mafoldumbenherkese ediyorum canım unuturmuyum aşk olsun ben öyle bir insanmıyım asıl şimdi ağlarım bakmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
azdacım...doktorların geneli..son adet tarihini baz alarak hesaplar yani...onun 10 nisan bugün 14 mayıs...4+4 olarak söyleyecektir doktor.değerler göre değil yani...
mafoldumbenherkese ediyorum canım unuturmuyum aşk olsun ben öyle bir insanmıyım asıl şimdi ağlarım bakmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
inanki ben de anlamadım benim doktor son adet tarihimi sormadı bile.herşey hepimiz için güzel olur inşallah.tek dileğimiz bu ....
bilmiyorum anlat dök bakalım içini bende sana söyleyim hormonmu başka birşey mi
arkadaşlar benim başım yine çooook ağrıyor aranızda olamıcam hepinizi çoook öpüyorum allaha emanet olun... güzel haberler de var istemediğimiz (ama hakkımızda hayırlı olduğunu bildiğimiz ) haberlerde ... herşey ama herşey güzel olacak inşallah... derdi veren dermanınıda sabrınıda veriyor .. inşallah hepimiz umduğumuza nail oluruz....
arkadaşlar benim başım yine çooook ağrıyor aranızda olamıcam hepinizi çoook öpüyorum allaha emanet olun... güzel haberler de var istemediğimiz (ama hakkımızda hayırlı olduğunu bildiğimiz ) haberlerde ... herşey ama herşey güzel olacak inşallah... derdi veren dermanınıda sabrınıda veriyor .. inşallah hepimiz umduğumuza nail oluruz....
ağlamak iyidir ama rahatlarsın en azından ben rahatlarım senin burcun ne
stres yapma hayırlısını dile öyle olmaz rahat ol istediğin olmazsa vardır bunda bir hayır de tamam mı benim canım kardeşim
senin için ve herkes için bu gece dua edeceğim seccademin başında emin ol yalvarıcam allaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?