hoşgeldin canım herşey düzelecek ve yoluna girecek
kolay gelsin cancan perşembeye kadar bitirde kamp öncesi dinlenmeye başla artık kaydirigubbakcemile3
ya şimdiiiiiii Deniz hanım ğer o abudik gubidik kafayı koymasan sen bilirsin nasıl istersen kendini hazır hissedince tabiikiii derdimperşembe Emel hanım var o gelecek bana yardıma,ben önden mutfağı halledeyi dedim......
kamp di mi ,Mayıs'taydı di mi,bilmiyorum ki Gül biraz daha beklesem mi yaaa,hiç mecalim yok......laelaelaelaelae
ya şimdiiiiiii Deniz hanım ğer o abudik gubidik kafayı koymasan sen bilirsin nasıl istersen kendini hazır hissedince tabiikiii derdim
ama koşmuşsun işte çıldırtma beni kamp diosam kamp işte o kadar mayısta tamam mı o zaman kadar kendini hazırlıyosun bahane istemem :mymeka:
olumunekankayizsmile bende seni seviyorum DENİZ kaydirigubbakcemile3guclubacismile seni seviyorum GÜL.....
amaaan ben zaten ilk ay gebe kalmıyorum,genelde 2.ay,hayırlısı ne zaman ise o zaman olsun........:içelim:
olumunekankayizsmile bende seni seviyorum DENİZ kaydirigubbakcemile3
ayy bıraakkk 1,2,3 hiç farketmez sen vazgeçmede
ay beraber olsakda boğaza karşı :içelim: ooofff offff
içesim var vallaaaa
gel hayatım gel......gidelim İstanbul'a,götüreyim seni boğaza ohh,ben midemden dolayı içemesemde bir kaç yudum alırımolumunekankayizsmile
gidicem istanbula altını üstüne getiricemeşim geldi gelecek......ben kaçar kıslar
kendinize iyi bakın a.s.
ya şekercim naparsın işte hre zaman ki halim bayanssulusmile zemuszemusselam pıhtıcıklar nasılsınız bakalım benim midem felaket kızlar yaa çok yanıyo pantolonlarda olmuyoo yenilerini almam lazım bir türlü fırsatım olmadı. bende koca göbük olmaya başladım artık. yarın dr a gidecektim ama müdürümün doğum günü onu kutlucaz çarşamba gidicem inşallah oğluşumu özledim göreyim gerçi ben hala emin değilim cinsiyetinden ama bakalım
limburgum nerelerdesin canım yazmamışsın hiç merak ediyorum
gülüşcüm yine formundasın süpersin valla
denden sen nasılsın cnaım bak gülüş mayısta kamp demiş karışmam haaa
çalıkuşum sen nasılsın tatlım çok yeme dondurma boğazlar şişer alimallah
sonuyok sen nerelerdesin bakiim
kızlar birazdan çıkıcam hepinizi kocaman öpüyorum kendinize iyi bakın olarmı muuuuucuuuuuk
gül teşekkür ederim canım
benim hem elim biraz yavaş hemde çok ince temizlik yaptım eeeee kolay değil Ekim den beri el değmemişti mutfağa,o yüzden uzun sürdü,dün akşamda ablam gelmişti çay içmiştik işi bırakmıştım.......
perşembe Emel hanım var o gelecek bana yardıma,ben önden mutfağı halledeyi dedim......
kamp di mi ,Mayıs'taydı di mi,bilmiyorum ki Gül biraz daha beklesem mi yaaa,hiç mecalim yok......laelaelaelaelae
perşembe Emel hanım var o gelecek bana yardıma,ben önden mutfağı halledeyi dedim......
kızlaaarrr burdasınız ama yoksunuz ben kaçar evime gideyim yawww
slm kızlar
bende 7+1 gunluk hamıleyım.aslında 3 gebelıgım ama malum kanımda pıhtılasma varmıs aspırın ıgne vs. kulanıyoruz umarım cuma kalp atışlarını duyarımda içim rahatlar .Nohut can koydum bebekımın adın malum nohut kadar ya bulantılarımda başladı bu arada 7 haftalıkken kg almısmıydınız
ozman bende artık sizin aranıza katılabilirim.
çünkü bende beebğimi kaybettim 32. haftada
ve anladoğım kadarıyla biraz da olsa eğilim var pıhtılaşmaya
ve ben de bebeek istiyorum en yakın zmanda hayırlısıyla inşallah.
ama okadar çok bebeğiniz ve hamileniz varki listenizde acayip umutlandım.
canım öncelikle bebeğini kaybetmene çok üzüldüm.. ama burda seninle aynı durumda olan çok fazla arkadaş bulacaksın... hemen hemen hepimiz bi şekilde çocuk sahibi olamamanın acısı yaşıyoruz.. ama umudumuzu kaybetmek yokkk... inşallah herşey güzel olcak... ben 3 gebelik kaybı yaşadım küçük haftalarda 8 - 9 haftalıktı. mthfr a 1298 c homozigot mutasyona sahibim.. gebelik öncesi 3 ay multivitamin, folik asit b 12 çinko kullanmam ve gebe kalıncada iğne tedavisi önerdiler şimdi hamiş kalmak için uğraşıyorum... bakalım nolcak :Saruboceq:kızlar meraba az önce hastaneyi arayıp faktör 5-2 mthfr sonuçalrımı ööğrendim faktörlerde bi problem yokmuş ama mthrde tek taraflı taşıyıcısınız yani heterozigot dedi. ama insanların %50si böyle zaten dedi. eğer diğer testleriniz normlase bi sorun çıkarmaz dedi, homozigot olsaydı yani iki yönlü ozman daha bi problem olurdu dedi. ama daha protein c-s sonucunu almadım. ya nedemk şimdi bu.
full speed tosbaaa....... ayyy çok komiğime gitti aklıma geldikçe gülüyorummm....kaydirigubbakcemile3iyiyim çok şükür canım okulu bitirdim evdeyim eşimle çay içeceğim şimdi
yalnız sizleri kıskanıyorkaydirigubbakcemile3
kararsız tosbammmm benimmm...... naniknanikBikerem ben hissettiydim. Kız doğdu içime ama bir yandan da yok ya ben öyle istiyorum ya ondan bana öyle geliyordur dedim. Milletde zayıfım, uzunum vay kıçım büyümemiş erkek dedi durdu etkilendimde. Sonrada acaba oldum. Hıhhhhh
Çok bilmiş eke tavşan. lülülülülülü
hep buralardayızzz bize takil hayatını yaşa hayatımmm....kaydirigubbakcemile2ya bana bilgi vericek olan yokmu
kızlar slm ben 20 martta 6 haftalık düşük yaptım ve sonra korunmadım kasıklarımda kıpırdanma hissediyoorum ilk gebeliğimded olmuştu acaba düşükten sonra hemen hamile kalmış olabilir miyim tüm belirtiler var ama olmayan tek belirtim göğüslerim şişmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?