Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım geçmiş olsun .kendine dikkat et.
canım burda coğumuz seninle aynı acıları yaşadı.üzülme desekte sadece en iyi ilaç zaman.her işte bir hayır vardır.lütfen kendine iyi bak.
allah tamamına erdirsin canım.
geçmiş olsun canım patatesdilimi de baş ağrısını alırmış

hemen deniyecem başım inanılmaz ağrıyor.

günaydın arkadaşlar... bugün pek aranızda olamıcam malum cumartesi ve ev işleriyle uğraşmam gerekiyor hepinizi çoookkk öpüyorumm...

Azdalar Çok geÇmıŞ olsun kardeŞım ÜzÜlem demıcem ÇÜnkÜ ÜzÜlmekte sevındmekte ınsana ÖzgÜ Şuan bız ne sÖylesek boŞ bılıyorum ama tek dıyebıleceĞım sakın ısyan etme beterınden korusun rabbım hakkında hayırlısı olsun

PINAR HAYIRLI UĞURLU OLSUN RABBıM DEVAMINI GETıRSıN ıNŞ DEĞERıN BıRAZ DÜŞÜK TAHMıNEN ÇOK YENı AMA OLSUN DEĞERLERıNıN 2 GÜNDEN 2 KATINA ÇIKMASI ÖNEMLı MESELA PAZARTESı DOKTORUN BÜYÜK ıHTıMALLE BıR DAHA ıSTEYEBıLıR HATTA BUGÜNDE YAPABıLıR HıÇ DERT ETME DEĞER ARTSIN BU ZATEN SAĞLIKLI ODUĞUNUN ıŞARETı kaydirigubbakcemile2

nazlı günaydın canım.ben iyiyim çok şükür sen galiba karıştırdın beni.pazartesi hamile olduğumu söylemiştim.4 haftalık hamileyim şu an.Rabbim devamını hayırlısıyla getirir inşallah...

herkese günaydın arkadaşlar.....
aysude mir okuduğum kadarıyla hamilesin değilmi? neden başın ağrıyor ağrı kesici içmene rağmen geçmiş olsun....

ARKADAŞLAR SıZE BıR ÖRNEK VERMEK ıSTıYORUM BEıM TEKRARLAYAN DÜŞÜKLER ADLI TOPıĞıMDE Bı ARKADAŞIM BEBEĞıNıN KALP ATIŞLARI DURDUĞU ıÇıN ALINDI ONUN 3. CÜYDÜ BıZıM TOPıCDE DE GENELDE PIHTI SORUNLULAR VAR SONRA BAŞKA BıR ARKADAŞIMDA 3 DÜŞÜKTEN SONRA ARAŞTIRMA YıNE PIHTI SORUNUYLA KARŞILAŞTI KAMP AŞAMASINDAYKEN ADET DÜZENSıZLıĞı VARDI KıST ıÇıN DOKTORA GıTTı HAMıLE OLDUĞUNU ÖĞRENDı BıZıM DıĞER KÜRTAJ OLAN ARKADAŞIMIZ BıZıM TOPıCDE O KDAR UMUT OLMUŞTUKı BıZE ıLK HAMıLEMıZDı O KAYBEDıNCE HEPıMıZ SARSILDIK RESEMEN KAÖPTA OLAN BIRAKAMAYI BıLE DÜŞÜNDÜ AYNISI OLURSA DıYE HERKESTE ACABALAR BAŞLADI BU SEFER AMA ARTIK BıR UMUT IŞIĞIMIZ DAHA OLDU HEMDE HıÇ BEKLENMEDıK BıR ANDA SıZE TAVSıYEM GÜN DOĞMADAN NELER DOĞAR BıR BıLSENıZ RABBıM KUCAKALRIMIZI BOŞ KALBıMıZı DUASIZ BIRAKMASIN ıNŞ BAŞIMIZA SÜREKLı KÖTÜ TALıHSıZLıKLER GELıYO DıYE BUNLAR HıÇ OLAMYACAĞI ANLAMINA GELMıYO SADECE RABBıM BıZLERDEN BıŞı ıSTıYO SABIR ŞÜKÜR BOL BOL DUA O YARADANKı HANGı KULUNUN DUASINI BU ZAMANA KADAR GERı ÇEVıRMıŞ KıM GÖRDÜ KıM DUYDU HATIRLASANIZA O ETTıĞıNıZ DUALARINIZDA KABUL GÖRMEDı DıLEKLERıNıZ GERÇEKLEŞMEDı SIKINTIDA OLDUĞUNUZDA BıR MÜDDET SONRA RAHATLAMADINIZMI HASAT OLDUĞUMUZDA ıYıLEŞMıYORMUYUZ ıŞSıZ KALDIĞIMIZDA DAHA ııSıNı BULMUYORMUYUZ VS.... ARKADAŞLAR SıLKELENıN VE KENDıNıZE GELıN NEDıR BU KARAMSARLIK EN UMUTSUZ OLDUĞUMUZ ANLARDA BıLE O HEP YANIMIZDA ASLINDA SADECE TEK ıSTEDıĞı KÜÇÜCÜK BıR DUA BAKIN NASIL HERKES MURADINA ERıCEK EN DERıNDE EN ıÇTEN KALPTEN DULARIMIZLA :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

