Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canım hayırlısı olsun hakkında ne kadarlık hamilesin ? 4 haftalık mı henüz

günaydın arkadaşlar........... bugün ben yine yokuummmm.... boynum acayip ağrıyo ve bilgisayarı yasakladım kendime bugünn.....

merhaba kizlar nasilsiniz ozledim hepinizi hamilelerimiz varmis sevindim tek tek tebrikler insallah mutlu sona ulasip bebislerini kucaklarlar opuyorum hepinizi

kızlar yardım lütfen bende perşembe test yaptırdım 753 çıktı cumartesi yaptırdım 1056 çıktı bir iki gündür kahverengi akıntım oluyordu az öncede sanki kanama olmuşgibi ama rengi kahverengi sanki içimde kirli birşey varmış yada kanım kirliymiş gibi düşükmü yapıyorum yoksa ablamında hamileliklerinde olmuştu bu problem 1 kürtaj ve bir düşük yaşadı kan pıhtılaşması varmış sonra tekrar hamile kaldı yine aynı böyle kanaması olmuş kahverenkli doktoru aspirin ve progestan ilacı vermiş öyle düzelmiş şimdi yine hamile son ayları bu hamileliğindede aynısını yaşamış yine aspirin ve progestan kullanmış inşallah buda sağlıkla gelecek dünyaya pazartesi zeynep kamile gidicektim acaba bu gün acilemi gitsem

alem kadınsın valla ayyyykaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2ben embriyo taşıyorum o da beni taşıyor demez mikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3tadını çıkar elinden geldiğince naz yap hayatım baba olmak kolay değil biz iğne ilaç kevgire dönelim onlar fındık kırsın yok öyle yağma
dikkat etmeye çalıştıkça daha da insan sanki kilo alıyo gibicokacimcoook

güzincim 14 haftam doldu şekercim sen tam kaç. haftalıksın

inşallah canım dediğin gibi ikinciler allah kısmet ederse tabi kız olsun tabi önce sağlıklı hayırlı olsunlar sonrada kız olsunlarkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
onlarda baba olmanın zorluğunu yaşasınlar şimdiden be kuzu hep bizmi yaşıycaz acıyı stresi deilmi ama

canım bak benimde bu ara öyle hep bişeyler yemek istiyor canım bende kilo almamak için hemde bebeğe vitamin olsun diye bol bol meyve yiyorum sende öyle yap bu arada kaç haftalık hamişsin şimdi canım

inşallah güzel haberler duyrasın 15gün sonra canım :Saruboceq:

günaydın arkadaşlar........... bugün ben yine yokuummmm.... boynum acayip ağrıyo ve bilgisayarı yasakladım kendime bugünn.....

kuzu sana ne oluyo böyle nazaramı geldin kız yoksa bigün başın bigün boynun ağrıyo
dikkat et kendine kuzu bu topiğin sana ihtiyacı var unutma opuyorumnanaktan

pınar 81 gözün aydın 15 gün geçmek bilmez şimdi sana allah kucağına almak nasip etsin.
büşra sen nekadarlık oldun?

aynen öyle canım neyse dediğin gibi sonuçda kötü bişey çıkmasında beklemek çokda sorun deil
doktorum banada erkeğe benziyor dedi :) biraz eken bi tahmin ama bakalımm tutacakmı

Canım benim demek tatlı mı tatlı bir oğluş geliyor sana hadi hayırlısı :))

Kızım artık iyice cadı oldu sürekli oyun istiyor..Dışarı da çıkıyoruz hergün derken vakit bulamıyorum nete pek
Ama hep aklımdasın...İnşallah sağlıkla kolaylıkla tamamlayacaksın hamileliğini canım benim..
Öpüyorum seni çok iyi bak kendine:1hug:

pınar 81 gözün aydın 15 gün geçmek bilmez şimdi sana allah kucağına almak nasip etsin.
büşra sen nekadarlık oldun?

11+3günlük olduk canım sendemi hamilesin

canım benimmmm seni burda görmek ne güzel
özledik seni kuzu artık kızını kıskanmaya başladım haberin olsun yerimseniben
şaka bir yana şimdi tam sevilmelik olmuştur bıcırık
benim yerime ellerinden ayaklarından öp kuzuyu
doktor erkeğe benziyor dedi bakalım
benimde içimden hep kız geçiyordu çünkü kız çocuklarını çok seviyorum
birde benim ablam kız kardeşim yoktu onun için hep bi kızım olsun çok istedim
ama sağlıklı olsunda hayırlısıyla doğsunda gerisi çok önemli deil

büşracığım 7+4 günlük oldum.salı günü randevu alabilirsem kontrole gidecem.şimdiden gerilmeye başladım.sanki göğüsümdeki şişlik ve ağrı geçti gibi.bende bulantıda olmadığı için anlayamıyorum.sende bulantı dışında belirti var mı .geçtimi yoksa belirtiler hala kendini hissettiriyormu.korkuyorum.

canım benim dur hemen panik yapma bendede bulantı dışında bir değişiklik olmadı ama bazılarının senin gibi hiç bulantısıda başka bir belirtiside olmuyor lütfen aklına kötü şeyler getirip boş stres yapıp kendini ve bebişi üzme

ne zaman dr gidecek olsam resmen belirtiler azalıyor sanki.belide psikolojiktir.geçende de dr giderken telaşlanmıştım ama herşey yolunda çıktı.inşallah bu sefer de öyle olur.

selam kızlar sizleri özledim,,,umarım herşey yolundadır herkes hamişdir ve hamiş olanlarda sağlıkla bebişlerine kavuşur umarım,,,
bizi merak ediyorsanız uras emrem 24 günlük oldu gazıyla sarılığıyla uğraşıyoruz ama iyiyiz artık maşallah yavaş yavaş alışmaya başladık birbirimize,,,annem zatüre oldu bizimle uğraşmaktan ben ankaradaydım eşimin yanına gittim o yüzden zor günler geçirdik ama çok şükürki iyiyiz artık...

tsma cım mrb canım umutla meleklerini bekleyenler topiginde yazını gördüm orda yazdım sana ama gene burdada yazmak istedim bende de kan pıhttılaşması var bu ilk bebegim olacak kısmet olursa rabbim sana ve isteyen herkese inşallah evlat sahibi olmayı nasip eder canım bende saglıkla kucaklarım inş seninde hayırlı haberlerini alırım ummarım tez vakitte

sağol canım..inş hepimize....çok sevindim hamile olmana...lütfen gönlünü ferah tut ve bol bol dua et...dlierim huzurlu ve çok güzel bir hamilelik geçirirsin....

sen hiç merak etme canımcım bütün nazlar bende kaydirigubbakcemile3 dediğimi yapmazsa istersen ben yapayım diyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tırsıyo vallaa :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…