Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar herkese selammm..
şimdi doktordan geldik,çok şükür herşey yolunda..
ama bizim kız öyle topaç bişi olmayacak sanırım 1500kg olmuş
çok uğraş sonucunda bize zor da olsa yüzünü gösterdi..doktorumuz cdyede çekti:lepi:
sırt ağrılarım çok oluyo ,oturup kalkamıyorum ama normalmiş yapılabilecek hiçbişi yok(
doğum iznim de bu hafta başlıyo..
kızlar ilaçları kullandığımız,moralimizi yüksek tuttuğumuz ,Allahında nasip ettiği sürece burda herkes zamanı gelince anne olacak inş..
feryad çok sevindim canım..rabbim emeklerinizi boş çıkarmasınopuyorumnanaktan

canım herseyın hayırlısı hıç moralını bozma gun dogmadan neler dogar

canım cok sevındım Allah tamamına erdırsın cook dıkkat et kendıne :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım kac haftalık hamılesın onemlı olan saglıklı olması zayıf doğsun sen ona nasıl bakarsın toplar kendını hemen Allah tamamına erdırsın

canım kac haftalık hamılesın onemlı olan saglıklı olması zayıf doğsun sen ona nasıl bakarsın toplar kendını hemen Allah tamamına erdırsın

30+6 yım canım..dr çok normal olduğunu söyledi..
bende zaten minyontipim..47 kiloyla hamile kaldım ,babasısıda 63 kilo :))bizden daha fazlası çıksa asıl ozamn anormal olur:)))
önemli olan sağlıklı olması

senınkı gene ıyımış benımkı 33 haftada 1.800 64 de kaldım sımdı 76 yım doktor ıı fene degıl dedı kılosuna gelışımı guzel

senınkı gene ıyımış benımkı 33 haftada 1.800 64 de kaldım sımdı 76 yım doktor ıı fene degıl dedı kılosuna gelışımı guzel

seninde mi kızın olcak canım??
hehehehe napalım bizimkiler çıt kırıldım olcak :))
kilonda çok iyi ..bende 10 kilo almışım şimdilik
seninde çok az kalmış..ben normalden korkuyorum ,sezeryan istiyorum bakalım..

ok canım çok sağ ol sen nasılsın nasıl gidiyor allah bağışlasın tamamınıda göstersin rabbim

amin canim..iyi çok şükür..
ama bizim endişelerimiz ancak kucağımıza aldığımız gün bitiyor malum..
allah beterinden saklasın napalım..
ben biraz dinleniyim görüşürüz tekrar

erkek cnm ya bana buyuk ihtımal sezeryan dedı bende sezeryandan korkuyom hıç istemıyom

busracım gıttı mı doktora nasıl gelışmeler

gittim canım ya ama bu doktorlar beni deli eiyorlar hiç bişey demedi sonucu hocamın görmesi lazım o bakmadan yorum yapamam dedi bari nodül varmı yokmu onu söle dedim p.tesi gelin hocam açıklama yapcak dedialsanaalsanasmile
sen ne yapıyorsun nasılsın canım bu arada senin bebiş kızmı

canımmmm benim aklım sendeydi.... ama aramak istemedim.... rahatsız etmeyeyim diye... herşey gönlünce olsun canım... hakkında hayırlısı inşallah... inşallah bekletmez tosbacık seni.....

biliyorum canım benim ailemin yanında aramaya vaktim olmadıaklinialirimsmile gece geç döndük sabah transfer yapıldı sonra yasaklandı telefon ancak şimdi fırsat bulabildim çok özledim siziiiiiiiiiiiiii opuyorumnanaktan

feryad nasılsın canım
seni çok merak ettim kuzu
inşallah bu sefer herşey çok güzel olur
bebişin sana tutunur ve sağlıkla doğar inşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…