Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hoşbulduk gülaycığım nasılsın...ay çok üzüldüm yaa canderya için çok umutsuzdu zaten...allahım yar ve yardımcısı olsun inşallah bu yaşadığı son acı olur....yüregim yanıyor böyle haberler duyunca...((

ÇOK ŞÜKÜR İYİYDİM TAKİ CANDERYAYI GÖRENE KADAR HER ŞERDE VARDIR HAYIR UMARIM BU SON KÜRTAJI OLUR :Saruboceq:

ama cok erken karar ermediler mi daha beklemesi lazımd egil mi?
canderya nın kendi topigi hangisi kızlar??

nergiscim leke geldi dün canım ama hala kanama olmadı gebelik testinde de çıkmadı bişey emin olmak için eğer kanama saat 2 buçuğa kadar başlamazsa kan tahlili yaptıracağım içim rahatlasın iş arkadşımın öve öve bitiremediği bir doktor vardı onla görüşecem cumartesi de baya pozitif biri teefonda görüştüm kendisiyle çok moral verdi bana :)

nergiscim leke geldi dün canım ama hala kanama olmadı gebelik testinde de çıkmadı bişey emin olmak için eğer kanama saat 2 buçuğa kadar başlamazsa kan tahlili yaptıracağım içim rahatlasın iş arkadşımın öve öve bitiremediği bir doktor vardı onla görüşecem cumartesi de baya pozitif biri teefonda görüştüm kendisiyle çok moral verdi bana :)

deryanım durumunu okudum cok üzüldüm cannımm ya şimdi nasıl kötüdür o şimdi
bu iğnelerinde fayda etmemesi beni cok korkutuyoo allahım çaresiz kalmak nekadar kötü bütün cabalara rağmen kaybetmek nekadar zor allahım kimselere yaşatmasın ya rabbim bıkmamadan usanmadan bizde aynı acıları yaşıyoruzz nezamn dinecek bu acılarımız nezamn yüzümüz gülecek
hamile kalamıyorum diye yakınıp duruyorum kalırda yeniden kaybedersemm benim için büyük bi yıkım olur artık istemeyeceğim cocuk fln allahım verirse başım üstüne ama cok isteyipte kaybedersem sonumu pek parlak göremiyorum
şimdi cıkıyorum arkadaşlar bidaha girdiğimde güzel hbrlerinizi alırımda belki bende umutlanırımm

pekde iyi sayılmam yasemincim gün geçtikçe biraz daha kötü oluyorum aklıma hiç iyi şeyler gelmiyo inan
sen nasılsın bakalım benim kaybolduğum ara gelmişsin heralde
öncelikle hoş geldin mi desem yoksa keşke böle şeyler yaşamasaydında gelmeseydin mi desem
senin durumun nedir yasemincim benim girmediğim ara gelmşsin sanırım geçmişi okumadımm

pptym merba canım nergisin söylediklerine katılıyorum bana doktorumun söylediği adet günün gelmeden kanda gebeliği teşhis edip hemen iğne başlıyacağızdı ayrıca senin sonuçlarında hem homozigot hem normal yazıyo eğer o değerlerin homozigotsa pıhtılaşma seviyen baya yüksektir yaşadığın şehri bilmiyorum ama ankara bu işin uzmanı doktorlar var bencede nergisin söylediği gibi iğneye erken başlaman gerekiyodu kendine iyi bak gelişmelerden haberdar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…