Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar çok sağolun destekleriniz için bazı arkadaşlarım belkide geri yükselir kanaman yok snuçta beilki oluşur diyor diyorum bugüne kadar hiç öyle sonradan değeri yükselen görmedim. sizce olabilrimi ümitlendirmek istemiyorum tekrar kendimi

seni o kadar iyi anlıyorumki.zaten bizi buraya bağlyan ortak noktalarımız değilmi.üzülme demem bişey değiştirmeyecek.ama emin ol zaman herşeye ilaç.sabret yeterki.

canım 4 haftalık değildir bence.bak benim 20 gün falandır döllenme olmuş.pazartesi 350ydi.bugün baktım.2406 olmuş.senin daha küçüktür.

canım biz ne desek boş...en iyisi al abdestini 2 rekart namaz kıl dua et.inan..rabbim büyük...onun mücizeleri bitmez...

çok üzüldüm inanamazsın gözlerim doldu nasıl zorr bir zaman ama geçecek biliyorsun allahın taktiri umarım senin için hayırlı olan budur böyle düşün canım
arkadaşlar hamileymişimmmmmm.listeye benide ekleyebilirsiniz.4+6 oluyor.yarın doktora gitcem.sizce iğne için geç değil dimi

hayırlısı gözünaydın canım birine üzülürken birine seviniyoruz ölüm ve yaşam herşey bizler için sonuçta değilmi arkadaşlar

bu arada aysudecim geçmiş olsun ağrın varmış ağrı kesiciyle geçer umarım kendine dikkat et üzülme tam bebiş çalışmasına başlıcakken sorun çıkmasın bekliyoruz bebişleri haberin olsun aaaaikizmi olcak ne çoğul söyledim hayırlısı olsun bacım hakkımızda inş:Saruboceq::Saruboceq:

tsma bugün iş yerimden izin alamıyorum.malum şimdilik kimseyle paylaşmakta istemiyorum.yarın sabah gitcem.doktorumu aradım farketmez yarın sabahta gelebilirsin dedi.ama tabi telefonda hcg değerini söylemedim.allahım hakkımda hayırlısını nasip etsin ne diyim artık.şimdi 1 sitede hcg değerlerine baktım.5.haftada 19 ile 7340 arası normal değer görünüyor.artık bilmiyorum.

tsma bugün iş yerimden izin alamıyorum.malum şimdilik kimseyle paylaşmakta istemiyorum.yarın sabah gitcem.doktorumu aradım farketmez yarın sabahta gelebilirsin dedi.ama tabi telefonda hcg değerini söylemedim.allahım hakkımda hayırlısını nasip etsin ne diyim artık.şimdi 1 sitede hcg değerlerine baktım.5.haftada 19 ile 7340 arası normal değer görünüyor.artık bilmiyorum.

hayırlısı canım..bozma moralini güzel şeyler düşün...aman kimseye söylemeye bu topic haricinde.nazar değmesin bizim meleklerimize..malum bizim meleklerimiz kıymetli diğer bebekler gibi değil:)biz bilelim yeter..ama ha bizi habersiz bırakma..yarın hemen bizede sonucu bildir.

:Saruboceq:kızlar ben geldim bu günkü yazılarınızı okudum hamile olanlara allah tamamını erdirsin kaybedenlere sabır diliyorum:Saruboceq:

azdacım...doktorların geneli..son adet tarihini baz alarak hesaplar yani...onun 10 nisan bugün 14 mayıs...4+4 olarak söyleyecektir doktor.değerler göre değil yani...

:gitme:kızlar doktordan geliyorum kalp atışlarını gördüm pıt pıt diye doktor aslında 8 haftalık diyor ama geç döllenme olmuş 10 gün geriden gidiyorsun dedi rahim içi falan iyiymiş çok mutluyum ağladım doktorun yanındamafoldumbenmafoldumben

:)çok sevindim canım...allah tamamına erdirsin inş...ama mutluluktan ağlarken bizleri unutma sakın..hamilelerin duası kabul olurmuş..bizler içinde hep dua et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…