herkese selammmm
feryadcım nasılsın taaaa buralara kadar geldin ama pıhtılı bacımı göremedim.neyse inşallah başka bir zaman buluşuruz.ne yaptın embriyo yerleştirildi sanırım.bilmiyorumkismile

hepinize güzel günler arkadaşlar
birçoğunuzun bildiği gibi bu ay ilk tüp bebek denemem vardı 11 mayısta yumurtalar toplandı ve tedavi sürecindeki moral çok önemli olduğunu düşünerek 2 gün de olsa memlekete ailemin yanına gittim bedenim tabi yolun etkisiyl biraz sarsıldı ama moralime çok iyi geldi annemi babamı öptüm kokaladım ve dün saat 11 buçuk itibari ile embriyom yerleştirildi 24 saat fiziksel ihtiyaçlar dışında kalkmadım telefon ve internet te yasaklandığı için uzak kaldım bunlardan rabbim hepinize dileğini versin inş. umarım bebeğim de bana sarılır da anneciğinin çilesi bitmiştir...merak edenler için geç te olsa haber vermek istedim

herkese selammmm
feryadcım nasılsın taaaa buralara kadar geldin ama pıhtılı bacımı göremedim.neyse inşallah başka bir zaman buluşuruz.ne yaptın embriyo yerleştirildi sanırım.bilmiyorumkismile

nasip değilmiş canım bu sefer sen aklımdaydın senle haberleşemedik ama kısmet olunca aklımdan hiç geçmeyen insanları aklımdan geçmeyen yerlerde gördüm herşey takdiri ilahi...opuyorumnanaktan

herkese günaydın arkadaşlar.....
aysude mir okuduğum kadarıyla hamilesin değilmi? neden başın ağrıyor ağrı kesici içmene rağmen geçmiş olsun....
yoookkk canım hamile değilim.... sen ikincisin bana hamile diyenn.... hayır diyelim hayr olsun inşallah.... baş ağrılarımın sebebini bilemiyorum iki gündür ... bugün daha iyiyim....

canımmmm benim aklım sendeydi.... ama aramak istemedim.... rahatsız etmeyeyim diye... herşey gönlünce olsun canım... hakkında hayırlısı inşallah... inşallah bekletmez tosbacık seni.....

hayırlısı ise olsun canım bizlerde merakla bekliyoruz inş emeklerin boşa çıkmaz rabbim sana da ve bizlere de evlat nasip eder canım bence tutunacak bebeğin sana hiç meraklanma içime öyle doğdu

aysude mir pardon canım ya ama yola çıktı belki de bebeğin inş.hayırlısı
feryad inş.sende güzel haberler verirsin allah isteyen herkese nasip etsin...sonuyok şimdi tam olarak ne kadar oldu senin?

canım allah emeklerini boşa çıkarmasın.yumoşlar tutunsun annelerine.en kısa zamanda da iyi haberleri alırız inşallah.seninde dediğin gibi morak çok önemli.bu dönemde seni strese sokacak herşeyden uzak kalmaya calış.bırak yansın dünya.

merhabalar
Feryad canım hakkından hayırlısı olsun Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın canım.........
bu ay inşallah pek çok gebemiz olacak.........

aysude mir pardon canım ya ama yola çıktı belki de bebeğin inş.hayırlısı
feryad inş.sende güzel haberler verirsin allah isteyen herkese nasip etsin...sonuyok şimdi tam olarak ne kadar oldu senin?

ayyy canım benim hiç önemli değil... ben bu ay başlıcam kampa inşallah bikaç güne kırmızıların beni terk etmesini bekliyorum... ondan sonrada hayırlı ise çıksın bebiş yola....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…