selamm kızlarr,cuma günü dr gittim oğluşum 1.200 olmuş resmini çekti dr .bana hiç benzemiyor.gün günü heycan basmaya başlıyo.aynı zamandada korku çoğalıyor.
ben geldimmmm denden hayırdır canım niye tadın yok bakimmm....
hoşgeldin canım......bugün böyleyi işte bilmem ki
uras emremize maşallah canım allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin annecine geçmiş olsun canımselam kızlar sizleri özledim,,,umarım herşey yolundadır herkes hamişdir ve hamiş olanlarda sağlıkla bebişlerine kavuşur umarım,,,
bizi merak ediyorsanız uras emrem 24 günlük oldu gazıyla sarılığıyla uğraşıyoruz ama iyiyiz artık maşallah yavaş yavaş alışmaya başladık birbirimize,,,annem zatüre oldu bizimle uğraşmaktan ben ankaradaydım eşimin yanına gittim o yüzden zor günler geçirdik ama çok şükürki iyiyiz artık...
maşallah seninde oğluşuna canım ne güzel herşeyin yolunda gitmesi bende 28. haftaları görebilicekmiyim acaba inş sağlıcakla gelir oğluşun kollarına az kaldı bu arada nasıl kime benzediği anlaşılıyor ya şakamı yapıyorsunuz yoksa gerçekmi bu ??selamm kızlarr,cuma günü dr gittim oğluşum 1.200 olmuş resmini çekti dr .bana hiç benzemiyor.gün günü heycan basmaya başlıyo.aynı zamandada korku çoğalıyor.
canım iğneyi göbeğindn yapıyorsan göbek deliğinin 4 parmak sağına ve soluna yapabilirsin göbek derini iki parmağının arasına nazikçe sıkıştır sonra iğneyi dik yada 45 derecede olur yarıya kadar sok ve çookkk yavaş ilacı ver bacakta ve koldada aynı şekilde uygula eliniz alışacaktır bunun için üzülüp ağlama sakın biraz kendine güven böyle herşeye ağlarsan nasıl doğurucaksın o çocuğu canım benimyaa arkadaşlar ben bu iğneyi beceremedim.dün çok zorlandık.sinirlerim bozuldu hep ağladım.iğneyi sonuna kadar deri altına girdirmem gerekiyomuş sanırım.biz biraz ucunu soktuk.enjekte etmeye başlayınca apse gibi oldu.sinek ısırığı gibi yukarda tepecik oluştu.sonra kalanını başka yere enjekte ettik.bişe olurmu acaba?
ben gidip biraz uyumaya çalışayım......sabah ezanından beri ayaktayım.........
kulağım ağrıyo yarın doktora gidicem umarım orta kulak iltihabı fakan yoktur da temizler geçer.......
canım öncelikle geçmiş olsun ve gözün aydın allah tamamına erdirsin... Bahsettiğin iğneleri gebelik boyunca kullanacaksın.. Için rahat olsun doktorun uygun olan tedaviyi vermiştir sana... Bu iğneleri burdak hamiş olan tüm arkadaşlar kullanmıyor aramıza daha sık katılırsan sorularının cevaplarını mutlaka bulursunkızlar slm, gebelik bölümünde de yazmıştım ama kimse sesimi duymadı eğer bilen varsa burdan cevaplayabilir mi acaba?? Bir sene önce preeklemsi ile erken doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim, yapılan tetkiklerde kanda pıhtılaşma cıktı. şimdi 7haftalık hamileyim doktorum clexane iğnesine başladı (kan sulandırıcı) bunu kullanan oldu mu aranızda ve doğuma kadar mı kullanacağım bu seferde kan cok sulanmaz mı ? Ayy doktorumada gidemedim daha bilen yok muuu mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?