Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hayırlısı ise olsun canım bizlerde merakla bekliyoruz inş emeklerin boşa çıkmaz rabbim sana da ve bizlere de evlat nasip eder canım bence tutunacak bebeğin sana hiç meraklanma içime öyle doğdu

Allah razı olsun gönlü güzel arkadaşlarım benim ama doktorumun dediği gibi madalyonun iki yüzü var o nedenle kendimi alıştırmak istemiyorum inş. pozitif çıkar ama onun zamanı gelmemişse negatif te olabilir rabbim hayırlı evlat versin diyorum inş çilemiz son bulmuştur artık

merhabalar
Feryad canım hakkından hayırlısı olsun Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın canım.........
bu ay inşallah pek çok gebemiz olacak.........

inş. canım rabbim bu ay hamileyim demeyi bana da kısmet eder inş. ama etmezse de Rabbimin dediği olacak hayırlısı
kendimi o kadar uzak tutmuşum ki sadece bedenim hazırdı dün hemşire transferden sonra evinize gidin yatın bebeğinizle dedi ben tepki olarak (istemsiz) bebeğim mi? dedim sonra anladım evet bebeğimi yerleştirmişlerdi ama annesi sadece fiziksel olarak yaşadı :)) inş. sonu güzel olur

canım benim Allah razı olsun Rabbim sana da yardımcı olsun inş rahatsızlıkların geçer bir an önce kızımızın kokusunu çekersin burnuna ciğerlerine

aynen canım soylemezler adamı gıcık ederler yalnız bekletı pzertesı olsun neyse sıkma canını ins bıseey cıkmaz canım bende napıyım işte can sıkındısında patlamak uzereyım kısmetse ogluşum olcak

feryad nasılsın canım
seni çok merak ettim kuzu
inşallah bu sefer herşey çok güzel olur
bebişin sana tutunur ve sağlıkla doğar inşallahhhhhh

Allah razı olsun canım benim inş. tutunur ama ben ne yaparsam ne kadar istesem de o istemediği sürece gelmeyecek inş. vakti gelmiştir tabi hayırlı ve sağlıklı olsun bu bebek sahibi olmaktan çoook daha önemli hayırlısı diyorum moralim iyi beni merak etmeyin dün 24 saat yattım bugün de ara ara kalkıyorum belim ağrıyo biraz
sen nasılsın ben de seni kızlara sordum tedavi sürecinde bek girmedim şimdi de ara ara gelcem oturmak hala zor :kedi: inş sorunsuz devam eder gebeliğin arkadaşım
Arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun hepinizin yüreği okadar güzel ki opuyorumnanaktan

aynen öyle canım neyse dediğin gibi sonuçda kötü bişey çıkmasında beklemek çokda sorun deil
doktorum banada erkeğe benziyor dedi :) biraz eken bi tahmin ama bakalımm tutacakmı

kızlar ben oturmakta zorlanıyorum sonra yine glirim yanınıza çokçok çok öpüyorum hepinizi

canım benim sen dinlen bol bol yat uzan kalkma fazla
ben daha iyiyim miğde bulantılarım azaldı çok şükür
p.tesi troid için ilaç kullanıp kullanmayacağım belli olcak
bebekte doktorun dediğine göre iyi bir sorun yok şimdilik

aynen öyle canım neyse dediğin gibi sonuçda kötü bişey çıkmasında beklemek çokda sorun deil
doktorum banada erkeğe benziyor dedi :) biraz eken bi tahmin ama bakalımm tutacakmı

ay bana 12 haftada muhtemellen kız dedı ınan 5 ay kadar kızım dıye sevdım sonra erkek oldugunu ogrendım( 5.aya kadar gostermedıde)işte saglıklı olsunda

ay bana 12 haftada muhtemellen kız dedı ınan 5 ay kadar kızım dıye sevdım sonra erkek oldugunu ogrendım( 5.aya kadar gostermedıde)işte saglıklı olsunda

ya böyle olunca insaan kötü olur sen kendini kız diye alıştırıyorsun sonra birden erkek diyor bence doktorların erken cinsiyet tahmini yapmaları çok hatalı bir davranış emin olmadan söylememek lazım

ya böyle olunca insaan kötü olur sen kendini kız diye alıştırıyorsun sonra birden erkek diyor bence doktorların erken cinsiyet tahmini yapmaları çok hatalı bir davranış emin olmadan söylememek lazım

evet cnm isim bile dusunuyor ınsan bıde kız elbıseler cok tatlı bole pembış pembış gel benı al dıyo erkeklerınde guzelde kızların al benısı cok esım bıle bayılıyo kız kıyafetlerıne alışverıse gıtınce kızlarınkını gosterıyo eee artık ikincıye dıyo :kedi::kedi::roflol:hayırlısı artık

feryadcım hayırlı olur inşallah.bebeğin sana sımsıkı tutunur hayırlısıyla........

kızlar doktor bana iğnelerle birlikte crionen jel verdi.önceki gebelğimde kullandım ama düşük oldu.sizce kullanayımmı.arkadaşıma doktoru kullanma demiş.

dinleniyorum canım merak etme sen gerçi tutunduysa da tutunmadıysa da çoktan olmuştur olan ama yine de uzanıyorum ben iş kocişe düşüyor tabi koşturuyor garibim ordan oraya ben embriyo taşıyorum o beni kaydirigubbakcemile3 onun işi daha zor kaydirigubbakcemile3

ay kızlar nezaman kk ya gelsem kimse yok.bi kapatıyorum sayfalarca yazı birikmiş oluyor.ya ben tutturamıyorum ama napayım .hafta içi ancak akşamları açabiliyorum.
neyse çok dertlendim.arkadaşlar benim acayip boğazım açıldı.ya ne bulsam yiyorum.herşeyi canım istiyor .tutamıyorum kendimi.dr kilo alma dedi ama ben şimdiden 1 kilo aldım.zaten şişmanım.çok canım sıkılıyor çoook.

dikkat etmeye çalıştıkça daha da insan sanki kilo alıyo gibicokacimcoook

günaydın arkadaşlar.dün doktoruma gittim.iğnelere başladık claxane 0.4.şimdilk sadece aspirin+folc asid kullan dedi.bi daha ki randevuyu 15 gün sonraya verdi.şimdilik ultrsauntla muayeneye gerek duymadı.zaten çok kçük olduğundan görünmez dedi.yani herşey 15 gün sonra belli olacak.hakkımızda hayırlısı artık ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…