunnnnnnnn bir zamandan sonra iyi akşamlar. sizleri çokkkkkkkkkkkkk özledim:))))))))))
zeynocuğum zamanla pozitif düşünmeye başlıyacaksın inşallah...herşeye rağmen hoşbulduk arkadaşım...yaşanılacakmış herşey ve yaşadık elden bişey gelmiyor...2 kimyasal gebeliğim ve 2 kerede 7 haftalık kalp durması sonucu küretaj oldum...şuan lütfü beyde devam ediyorum araştırma sonucu mthfr heteroziğot çıkmıştı...ocağın ilk haftası histeroskopi yapılacak tanısal amaçlı en son yapılan tahlillerimde çıkacak bakalım lütfü hocam nasıl bir yol çizecek...hikayem bu canım...senin hikayen ne canım...
feryad, muco509, nergis60+
kıslar sizler ne yapıyosunuzzz bakalımm
nergiscim dr.a göğüslerimdeki ağrıyıda sordum prolaktindendir dedi parlodel cok ağır bi ilaç onu vermeyeceğim yerine ağrı kesi ama prolaktinide düşürmeye yardımcıymış şuan göğüslerimde ağrı hissetmiyorumm iyiyim senin varmı böle bi şikayetin
Ayy bende anlamadım ki bişey ne adet oldum ne de olmadım diyebiliyorum ama sanırım lekelendim :) kan verdim bakalım bekliyorum şimdi ya açık kahverengi leke geliyo idrar testinde bişey yok çıkmadı kan tahlili de olsun rahatlayım dedim yoksa da varsa da bilirim ona göre davranırım hakkımızda hayırlısı:kedi:
feryad kan testi sonucun ne çıktı merak ettim.eğer leke halindeyse hamile olabilirsin ve hemen dr.gitmelisin leke tehlike demektir cnm.hakkında hayırlısı olsun
Gerçi iğneden de korkuyorum. Canım pek tatlı yav . Ay benim hayataki en büyük korkum doğum yapmak. Gerçi hamileliğide başaramadıkki korkumuzu yaşayalım yasakkelime valla o korkuyu tadmaya razıyım. Sonunda dünyanın en tatlı şeyine sahip olmak için. Dilerim herkez bebiş hayallerine kavuşur.
Nergis dün doktora sordum kan değerim o kadarda düşük değil normali 11 benimki 10 buna neden ileri derecede anemi dediniz anlamadım dedim. Oda senin yaşın daha genç normalde bu yaşta hiç olmaması lazım dedi. Sebebinin kürtaj olduğum zaman kanamam çok uzun sürmesinden kaynaklandığını söyledi. Ben çünkü düşük öncesi kan tahlilinde normaldi farkettimde. Bide doktoralr bizi niye bilgilendirmiyor ki düşük sonrası en azından kan şurubunu yazmaları lazım. Bugünde eşime pekmez aldırdım. Gebelik öncesi kan değerlerini yükselt sonra hamile kal dedi doktorum. Hoş şuan istesemde kalamam teyzem geldi dün
:roflol: Allah canını almaya beni güldürdün allahta seni güldürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?