anlat anlat sen böyle şirin şirin sonra biz de imrenelim... çatlayalımmmm orta yerimizden dimi.... sositososito
Crawford sana 41.000 kere maşallah nazar değmesin,enerjin ekranın bu tarafından bile hissediliyor........benim kayınvalidede Niğde Aksaraylı,her yaz ordalar,bahçe işleri falan...çok soğuk ama havası çok temiz ,ben 2008 de gelmiştim,biz İzmit te sanayii atıklarını soluyoruz ne yazı ki
iim canım heycanla gün sayıyorum sen nasılsın hamişlik nasıl gidiyorrr:ecrin_bebek:
İyi gidiyor canım. Hayırdır ne günü sayıyorsun yoksa şüphenmi var hamile olduğuna? Hayırlısı bakalım.
yemek yiyipppp hemennnn gelcemmm kıssslarrrr..........
BİRAZCIK VARRR iştee ama hem ümitlenmeyim dirum hem onu bldigim halde ümitleniyorumm napiim :kedi:
Öyle olur canım.Elden gelmez.Kafada bir soru işareti, acabalar...
Ama hep hayırlısını dile canım.
merhaba kıslar nasılsınız?
ben yine uçukladım yaaaaaa deli olcam
sabah bişi yoktu şimdi şişti dudağım
senağlama
kampı düşünen kimGeçmiş olsun.sıkma canını. Kampı etkilemez üzülme. :roflol:
bağışıklığın düşmüş bence canım uçuklar bunu gayet iyi acıklar yaneee...ben yine uçukladım yaaaaaa deli olcam
sabah bişi yoktu şimdi şişti dudağım
senağlama
iyiyiz işteeee cancan nollsunnn..........merhaba kıslar nasılsınız?
fıstık bu mail de hiçbişey görünmüyoooookiii..... yani göremedik yukarda kucuk ayse yazıyor bilmiş de yazmış doktorun bakkkk..... lülülülülülükız sen ye yemeğini de.Bende sana mail atayım madem işyerinde son günün sor bir doktora benimkinin cinsiyetini.
kampı düşünen kim
ben canım acıyo burda yaaaaaaa alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?