Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

öyle tatlım ya eşim fazla ataerkil havagüzelse herpazar bağa gitmeli .......
offf seninde bayağı yoğun geçecek anlaşılan bu hafta umarım hava güzel olurda istanbula gidebilirsiniz bizde haftasonu adana yapalım diyoruz ama bakalım bizimkide havaya bağlı

DINAMISCIM dogum gunun kutlu olsun canim arkadasim saglikla saihhatle kizinla ve esinle hayirli uzun omurler canim deniz hanimi da op benim icin

kizlar cumartesi gunu adetim basladi cok yogun ve cok sanci cekiyorum bende dr u aradim ben adet oldum gelmeme gerek yok dimi diye bide bir guzel firca yedim benimle calismak istiyorsan benim dediklerimi yapmalisin kan vermeni istemistim yaaaaaaaaawwwwwwwww adam adet olmus hala daha kan vermen lazim dio yaaa neyse belki bi ara gider veririm ama adetim oldu kizlar

canım sen bencede yine kan ver kanamaların adet kanaması dışında bir çok sebebi olabilir. üstüne görme vs. bence aksatma git kanını ver gülüm. olmasada hiç canını sıkma lütfen

DINAMISCIM dogum gunun kutlu olsun canim arkadasim saglikla saihhatle kizinla ve esinle hayirli uzun omurler canim deniz hanimi da op benim icin

Sağol canım benim ne güzel dilekler bunlar inşallah hepimiz için böyle güzel olur hayat:1hug:

Sen de sıkma canını hayırlısı ne ise o olsun canım..İnşallah kucağına da alacağın zaman gelince gelsin bebişin göbişine..
Ama baharın dediği gibi sen gene de doktor ne diyorsa onu yap, söz dinle:))

Gulus canım nerdee diyorum ya biz artık geceleri yaşıyoruz kızımla :)) Benim bünye de giderek alışıyor ama bu duruma ilk günlerdeki kadar zorlanmıyorum geceleri..Gündüz kızım uyudukça ben de dinleniyorum geceye enerji topluyorum..3 aydan sonra düzelir diyorlar umarım öyle olur:)

talım Baharçelik haklı dr belki başka bişi kontrol edecek hormonlarını tetkik edecek bu yüzden dediklerini birebir yap canım biranönce git ve kanını aldır
engüzel geçirdiğin doğumgünü budur herhalde canımıniçi nice güzel yıllara kızın ve eşinle
3 ay diyorlar da belli olmuyor ama diş çıkarana kadar en azından bir düzeni oluyor
anne olunca insana acayip bir enerji geliyor zaten

Selam kızlar. Nabersiniz. Ben iyiyim. Bitek reflüm azdı.Çok yanıyor yemek borum.
Dinamiss nice senelere canım sağlık ve mutlulukla.
Gulus haklısın bende vazgeçmiştim tamam Nilşah koyucam diye geri karar verdim.Eşimde yok ya anlaşılmıyor telaffuzu zor dedi.Oysa en başta güzel demişti,ben vazgeçtim oda vazgeçti. Ben bulurum yine güzel isim yaa. Önümüzde çok ay var.
Kızlar yatamıyooom yaa gece sabaha kadar yatamadım. Bende yüzüstü yatıyordum hep 2-3 gündür yatamadım. Kasıklarım ağrıyor acaip. Artık süre doldu demekki yüzüstü için. Artık soluma yatıcam.Ama öylede rahat edemedim.Uykusuz kaldım . Bide korktum acaba normalmi niye ağrıyor diye. Bir arkadaş benim az ağrıdı deyince hele amanın oldumda. Bazılarıda normal dedi.

canım ya her kişinin metabolik ve anatomik yapısı farklıdır her değişikliğe farklı tepkiler verilir ona buna sorup kendini değerlendirme en iyi cevabı drun verir onu aramaktan çekinme saat kaç olursa olsun sonuçta görevi bu...
isim konusunda telaşe verme evet adıyla gelir hayırlısıyla zemuszemus

hayırlısı olsun canım.. bunu söylemek kolay beklemek çok zor biliyorum ama zamanını bekliyor işte...

canımcım doğum günün kutlu olsunnnn... herşey gönlünce olsun inşallah...a.s.

canım sen bencede yine kan ver kanamaların adet kanaması dışında bir çok sebebi olabilir. üstüne görme vs. bence aksatma git kanını ver gülüm. olmasada hiç canını sıkma lütfen

hayırlısı olsun canım.. bunu söylemek kolay beklemek çok zor biliyorum ama zamanını bekliyor işte...

canımcım doğum günün kutlu olsunnnn... herşey gönlünce olsun inşallah...a.s.
kizlar gittim verdim kanimi ama umut yok bilin bunu cunku cok yogun bir sekilde devam ediyor adetim hayirlisi insallah sanki inadaina gibi ayni anda 3tane karni burnunda hamile gordum yine mahvoldum ALLAHIM ne olur bizede en kisa zamanda evlat nasip et cok zor ya cok zor
benneyaptımki

iyiyim canım bugün mesaiye başladım biliyosun ve burda son haftam o yüzden arkadaşlarla muhabbetteyiz... kırmızılar gelmedi hallaaaa bekliyorum işte...

kolay gelsin cnm sanada

canım arkadaşım sıkma canını ne olur olucak inşallah hem herşey bitmiş deil yinede umudunu yitirme ne zaman çıkcak sonuç hem olumsuz bile olsa biz neler atlattık bunu da atlatırız burda yeterki sen iyi ol canın saolsun güzelim ne olur gereğinden fazla yıpratma kendini tamam anlıyorum üzülüyorsun ama inanki geçiyor sende biliyorsun hafifliyor bir süre sonra yeni umutlar yeşeriyor. rabbim biz insanları öyle dayanıklı yaratmış ki ölümün olduğunu bilerek yaşayan tek canlılarız. litfen sağlam dur dualarım seninle

gülüş canım naberr iyimisin?haklısın kanama hakkında dediğinde.
merhaba canım iyiyim yoğunum biraz buyüzden anca toplu halde mesaj yazabiliyorum bugün
tatlım kanama başka nedenden olmasında varsın şimdilik minnoş yerini rahat bulmuş kalsın orda
doğumda değişir nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…