günaydın arkadaşlar.dün doktoruma gittim.iğnelere başladık claxane 0.4.şimdilk sadece aspirin+folc asid kullan dedi.bi daha ki randevuyu 15 gün sonraya verdi.şimdilik ultrsauntla muayeneye gerek duymadı.zaten çok kçük olduğundan görünmez dedi.yani herşey 15 gün sonra belli olacak.hakkımızda hayırlısı artık ne diyelim
günaydın arkadaşlar........... bugün ben yine yokuummmm.... boynum acayip ağrıyo ve bilgisayarı yasakladım kendime bugünn.....
günaydın arkadaşlar........... bugün ben yine yokuummmm.... boynum acayip ağrıyo ve bilgisayarı yasakladım kendime bugünn.....
alem kadınsın valla ayyyykaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2ben embriyo taşıyorum o da beni taşıyor demez mikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3tadını çıkar elinden geldiğince naz yap hayatım baba olmak kolay değil biz iğne ilaç kevgire dönelim onlar fındık kırsın yok öyle yağmadinleniyorum canım merak etme sen gerçi tutunduysa da tutunmadıysa da çoktan olmuştur olan ama yine de uzanıyorum ben iş kocişe düşüyor tabi koşturuyor garibim ordan oraya ben embriyo taşıyorum o benikaydirigubbakcemile3 onun işi daha zor kaydirigubbakcemile3
dikkat etmeye çalıştıkça daha da insan sanki kilo alıyo gibicokacimcoook
evet cnm isim bile dusunuyor ınsan bıde kız elbıseler cok tatlı bole pembış pembış gel benı al dıyo erkeklerınde guzelde kızların al benısı cok esım bıle bayılıyo kız kıyafetlerıne alışverıse gıtınce kızlarınkını gosterıyo eee artık ikincıye dıyo :kedi::kedi::roflol:hayırlısı artık
dinleniyorum canım merak etme sen gerçi tutunduysa da tutunmadıysa da çoktan olmuştur olan ama yine de uzanıyorum ben iş kocişe düşüyor tabi koşturuyor garibim ordan oraya ben embriyo taşıyorum o benikaydirigubbakcemile3 onun işi daha zor kaydirigubbakcemile3
ay kızlar nezaman kk ya gelsem kimse yok.bi kapatıyorum sayfalarca yazı birikmiş oluyor.ya ben tutturamıyorum ama napayım .hafta içi ancak akşamları açabiliyorum.
neyse çok dertlendim.arkadaşlar benim acayip boğazım açıldı.ya ne bulsam yiyorum.herşeyi canım istiyor .tutamıyorum kendimi.dr kilo alma dedi ama ben şimdiden 1 kilo aldım.zaten şişmanım.çok canım sıkılıyor çoook.
günaydın arkadaşlar.dün doktoruma gittim.iğnelere başladık claxane 0.4.şimdilk sadece aspirin+folc asid kullan dedi.bi daha ki randevuyu 15 gün sonraya verdi.şimdilik ultrsauntla muayeneye gerek duymadı.zaten çok kçük olduğundan görünmez dedi.yani herşey 15 gün sonra belli olacak.hakkımızda hayırlısı artık ne diyelim
aynen öyle canım neyse dediğin gibi sonuçda kötü bişey çıkmasında beklemek çokda sorun deil
doktorum banada erkeğe benziyor dedi :) biraz eken bi tahmin ama bakalımm tutacakmı
pınar 81 gözün aydın 15 gün geçmek bilmez şimdi sana allah kucağına almak nasip etsin.
büşra sen nekadarlık oldun?
Canım benim demek tatlı mı tatlı bir oğluş geliyor sana hadi hayırlısı :))
Kızım artık iyice cadı oldu sürekli oyun istiyor..Dışarı da çıkıyoruz hergün derken vakit bulamıyorum nete pek
Ama hep aklımdasın...İnşallah sağlıkla kolaylıkla tamamlayacaksın hamileliğini canım benim..
Öpüyorum seni çok iyi bak kendine:1hug:
büşracığım 7+4 günlük oldum.salı günü randevu alabilirsem kontrole gidecem.şimdiden gerilmeye başladım.sanki göğüsümdeki şişlik ve ağrı geçti gibi.bende bulantıda olmadığı için anlayamıyorum.sende bulantı dışında belirti var mı .geçtimi yoksa belirtiler hala kendini hissettiriyormu.korkuyorum.
canım benim dur hemen panik yapma bendede bulantı dışında bir değişiklik olmadı ama bazılarının senin gibi hiç bulantısıda başka bir belirtiside olmuyor lütfen aklına kötü şeyler getirip boş stres yapıp kendini ve bebişi üzme
hayırlısı canım..bozma moralini güzel şeyler düşün...aman kimseye söylemeye bu topic haricinde.nazar değmesin bizim meleklerimize..malum bizim meleklerimiz kıymetli diğer bebekler gibi değil:)biz bilelim yeter..ama ha bizi habersiz bırakma..yarın hemen bizede sonucu bildir.
tsma cım mrb canım umutla meleklerini bekleyenler topiginde yazını gördüm orda yazdım sana ama gene burdada yazmak istedim bende de kan pıhttılaşması var bu ilk bebegim olacak kısmet olursa rabbim sana ve isteyen herkese inşallah evlat sahibi olmayı nasip eder canım bende saglıkla kucaklarım inş seninde hayırlı haberlerini alırım ummarım tez vakitte
alem kadınsın valla ayyyykaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2ben embriyo taşıyorum o da beni taşıyor demez mikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3tadını çıkar elinden geldiğince naz yap hayatım baba olmak kolay değil biz iğne ilaç kevgire dönelim onlar fındık kırsın yok öyle yağma
güzincim 14 haftam doldu şekercim sen tam kaç. haftalıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?