öyle tatlım ya eşim fazla ataerkil havagüzelse herpazar bağa gitmeli .......canım dualarımızdasın........ne kadar güzel bir günde geliyor maşallah
olacak canım olacak......ne olursa olsun hayırlısı olsun ve tam olsunda,zamanı önemli değil,önemlli olan sonucun güzel olması........
maşallah,sen doğumda da hiç sıkıntı yaşamayacaksin bence.......
GÜL seninde işin zormuş yaw,piknik faslı daha yorucu olur haklısın........
bende bugün mutfağımı temizliyorum,Perşembe temizlik var,mutfağıma kimseyi sokmadığım için dolap içlerini falan halletmek istedim,yarında gardrop içlerini toparlarım,Çrş. işe gidiyorum,Perşembe temizlik,hafta sonu da İstanbul'a gitmek istiyoruz ama hava güzel olursa.......Ortaköy sefası yapıcam walla.............
kizlar cumartesi gunu adetim basladi cok yogun ve cok sanci cekiyorum bende dr u aradim ben adet oldum gelmeme gerek yok dimi diye bide bir guzel firca yedim benimle calismak istiyorsan benim dediklerimi yapmalisin kan vermeni istemistim yaaaaaaaaawwwwwwwww adam adet olmus hala daha kan vermen lazim dio yaaa neyse belki bi ara gider veririm ama adetim oldu kizlar
DINAMISCIM dogum gunun kutlu olsun canim arkadasim saglikla saihhatle kizinla ve esinle hayirli uzun omurler canim deniz hanimi da op benim icin
talım Baharçelik haklı dr belki başka bişi kontrol edecek hormonlarını tetkik edecek bu yüzden dediklerini birebir yap canım biranönce git ve kanını aldırkizlar cumartesi gunu adetim basladi cok yogun ve cok sanci cekiyorum bende dr u aradim ben adet oldum gelmeme gerek yok dimi diye bide bir guzel firca yedim benimle calismak istiyorsan benim dediklerimi yapmalisin kan vermeni istemistim yaaaaaaaaawwwwwwwww adam adet olmus hala daha kan vermen lazim dio yaaa neyse belki bi ara gider veririm ama adetim oldu kizlar
engüzel geçirdiğin doğumgünü budur herhalde canımıniçi nice güzel yıllara kızın ve eşinleSağol canım benim ne güzel dilekler bunlar inşallah hepimiz için böyle güzel olur hayat:1hug:
Sen de sıkma canını hayırlısı ne ise o olsun canım..İnşallah kucağına da alacağın zaman gelince gelsin bebişin göbişine..
Ama baharın dediği gibi sen gene de doktor ne diyorsa onu yap, söz dinle:))
Gulus canım nerdee diyorum ya biz artık geceleri yaşıyoruz kızımla :)) Benim bünye de giderek alışıyor ama bu duruma ilk günlerdeki kadar zorlanmıyorum geceleri..Gündüz kızım uyudukça ben de dinleniyorum geceye enerji topluyorum..3 aydan sonra düzelir diyorlar umarım öyle olur:)
canım ya her kişinin metabolik ve anatomik yapısı farklıdır her değişikliğe farklı tepkiler verilir ona buna sorup kendini değerlendirme en iyi cevabı drun verir onu aramaktan çekinme saat kaç olursa olsun sonuçta görevi bu...Selam kızlar. Nabersiniz. Ben iyiyim. Bitek reflüm azdı.Çok yanıyor yemek borum.
Dinamiss nice senelere canım sağlık ve mutlulukla.
Gulus haklısın bende vazgeçmiştim tamam Nilşah koyucam diye geri karar verdim.Eşimde yok ya anlaşılmıyor telaffuzu zor dedi.Oysa en başta güzel demişti,ben vazgeçtim oda vazgeçti. Ben bulurum yine güzel isim yaa. Önümüzde çok ay var.
