fıstık bu mail de hiçbişey görünmüyoooookiii..... yani göremedik yukarda kucuk ayse yazıyor bilmiş de yazmış doktorun bakkkk..... lülülülülülü
söylemesi iyide napcam peki yaabağışıklığın düşmüş bence canım uçuklar bunu gayet iyi acıklar yaneee...
iyiyiz işteeee cancan nollsunnn..........
fıstık bu mail de hiçbişey görünmüyoooookiii..... yani göremedik yukarda kucuk ayse yazıyor bilmiş de yazmış doktorun bakkkk..... lülülülülülü
kaydirigubbakcemile3
Yalan söylemeeee aklinialirimsmile
Kampta aklın fikrin.
Kimi kandırıyon sen alsanaalsanasmile
söylemesi iyide napcam peki yaa
ne zamandır olmuyodu :çok üzgünüm:
söylemesi iyide napcam peki yaa
ne zamandır olmuyodu :çok üzgünüm:
Tekrar atarım. Bekle canım.
kısss düşünmekten mi oldu dersin yoksa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Yalan söylemeeee aklinialirimsmile
Kampta aklın fikrin.
Kimi kandırıyon sen alsanaalsanasmile
çok şükürrrrrrr hihoyyytçooookkkkk şükür benim kırmızılar geldiiiii........... yumurtam çatlatamadığım için ağrımda yok çok şükürrr........ ayyyy çatlıcaktım artık menapoza girmiş karılar gibi kendimi ordan oraya atıyodum yaniiii iki gündür.... ayyy ne zor adet olamamak yaaaa........
ok tatlım c vitani alayım olumunekankayizsmilebol bol c vitamini alcaaannnnn.... stresss yapmaycaannn öyleee işte tatlıcımmm.... strese girdiğin için olduğunu düşünüyorummm.... biraz kendini rahatlatmanı tavsiye ederim ne kadar başarabilirsek tabi.... canım benimmmmm...........olumunekankayizsmile
çooookkkkk şükür benim kırmızılar geldiiiii........... yumurtam çatlatamadığım için ağrımda yok çok şükürrr........ ayyyy çatlıcaktım artık menapoza girmiş karılar gibi kendimi ordan oraya atıyodum yaniiii iki gündür.... ayyy ne zor adet olamamak yaaaa........
ok tatlım c vitani alayım olumunekankayizsmile
aslında hiçbir sorun yok herzamanki iş stresi vs
eşimlede aram iyi
ama ne bileyim birileri kalbimi alıp sıkıştırıyor sanki ayyyyy
ama iyiyim haa moralim de iyi
kıss ben yoksa panik atak falan mı oldum laelaelaelaelae
kısss naber yumoşun çatlamasını niye bekliosunuz kiii eşin dr muayenesine gitmicek mii CADIARZUhadi gözün aydın cancan..
bana da abart diyesin işte lülülülülülüsennnn abaaartttt bende gelip senin kafanı koparayımmmm.... havalardandır o bitanemmm yaaa... havalar şebeğe çevirdi bizii....:uhm:
kısss naber yumoşun çatlamasını niye bekliosunuz kiii eşin dr muayenesine gitmicek mii CADIARZU
bana da abart diyesin işte lülülülülülü
ama aslında koparsan nası rahatlarım var ya kafasız kafasız gezirim işte delikafadulden
ay benim saçmalayasım tuttuuuu kafamçokkarıştı
kıssss öleee değilllll........... cinsiyet uzuvlarının gösteren bi görüntü yokkk yani oooorraaasııı görünmüyo zigotcanın.... zemuszemus
olur hemen gelerimmm kaparırımmm sende zombi zombi dolaşırsın artıkk... delikafaduldenbana da abart diyesin işte lülülülülülü
ama aslında koparsan nası rahatlarım var ya kafasız kafasız gezirim işte delikafadulden
ay benim saçmalayasım tuttuuuu kafamçokkarıştı
ayyyy sağolll canımmmm.... yumoş çatlamamış yaa ağrı yookkk oohhh oohhh... ne rahaattt...hadi gözün aydın cancan..
ayyy öyle memleket meselesi oldu vallaaaa.... benim kırmızılarrr :lepi:kısss düşünmekten mi oldu dersin yoksa kaydirigubbakcemile3
çok şükürrrrrrr hihoyyyt
acık ana olll sen ne biçim annesin kızının cinsiyetini hissedemiyonnn... sempatiksalakcinnihımm ok. anladım. ama kızım olucak ben biliyom. (doktor % 90 dedikten sonra bende tabiki bilirim derim) :roflol:
acık ana olll sen ne biçim annesin kızının cinsiyetini hissedemiyonnn... sempatiksalakcinni
kızlar nasılsınız umarım bir yaramazlık yoktur biz oğluşumla gün sayıyoruz ama geçmek bilmiyor bir türlü bu arada hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için dediğiniz gibi çocuk bayramında bayram yapıcaz inşallah allah kısmet ederse,,,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?