Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sen heç merak etme cancan elimden geleni yapıyorum kontrol bende kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

maşallah oğluşuna .kulaklarından öp benim yerime.kokla oğluşu.gaz ve sarılık zaten her bebişte oluyor geçer canım.annen içinde üzüldüm.çok geçmiş olsun.kendine de bebişede iyi bak.opuyorumnanaktan

dinamiss merhaba canım nasılsın,denizcik nasıl.ben de 1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim.dr.cleksan04 verdi.folbiol aspirin devan bi de crinon jel bemiksi kes dedi ama kesmedim.sence kullanayımmı jeli 2.düşük jel kullanırken oldu

büşra evet hamileyim 14+5 olduk bugün darısı isteyen herkese....genelde yakın aralıklarla doğumlar olacak topikte inş.
umutluyuz merhaba hayırlı ömürlü olsun..hamileliğinin başlarında görüşüyorduk,senin adına çok sevindim annenede geçmiş olsun.

azdalar mrb ben crino jeli 12.haftanın sonuna kadar kullandım.aynı zamanda progesteron hormonu olarak düşün kesinlikle kullan hergün aynı saatte düzenli uyguladıktan sonra yarım saat uzan biraz

emine 1 bende senin gibiydim fazla bulantım olmadı ilk üç ayda ac aba kalbi atıyor mu acaba iyimi
acaba acaba demekten doktor kontrolünü bekleyemiyordum bende arada evimin yan tarafında özel hastaneye kadın doğumcuya gidiyorum.kendi dotorumla randevum 27 mayısta çok uzun geliyor yarın sabah yine gitmeyi düşünüyorum napiyim elimde değil

eminecim yatıp dinleniyorum arada bir 10 -20 bazen yarım saat kalkıp yatmaya devam ediyorum işte bakalım inş. değer bunlara :)
birde sormak istediğim bir durum var bana progestanı günde 3 kez verdiler vajinal olarak kullanıyorum ama kaşıntı yapıyo kullanan varsa normal mi acaba kızlar ? cevap veren olursa çok sevinirim ...

merhaba canım ben günde bir defa kullandığım halde rahatsız ediyo normal sıkma canını...

kızlar herkese selam uzun süre giremedim oyüzden geçmişin hepsini okuyamadım ben 15 haftayı bitiriyorum bende kan pıhtılaşması yok ama 4 tane düşük yüzünden doktor verdi iğneler inşallah bir sorun yapmaz ilerde yeni hamile olanların hepsine sevindim hayırlı olsun diğerlerinede rabbim enkısa zamanda nasip etsin cinsiyetini öğrenicem birdahaki gidişimde çok dua edin sağlıklı vede zilli bir kızım olsun neyapiyim süslü süslü giydirmek saçlarına tokalar takmak hep hayalim erkek te olsa olur ama kız ya nebileyim sağlıklı olsunda farketmez hepinizi öptüm byby

Ben çoook kötü bulunatı yaşıyorum öğürüyorum. Ama Allah'a binlerce şükür, bazen bunların bebeğin sağlıklı olduğuna işaret kanaati yaşıyorum. Bende sabah kan vermeye gideceğim. Doktorum 1 ay önceden yazmıştı bana gelmeden yaptır diye. Tam kan, Tam İdrar, Toxo, Rubella, vs. testler yapılacakmış. çarşamba gün de doktora göstereceğim herkesten dua bekliyorum. Rabbimiz hepimizin yüzüne baksın, sağlıklı sıhhatli evlatlar ihsan etsin (amin). Birde bende sürekli ateş oluyor arkadaşlar neden aaba ateşim sık sık yükseliyor 37.2 - 37.1 civarında sizce normal mi, bu durumu yaşayan var mı?

merhaba arkadaşlar bende buraya uzun zamandır takip ediyorum,benim de 1 tane oğlum var arkasından 2 tane bebek kaybım oldu,kalp atışları durduğu için kürtaj oldumve bundan sonra bi sürü yapılan testlerin arkasından kanda pıhtılaşma olduğu çıktı sonra özel olarak dr melike doğanaya gittim o bana folbiol verdi daha sonra gebe kalınca bebeği gördükten sonra iğneye başlayacağını söyledi daha sonra burayı okuyunca başka bi tane doktora gittim oda bana hamile kaldığım zaman iğneye başlayacvağımı söyledi o doktorun ismide elif terzi şuan ben elif hanımı tercih edeceğim galiba burdan okuduklarıma göre bakalım hayırlısı

öncelikle allah tamamına erdirsin..ateşin olması aslında normal kabul edilir çünkü bir nevi menepoz gibi bi dönem yaşanıyor...ama enfeksiyona bağlı olup olmadığını anlamak gerek... hekiminizle görüşmenizi öneririm...

canım benim inşallah gönlündeki hakkında hayırlı olur... sürekli aklımdasın ve dualarımda çok bu konu hakkında yorum yapmak istemiyorum ... sağlığın iyi olsun... moralin iyi olsun.. ki anladığım kadarıyla iyisin allah yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…