Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

mafoldumbenherkese ediyorum canım unuturmuyum aşk olsun ben öyle bir insanmıyım asıl şimdi ağlarım bakmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

azdacım...doktorların geneli..son adet tarihini baz alarak hesaplar yani...onun 10 nisan bugün 14 mayıs...4+4 olarak söyleyecektir doktor.değerler göre değil yani...

inanki ben de anlamadım benim doktor son adet tarihimi sormadı bile.herşey hepimiz için güzel olur inşallah.tek dileğimiz bu ....

inanki ben de anlamadım benim doktor son adet tarihimi sormadı bile.herşey hepimiz için güzel olur inşallah.tek dileğimiz bu ....

hangi ilişkiden sonra hamile kaldığımızı bilemediklerinden son adet tarihini baz ılrlarmış canım.düşünsene ilişki tarihlerini sorduklarını.çok komik olur herhalde..gerçi artık ne utanmamız kaldı ki:)

arkadaşlar benim başım yine çooook ağrıyor aranızda olamıcam hepinizi çoook öpüyorum allaha emanet olun... güzel haberler de var istemediğimiz (ama hakkımızda hayırlı olduğunu bildiğimiz ) haberlerde ... herşey ama herşey güzel olacak inşallah... derdi veren dermanınıda sabrınıda veriyor .. inşallah hepimiz umduğumuza nail oluruz....

amin canım çok geçmiş olsun sanada:1hug:

çok geçmiş olsun canım...iyileş tekrar aramıza dön en kısa zamanda....ağlarım bak yoksa...

stres yapma hayırlısını dile öyle olmaz rahat ol istediğin olmazsa vardır bunda bir hayır de tamam mı benim canım kardeşim

ya inancımız gereği tabiki herşeyin hayırlısı diyoruz...ama gel görki insanoğlu işte.istiyor istiyor bitmiyor..bebek istiyorum bebekkkkkkkkkkkkkk

geçmiş olsun canım patatesdilimi de baş ağrısını alırmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…