Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Aysude iyiyim canım,temizlik var Perşembeye ben önden mufağı falan temizlemeye çalışıyorum.........
yazdıklarım gelmemiş sinir oldummmmmmm.........sen nasılsın,adet olabildin mi canım.......

Crawford sana 41.000 kere maşallah nazar değmesin,enerjin ekranın bu tarafından bile hissediliyor........benim kayınvalidede Niğde Aksaraylı,her yaz ordalar,bahçe işleri falan...çok soğuk ama havası çok temiz ,ben 2008 de gelmiştim,biz ızmit te sanayii atıklarını soluyoruz ne yazı ki

yakında topiğin adı pıhtıdaşların zigotcanları olacak ve bebişleirmizi buradan büyüteceğiz,ayrıca var yaaaa,benim acayip fikirlerim var kıslar,bir yıl sonra falan ama.........üzerinde çalışmaya başladım..........CADIARZU

Güül üşenmek yok herşey zigotcanlar için........

anlat anlat sen böyle şirin şirin sonra biz de imrenelim... çatlayalımmmm orta yerimizden dimi.... sositososito

Kız aşkolsuun. Ne çatlatmasııı. Sevincimi paylaşıyom. İmren tabi hemen hamile kal. kaydirigubbakcemile2
Olumlu elektrik veriyom işte. Gebeliğin sıkıntıları değilde güzelliğini yaşadığım anlardayım. Üreyelim,çoğalalım. lülülülülülü

ben gidiyorum mutfağıma......az kaldı bitsinde rahat edeyim bende........
görüşürüz canlar,kendinize çoooook iyi bakın.......

Hissedin enerjimi yavrular. Sizede nazar değmesin sakın.
Canım yolun düşerse gel beklerim Miss gibi havayı solumaya. Maalesef o hava Üniversitede yok. Biz burda lağamla-kanalizasyon arası bir koku alıyoz Akkaya barajı Üniversitenin dibinde de. kaydirigubbakcemile3 Buram buram esiyor.

özleyin beni anacım zemuszemus
crawford şekerim üreyelim üreyelimde offff ne zor iş beeeaaa
aysude başka ne sorunumuz olabilir ki hayatım kanaman olsun ki sende üre kaydirigubbakcemile3
denden bitmedi şu temizlik gelelimde yardım edelim bari bigünde bitiririz alimallah

ben yine uçukladım yaaaaaa deli olcam
sabah bişi yoktu şimdi şişti dudağım
senağlama
bağışıklığın düşmüş bence canım uçuklar bunu gayet iyi acıklar yaneee...

merhaba kıslar nasılsınız?
iyiyiz işteeee cancan nollsunnn..........

kız sen ye yemeğini de.Bende sana mail atayım madem işyerinde son günün sor bir doktora benimkinin cinsiyetini.
fıstık bu mail de hiçbişey görünmüyoooookiii..... yani göremedik yukarda kucuk ayse yazıyor bilmiş de yazmış doktorun bakkkk..... lülülülülülü

çooookkkkk şükür benim kırmızılar geldiiiii........... yumurtam çatlatamadığım için ağrımda yok çok şükürrr........ ayyyy çatlıcaktım artık menapoza girmiş karılar gibi kendimi ordan oraya atıyodum yaniiii iki gündür.... ayyy ne zor adet olamamak yaaaa........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…