Kızlar yatamıyooom yaa gece sabaha kadar yatamadım. Bende yüzüstü yatıyordum hep 2-3 gündür yatamadım. Kasıklarım ağrıyor acaip. Artık süre doldu demekki yüzüstü için. Artık soluma yatıcam.Ama öylede rahat edemedim.Uykusuz kaldım . Bide korktum acaba normalmi niye ağrıyor diye. Bir arkadaş benim az ağrıdı deyince hele amanın oldumda. Bazılarıda normal dedi.
hayırlısı olsun canım.. bunu söylemek kolay beklemek çok zor biliyorum ama zamanını bekliyor işte...kizlar cumartesi gunu adetim basladi cok yogun ve cok sanci cekiyorum bende dr u aradim ben adet oldum gelmeme gerek yok dimi diye bide bir guzel firca yedim benimle calismak istiyorsan benim dediklerimi yapmalisin kan vermeni istemistim yaaaaaaaaawwwwwwwww adam adet olmus hala daha kan vermen lazim dio yaaa neyse belki bi ara gider veririm ama adetim oldu kizlar
canımcım doğum günün kutlu olsunnnn... herşey gönlünce olsun inşallah...a.s.Sağol canım benim ne güzel dilekler bunlar inşallah hepimiz için böyle güzel olur hayat:1hug:
Sen de sıkma canını hayırlısı ne ise o olsun canım..İnşallah kucağına da alacağın zaman gelince gelsin bebişin göbişine..
Gulus canım nerdee diyorum ya biz artık geceleri yaşıyoruz kızımla :)) Benim bünye de giderek alışıyor ama bu duruma ilk günlerdeki kadar zorlanmıyorum geceleri..Gündüz kızım uyudukça ben de dinleniyorum geceye enerji topluyorum..3 aydan sonra düzelir diyorlar umarım öyle olur:)
aysude meraba canım nasılsın adet gördünmü
iyiyim bitanem sen nasılsın yeni yer nasıl memnun musungülüüüşşşşş canım nasılsınnnnn...... çok özledim seniiiii........
iyiyim bitanem sen nasılsın yeni yer nasıl memnun musun
ay ne bileyim izinden sonra sanki orada başlıcakmışsın diye aklımda kalmışyeni yere geçmedim daha canımm...
canım sen bencede yine kan ver kanamaların adet kanaması dışında bir çok sebebi olabilir. üstüne görme vs. bence aksatma git kanını ver gülüm. olmasada hiç canını sıkma lütfen
Sağol canım benim ne güzel dilekler bunlar inşallah hepimiz için böyle güzel olur hayat:1hug:
kizlar gittim verdim kanimi ama umut yok bilin bunu cunku cok yogun bir sekilde devam ediyor adetim hayirlisi insallah sanki inadaina gibi ayni anda 3tane karni burnunda hamile gordum yine mahvoldum ALLAHIM ne olur bizede en kisa zamanda evlat nasip et cok zor ya cok zorhayırlısı olsun canım.. bunu söylemek kolay beklemek çok zor biliyorum ama zamanını bekliyor işte...
canımcım doğum günün kutlu olsunnnn... herşey gönlünce olsun inşallah...a.s.
benneyaptımki
iyiyim canım bugün mesaiye başladım biliyosun ve burda son haftam o yüzden arkadaşlarla muhabbetteyiz... kırmızılar gelmedi hallaaaa bekliyorum işte...
kizlar gittim verdim kanimi ama umut yok bilin bunu cunku cok yogun bir sekilde devam ediyor adetim hayirlisi insallah sanki inadaina gibi ayni anda 3tane karni burnunda hamile gordum yine mahvoldum ALLAHIM ne olur bizede en kisa zamanda evlat nasip et cok zor ya cok zor
kolay gelsin cnm sanada
merhaba canım iyiyim yoğunum biraz buyüzden anca toplu halde mesaj yazabiliyorum bugüngülüş canım naberr iyimisin?haklısın kanama hakkında dediğinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?