kızlar beni listeye yazmanıza sanırım gerek kalmadı moralim sıfır kan değerlerim
10 mayıs 68,48,
12 mayıs 101,8
14 mayıs 94
doktorum düşük yapıcaksın dedi iğneleri bırak dedi coraspirini ve foliboluda bırak dedi haftaya kadar kendi düşmezse gel dedi olmadı kürtaj olursun dedi. çok fenayım kızlar çok ümitlenmiştim bu iğnelerde beni kurtarmadı. 3 gün vuruldum 4 gün vurulmak nasip oladı. çok kötü haldeyim bu 3 olucak düşük hiç birinin kalp atışlarını bile duymadan kaybediyorum. ne olacak benim bu halim her seferinde dahda çöküyorum. daha kanamamda başlamadı kürtajda olursam perişan olurum artık.
kızlar çok sağolun destekleriniz için bazı arkadaşlarım belkide geri yükselir kanaman yok snuçta beilki oluşur diyor diyorum bugüne kadar hiç öyle sonradan değeri yükselen görmedim. sizce olabilrimi ümitlendirmek istemiyorum tekrar kendimi
arkadaşlar bu arada hcg değerim 26,70 çıkmış.sizce 4+6 ya göre normalmi
son adet tarihim 10 nisan
çok üzüldüm inanamazsın gözlerim doldu nasıl zorr bir zaman ama geçecek biliyorsun allahın taktiri umarım senin için hayırlı olan budur böyle düşün canımkızlar beni listeye yazmanıza sanırım gerek kalmadı moralim sıfır kan değerlerim
10 mayıs 68,48,
12 mayıs 101,8
14 mayıs 94
doktorum düşük yapıcaksın dedi iğneleri bırak dedi coraspirini ve foliboluda bırak dedi haftaya kadar kendi düşmezse gel dedi olmadı kürtaj olursun dedi. çok fenayım kızlar çok ümitlenmiştim bu iğnelerde beni kurtarmadı. 3 gün vuruldum 4 gün vurulmak nasip oladı. çok kötü haldeyim bu 3 olucak düşük hiç birinin kalp atışlarını bile duymadan kaybediyorum. ne olacak benim bu halim her seferinde dahda çöküyorum. daha kanamamda başlamadı kürtajda olursam perişan olurum artık.
arkadaşlar hamileymişimmmmmm.listeye benide ekleyebilirsiniz.4+6 oluyor.yarın doktora gitcem.sizce iğne için geç değil dimi
hemen doktoruna git canım..iğnelerine başla...test sonucuna göre hamileyim diyorum.yarın gitcem doktora.sağlık ocağında yaptırdım testi hamilesin dediler
tsma bugün iş yerimden izin alamıyorum.malum şimdilik kimseyle paylaşmakta istemiyorum.yarın sabah gitcem.doktorumu aradım farketmez yarın sabahta gelebilirsin dedi.ama tabi telefonda hcg değerini söylemedim.allahım hakkımda hayırlısını nasip etsin ne diyim artık.şimdi 1 sitede hcg değerlerine baktım.5.haftada 19 ile 7340 arası normal değer görünüyor.artık bilmiyorum.
son adet tarihim 10 nisan
pınarcım ben pazartesi doktora gittim.350yken 2 haftalık varmı dedim hayır canım dedi daha çok yeni dedi.ondan daha küçük olabilir dedim.tabi önce doktoruna görün ve içini rahat tut.en azından rahat olmaya çalışalım.
:gitme:kızlar doktordan geliyorum kalp atışlarını gördüm pıt pıt diye doktor aslında 8 haftalık diyor ama geç döllenme olmuş 10 gün geriden gidiyorsun dedi rahim içi falan iyiymiş çok mutluyum ağladım doktorun yanındamafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?