canım geçmiş olsun .kendine dikkat et.bugüne güzel başlamayı çok isterdim ama maalesef sağlık sorunlarım var dün gece acayip ateşlendim üşütmüşüm herhalde.... ve dünde bugünde karnım çok ağrıyor hem kırmızılar arttı hem ağrılarım kendi kendime nazar değdirdim galiba..... moral olarak iyiyim ama böyle mız mız hiç çekemedim kendimi....:kedi:
canım burda coğumuz seninle aynı acıları yaşadı.üzülme desekte sadece en iyi ilaç zaman.her işte bir hayır vardır.lütfen kendine iyi bak.kızlar beni listeye yazmanıza sanırım gerek kalmadı moralim sıfır kan değerlerim
10 mayıs 68,48,
12 mayıs 101,8
14 mayıs 94
doktorum düşük yapıcaksın dedi iğneleri bırak dedi coraspirini ve foliboluda bırak dedi haftaya kadar kendi düşmezse gel dedi olmadı kürtaj olursun dedi. çok fenayım kızlar çok ümitlenmiştim bu iğnelerde beni kurtarmadı. 3 gün vuruldum 4 gün vurulmak nasip oladı. çok kötü haldeyim bu 3 olucak düşük hiç birinin kalp atışlarını bile duymadan kaybediyorum. ne olacak benim bu halim her seferinde dahda çöküyorum. daha kanamamda başlamadı kürtajda olursam perişan olurum artık.
allah tamamına erdirsin canım.:gitme:kızlar doktordan geliyorum kalp atışlarını gördüm pıt pıt diye doktor aslında 8 haftalık diyor ama geç döllenme olmuş 10 gün geriden gidiyorsun dedi rahim içi falan iyiymiş çok mutluyum ağladım doktorun yanındamafoldumbenmafoldumben
geçmiş olsun canım patatesdilimi de baş ağrısını alırmış
Azdalar Çok geÇmİŞ olsun kardeŞİm ÜzÜlem demİcem ÇÜnkÜ ÜzÜlmekte sevİndmekte İnsana ÖzgÜ Şuan bİz ne sÖylesek boŞ bİlİyorum ama tek dİyebİleceĞİm sakın İsyan etme beterİnden korusun rabbİm hakkında hayırlısı olsun
herkese selammmm
feryadcım nasılsın taaaa buralara kadar geldin ama pıhtılı bacımı göremedim.neyse inşallah başka bir zaman buluşuruz.ne yaptın embriyo yerleştirildi sanırım.bilmiyorumkismile
yoookkk canım hamile değilim.... sen ikincisin bana hamile diyenn.... hayır diyelim hayr olsun inşallah.... baş ağrılarımın sebebini bilemiyorum iki gündür ... bugün daha iyiyim....herkese günaydın arkadaşlar.....
aysude mir okuduğum kadarıyla hamilesin değilmi? neden başın ağrıyor ağrı kesici içmene rağmen geçmiş olsun....
hepinize güzel günler arkadaşlar
birçoğunuzun bildiği gibi bu ay ilk tüp bebek denemem vardı 11 mayısta yumurtalar toplandı ve tedavi sürecindeki moral çok önemli olduğunu düşünerek 2 gün de olsa memlekete ailemin yanına gittim bedenim tabi yolun etkisiyl biraz sarsıldı ama moralime çok iyi geldi annemi babamı öptüm kokaladım ve dün saat 11 buçuk itibari ile embriyom yerleştirildi 24 saat fiziksel ihtiyaçlar dışında kalkmadım telefon ve internet te yasaklandığı için uzak kaldım bunlardan rabbim hepinize dileğini versin inş. umarım bebeğim de bana sarılır da anneciğinin çilesi bitmiştir...merak edenler için geç te olsa haber vermek istedim
birçoğunuzun bildiği gibi bu ay ilk tüp bebek denemem vardı 11 mayısta yumurtalar toplandı ve tedavi sürecindeki moral çok önemli olduğunu düşünerek 2 gün de olsa memlekete ailemin yanına gittim bedenim tabi yolun etkisiyl biraz sarsıldı ama moralime çok iyi geldi annemi babamı öptüm kokaladım ve dün saat 11 buçuk itibari ile embriyom yerleştirildi 24 saat fiziksel ihtiyaçlar dışında kalkmadım telefon ve internet te yasaklandığı için uzak kaldım bunlardan rabbim hepinize dileğini versin inş. umarım bebeğim de bana sarılır da anneciğinin çilesi bitmiştir...merak edenler için geç te olsa haber vermek istedim
aysude mir pardon canım ya ama yola çıktı belki de bebeğin inş.hayırlısı
feryad inş.sende güzel haberler verirsin allah isteyen herkese nasip etsin...sonuyok şimdi tam olarak ne kadar oldu senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?