arkadaşlar hamileymişimmmmmm.listeye benide ekleyebilirsiniz.4+6 oluyor.yarın doktora gitcem.sizce iğne için geç değil dimi
kızlar beni listeye yazmanıza sanırım gerek kalmadı moralim sıfır kan değerlerim
10 mayıs 68,48,
12 mayıs 101,8
14 mayıs 94
doktorum düşük yapıcaksın dedi iğneleri bırak dedi coraspirini ve foliboluda bırak dedi haftaya kadar kendi düşmezse gel dedi olmadı kürtaj olursun dedi. çok fenayım kızlar çok ümitlenmiştim bu iğnelerde beni kurtarmadı. 3 gün vuruldum 4 gün vurulmak nasip oladı. çok kötü haldeyim bu 3 olucak düşük hiç birinin kalp atışlarını bile duymadan kaybediyorum. ne olacak benim bu halim her seferinde dahda çöküyorum. daha kanamamda başlamadı kürtajda olursam perişan olurum artık.
:gitme:kızlar doktordan geliyorum kalp atışlarını gördüm pıt pıt diye doktor aslında 8 haftalık diyor ama geç döllenme olmuş 10 gün geriden gidiyorsun dedi rahim içi falan iyiymiş çok mutluyum ağladım doktorun yanındamafoldumbenmafoldumben
kızlar herkese selammm..
şimdi doktordan geldik,çok şükür herşey yolunda..
ama bizim kız öyle topaç bişi olmayacak sanırım 1500kg olmuş
çok uğraş sonucunda bize zor da olsa yüzünü gösterdi..doktorumuz cdyede çekti:lepi:
sırt ağrılarım çok oluyo ,oturup kalkamıyorum ama normalmiş yapılabilecek hiçbişi yok(
doğum iznim de bu hafta başlıyo..
kızlar ilaçları kullandığımız,moralimizi yüksek tuttuğumuz ,Allahında nasip ettiği sürece burda herkes zamanı gelince anne olacak inş..
feryad çok sevindim canım..rabbim emeklerinizi boş çıkarmasınopuyorumnanaktan
canım kac haftalık hamılesın onemlı olan saglıklı olması zayıf doğsun sen ona nasıl bakarsın toplar kendını hemen Allah tamamına erdırsın
30+6 yım canım..dr çok normal olduğunu söyledi..
bende zaten minyontipim..47 kiloyla hamile kaldım ,babasısıda 63 kilo :))bizden daha fazlası çıksa asıl ozamn anormal olur:)))
önemli olan sağlıklı olması
senınkı gene ıyımışbenımkı 33 haftada 1.800 64 de kaldım sımdı 76 yım doktor ıı fene degıl dedı kılosuna gelışımı guzel
canım cok sevındım Allah tamamına erdırsın cook dıkkat et kendıne :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
cagla6 gözün aydın canım Allah tamamına erdirsinyerimseniben
teşeküe ederim canım okudun mu bilmiyorum ama çok çektim inşallah devam eder:ecrin_bebek:
ok canım çok sağ ol sen nasılsın nasıl gidiyor allah bağışlasın tamamınıda göstersin rabbim
seninde mi kızın olcak canım??
hehehehe napalım bizimkiler çıt kırıldım olcak :))
kilonda çok iyi ..bende 10 kilo almışım şimdilik
seninde çok az kalmış..ben normalden korkuyorum ,sezeryan istiyorum bakalım..
busracım gıttı mı doktora nasıl gelışmeler
canımmmm benim aklım sendeydi.... ama aramak istemedim.... rahatsız etmeyeyim diye... herşey gönlünce olsun canım... hakkında hayırlısı inşallah... inşallah bekletmez tosbacık seni.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?