Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hoşgeldin canım herşey düzelecek ve yoluna girecek

kolay gelsin cancan perşembeye kadar bitirde kamp öncesi dinlenmeye başla artık kaydirigubbakcemile3

perşembe Emel hanım var o gelecek bana yardıma,ben önden mutfağı halledeyi dedim......
kamp di mi ,Mayıs'taydı di mi,bilmiyorum ki Gül biraz daha beklesem mi yaaa,hiç mecalim yok......laelaelaelaelae

perşembe Emel hanım var o gelecek bana yardıma,ben önden mutfağı halledeyi dedim......
kamp di mi ,Mayıs'taydı di mi,bilmiyorum ki Gül biraz daha beklesem mi yaaa,hiç mecalim yok......laelaelaelaelae
ya şimdiiiiiii Deniz hanım ğer o abudik gubidik kafayı koymasan sen bilirsin nasıl istersen kendini hazır hissedince tabiikiii derdim
ama koşmuşsun işte çıldırtma beni kamp diosam kamp işte o kadar mayısta tamam mı o zaman kadar kendini hazırlıyosun bahane istemem :mymeka:

guclubacismile seni seviyorum GÜL.....
amaaan ben zaten ilk ay gebe kalmıyorum,genelde 2.ay,hayırlısı ne zaman ise o zaman olsun........:içelim:

guclubacismile seni seviyorum GÜL.....
amaaan ben zaten ilk ay gebe kalmıyorum,genelde 2.ay,hayırlısı ne zaman ise o zaman olsun........:içelim:
olumunekankayizsmile bende seni seviyorum DENİZ kaydirigubbakcemile3
ayy bıraakkk 1,2,3 hiç farketmez sen vazgeçmede
ay beraber olsakda boğaza karşı :içelim: ooofff offff
içesim var vallaaaa

olumunekankayizsmile bende seni seviyorum DENİZ kaydirigubbakcemile3
ayy bıraakkk 1,2,3 hiç farketmez sen vazgeçmede
ay beraber olsakda boğaza karşı :içelim: ooofff offff
içesim var vallaaaa

gel hayatım gel......gidelim İstanbul'a,götüreyim seni boğaza ohh,ben midemden dolayı içemesemde bir kaç yudum alırımolumunekankayizsmile

gel hayatım gel......gidelim İstanbul'a,götüreyim seni boğaza ohh,ben midemden dolayı içemesemde bir kaç yudum alırımolumunekankayizsmile

eşim geldi gelecek......ben kaçar kıslar
kendinize iyi bakın a.s.
gidicem istanbula altını üstüne getiricem
hadi bakalım görüşürüz canım sende kendine ii bak :gitme:

selam pıhtıcıklar nasılsınız bakalım benim midem felaket kızlar yaa çok yanıyo pantolonlarda olmuyoo yenilerini almam lazım bir türlü fırsatım olmadı. bende koca göbük olmaya başladım artık. yarın dr a gidecektim ama müdürümün doğum günü onu kutlucaz çarşamba gidicem inşallah oğluşumu özledim göreyim gerçi ben hala emin değilim cinsiyetinden ama bakalım

limburgum nerelerdesin canım yazmamışsın hiç merak ediyorum

gülüşcüm yine formundasın süpersin valla

denden sen nasılsın cnaım bak gülüş mayısta kamp demiş karışmam haaa

çalıkuşum sen nasılsın tatlım çok yeme dondurma boğazlar şişer alimallah

sonuyok sen nerelerdesin bakiim

kızlar birazdan çıkıcam hepinizi kocaman öpüyorum kendinize iyi bakın olarmı muuuuucuuuuuk

ya şekercim naparsın işte hre zaman ki halim bayanssulusmile zemuszemus
sen en iyi çalışan ödülü almalısın bence
şuna bak müdürün doğumgünü için minnoşu görmeyi erteliyor
kıss bırak o doğmuş doğacağı kadar kaydirigubbakcemile3
sende ii bak

kıs hamaratlığın beni de hevese getirdi aaaaa olmas ki ben kendimi yormak istemiyorum ama önceliğim bebik çalışmaları kaydirigubbakcemile3

kaytarmak yok zaten yeteri kadar nazlı tosbalarımız bence hemen başla ki bir an önce yol alalım değil mi ama kaydirigubbakcemile5

güle güle kirletirsin canımmm.HAYIRRRRR beklemek yoookşimdi temizlik yapıyosunda ondan mecalin yook bekliyoz senin müjdeni güzelimmm

slm kızlar
bende 7+1 gunluk hamıleyım.aslında 3 gebelıgım ama malum kanımda pıhtılasma varmıs aspırın ıgne vs. kulanıyoruz umarım cuma kalp atışlarını duyarımda içim rahatlar .Nohut can koydum bebekımın adın malum nohut kadar ya bulantılarımda başladı bu arada 7 haftalıkken kg almısmıydınız

Hayırlı olsun canım. Nohut canın. (hoş bir isim koymuşsun)
Allah tamamına erdirsin. Benim bulantılarım vardı ve sürekli istifra ettiğim için ilk 2 ay hiç almamıştım kilo. Ama şuan 4. ayımdayım en son doktora 3.5 aylıkken gittiğimde 2 kilo almıştım.Şuan ne olmuştur bilemiyorum muhtemelen almışımdır. Haftaya gidecem işte. Çünkü bulantımda yok iştahımda açıldı. Kilo önemli değil veririz merak etme. İnşallah hayırlısıyla kalp atımınıda duyarsın canım.

kızlar slm ben 20 martta 6 haftalık düşük yaptım ve sonra korunmadım kasıklarımda kıpırdanma hissediyoorum ilk gebeliğimded olmuştu acaba düşükten sonra hemen hamile kalmış olabilir miyim tüm belirtiler var ama olmayan tek belirtim göğüslerim şişmedi

korunmadıysan tabiki hamile olma ihtimalin var ama bence biraz daha bekleyip test yapman .... bu arada kaç kez düşük yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…