inşallah canım dediğin gibi ikinciler allah kısmet ederse tabi kız olsun tabi önce sağlıklı hayırlı olsunlar sonrada kız olsunlarkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
onlarda baba olmanın zorluğunu yaşasınlar şimdiden be kuzu hep bizmi yaşıycaz acıyı stresi deilmi ama
canım bak benimde bu ara öyle hep bişeyler yemek istiyor canım bende kilo almamak için hemde bebeğe vitamin olsun diye bol bol meyve yiyorum sende öyle yap bu arada kaç haftalık hamişsin şimdi canım
inşallah güzel haberler duyrasın 15gün sonra canım :Saruboceq:
kuzu sana ne oluyo böyle nazaramı geldin kız yoksa bigün başın bigün boynun ağrıyo
dikkat et kendine kuzu bu topiğin sana ihtiyacı var unutma opuyorumnanaktan
selam kızlar sizleri özledim,,,umarım herşey yolundadır herkes hamişdir ve hamiş olanlarda sağlıkla bebişlerine kavuşur umarım,,,
bizi merak ediyorsanız uras emrem 24 günlük oldu gazıyla sarılığıyla uğraşıyoruz ama iyiyiz artık maşallah yavaş yavaş alışmaya başladık birbirimize,,,annem zatüre oldu bizimle uğraşmaktan ben ankaradaydım eşimin yanına gittim o yüzden zor günler geçirdik ama çok şükürki iyiyiz artık...
kullanann varmı jeli
eminecim yatıp dinleniyorum arada bir 10 -20 bazen yarım saat kalkıp yatmaya devam ediyorum işte bakalım inş. değer bunlara :)
birde sormak istediğim bir durum var bana progestanı günde 3 kez verdiler vajinal olarak kullanıyorum ama kaşıntı yapıyo kullanan varsa normal mi acaba kızlar ? cevap veren olursa çok sevinirim ...
emine 1 bende senin gibiydim fazla bulantım olmadı ilk üç ayda ac aba kalbi atıyor mu acaba iyimi
acaba acaba demekten doktor kontrolünü bekleyemiyordum bende arada evimin yan tarafında özel hastaneye kadın doğumcuya gidiyorum.kendi dotorumla randevum 27 mayısta çok uzun geliyor yarın sabah yine gitmeyi düşünüyorum napiyim elimde değil
Ben çoook kötü bulunatı yaşıyorum öğürüyorum. Ama Allah'a binlerce şükür, bazen bunların bebeğin sağlıklı olduğuna işaret kanaati yaşıyorum. Bende sabah kan vermeye gideceğim. Doktorum 1 ay önceden yazmıştı bana gelmeden yaptır diye. Tam kan, Tam İdrar, Toxo, Rubella, vs. testler yapılacakmış. çarşamba gün de doktora göstereceğim herkesten dua bekliyorum. Rabbimiz hepimizin yüzüne baksın, sağlıklı sıhhatli evlatlar ihsan etsin (amin). Birde bende sürekli ateş oluyor arkadaşlar neden aaba ateşim sık sık yükseliyor 37.2 - 37.1 civarında sizce normal mi, bu durumu yaşayan var mı?
günaydın.....
uyku tutmadı.......gününüz güzel olsun........bu saatte uyanınca bütün gün uyurum artık......
canım benim inşallah gönlündeki hakkında hayırlı olur... sürekli aklımdasın ve dualarımda çok bu konu hakkında yorum yapmak istemiyorum ... sağlığın iyi olsun... moralin iyi olsun.. ki anladığım kadarıyla iyisin allah yardımcın olsun...eminecim yatıp dinleniyorum arada bir 10 -20 bazen yarım saat kalkıp yatmaya devam ediyorum işte bakalım inş. değer bunlara :)
birde sormak istediğim bir durum var bana progestanı günde 3 kez verdiler vajinal olarak kullanıyorum ama kaşıntı yapıyo kullanan varsa normal mi acaba kızlar ? cevap veren olursa çok sevinirim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?