Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

söylemesi iyide napcam peki yaa
ne zamandır olmuyodu :çok üzgünüm:

söylemesi iyide napcam peki yaa
ne zamandır olmuyodu :çok üzgünüm:

bol bol c vitamini alcaaannnnn.... stresss yapmaycaannn öyleee işte tatlıcımmm.... strese girdiğin için olduğunu düşünüyorummm.... biraz kendini rahatlatmanı tavsiye ederim ne kadar başarabilirsek tabi.... canım benimmmmm...........olumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile3
Yalan söylemeeee aklinialirimsmile
Kampta aklın fikrin.
Kimi kandırıyon sen alsanaalsanasmile
kısss düşünmekten mi oldu dersin yoksa kaydirigubbakcemile3
çok şükürrrrrrr hihoyyyt

ok tatlım c vitani alayım olumunekankayizsmile
aslında hiçbir sorun yok herzamanki iş stresi vs
eşimlede aram iyi
ama ne bileyim birileri kalbimi alıp sıkıştırıyor sanki ayyyyy
ama iyiyim haa moralim de iyi
kıss ben yoksa panik atak falan mı oldum laelaelaelaelae

hadi gözün aydın cancan..

sennnn abaaartttt bende gelip senin kafanı koparayımmmm.... havalardandır o bitanemmm yaaa... havalar şebeğe çevirdi bizii....:uhm:

kısss naber yumoşun çatlamasını niye bekliosunuz kiii eşin dr muayenesine gitmicek mii CADIARZU
sennnn abaaartttt bende gelip senin kafanı koparayımmmm.... havalardandır o bitanemmm yaaa... havalar şebeğe çevirdi bizii....:uhm:
bana da abart diyesin işte lülülülülülü
ama aslında koparsan nası rahatlarım var ya kafasız kafasız gezirim işte delikafadulden
ay benim saçmalayasım tuttuuuu kafamçokkarıştı

doktor muayenesine gitcek ama belki yumoşlar çatlar diye ben yine düzenli kamp yapıyorum hani olmaz diye bekliyorum ya zihnim rahat belkim daha iyi olur :)):kedi:

bana da abart diyesin işte lülülülülülü
ama aslında koparsan nası rahatlarım var ya kafasız kafasız gezirim işte delikafadulden
ay benim saçmalayasım tuttuuuu kafamçokkarıştı
olur hemen gelerimmm kaparırımmm sende zombi zombi dolaşırsın artıkk... delikafadulden

ayyyy sağolll canımmmm.... yumoş çatlamamış yaa ağrı yookkk oohhh oohhh... ne rahaattt...

kısss düşünmekten mi oldu dersin yoksa kaydirigubbakcemile3

çok şükürrrrrrr hihoyyyt
ayyy öyle memleket meselesi oldu vallaaaa.... benim kırmızılarrr :lepi:

hımm ok. anladım. ama kızım olucak ben biliyom. (doktor % 90 dedikten sonra bende tabiki bilirim derim) :roflol:
acık ana olll sen ne biçim annesin kızının cinsiyetini hissedemiyonnn... sempatiksalakcinni

DİNAMİSSS canım dun gıremedım nete dogum gunun kutlu osun kızınla esınle nıce saglıklı mutlu yıllara canımmm...

acık ana olll sen ne biçim annesin kızının cinsiyetini hissedemiyonnn... sempatiksalakcinni

Bikerem ben hissettiydim. Kız doğdu içime ama bir yandan da yok ya ben öyle istiyorum ya ondan bana öyle geliyordur dedim. Milletde zayıfım, uzunum vay kıçım büyümemiş erkek dedi durdu etkilendimde. Sonrada acaba oldum. Hıhhhhh
Çok bilmiş eke tavşan. lülülülülülü

kızlar nasılsınız umarım bir yaramazlık yoktur biz oğluşumla gün sayıyoruz ama geçmek bilmiyor bir türlü bu arada hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için dediğiniz gibi çocuk bayramında bayram yapıcaz inşallah allah kısmet ederse,,,,,,

Canım bizler iyiyiz.
Ah ne güzel az kalmış bebişini kucağına almana. Geçmez o günler bizim günler geçerde, o son gün geçmez doğrudur.
Hayırlarla yap doğumunu inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…