Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

crawford ve aysudecok teşekkür ederim valla içim rahatladı biraz doktora gitmeye daha iki hafta var aramak da istemedim... birince bebişi kaybedince ne bilim şimdi attığım adımdan korkar oldum... hayırlısıyla inşallah Rabbim tamamına erdirir cümlemizi..

acını hatırlatmak istemem ama diğer bebeği kaç haftalıkken kaybettin...

29+3 haftalıkken erken doğum yaptım preeklemsi dediler tansiyonum cıkmıştı gene, bebişim 5 gün yaşayabildi, kanam geçirdi sanırım acıkcası o dönem cok da sorgulayamadım ne olduğunu... bakalım üstünden bir yıl gecti şimdi bu yaramazla ne yapcaz ... işte iğneler filan uğraşıyorum inşallah rabbim bu acıyı bir kere yaşatır da bunu sağlıklı sıhhali alırız kucağımıza...

aminnnnnn canım inşallah aynı şeyleri tekrar yaşamazsın... birçoğumuz maalesef bu acılar birkaç defa yaşadık... ben şimdi yeni bir gebelik oluşsun diye bekliyorum o ignelerin tadına bakmak için...yerimseniben hakkımızda hayırlı olanı yaşıyoruz aslında inşallah uzun ömürlü ve sağlıklı bebekler olur bi daha ki sefere hakkımızda hayırlı olan.... allah uzun ömürlü ve sağlıkli bir bebek olmasını nasip etsin sanada..allaha emanet ol... burda aradığın tüm soruların cevabını bulabilirsin... velhasıl doğru yerdesin...

ne iltihabı canım benim.... geçmiş olsun ciddi bişi değildir inşallah.

BİLMİYORUMKİ CNM YAA AKINTIM VARDI K.RENGİ KÜLTÜR YAPTI İLTİHAP DEDİ FİTİL ANTİBİOTİK VERDİ EŞLE İLİŞKİDE YASAKLANDI CİDDİ BİŞİ OLDUĞUNU SANMIYORUM CNM SANIRIM ÜŞÜTTÜM İÇİN OLDU O KADAR ÇIT KIRILDIM BÜNYEM VARKİ AYAĞI TAŞA BASSAM BİR SAAT SONRA KASIKLARIM AĞRIYOR OLSUN RABBİM BETERİNDEN SAKLASIN BU ARADA YENİ BİR KARAR ALDIM EKİM 26 EVLİLİK YILDÖNÜMMÜZDE KORUNMAYAI BIRAKICAZ İNŞ 9 AY SONRA hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :dance: :dance: :dance:

hadi hayırlısı bakalımm... inşallah herşey gönlünce olur geçmiş olsun bu arada dikkat et kendine madem hassassın....

kızlar ben kaçar mesai bitti... evime gidemm... hepinizi çooookkk öptüm...akşamları kendime yasak koydum girmicem topiğe akşama kadar yeteri kadar oturuyorum boyun ağrılarım azalana dek pc yi yasakladımm... öptüm kocaman hepinizi allaha emanet olun...

kızlar selam ben geldim ama kimsecikler yok.bugün doktor randevum vardı.gebelik kesesi oluşmuş.5 haftalıkmış.2 hafta sonra tekrar gel dedi.kalp atışına bakacak.7.haftada duyuluyomu kalp atışı.bugün belimde ve karnımda hafif bir ağrı var.Allaha emanetiz hepimiz.inşallah herkes sağlıklı bebişler alır kucağına...

ben gidip biraz uyumaya çalışayım......sabah ezanından beri ayaktayım.........
kulağım ağrıyo yarın doktora gidicem umarım orta kulak iltihabı fakan yoktur da temizler geçer.......

canımsın çok geçmiş olsun dendenim dikkat et kendinebilmiyorumkismile

canım benim ben bilmiyordum hamiş olduğunu çok sevindim zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemusdelikafaduldenAllah kucağına almayı nasip etsin bu sefer canım

hadi hayırlısı bakalımm... inşallah herşey gönlünce olur geçmiş olsun bu arada dikkat et kendine madem hassassın....

zemuszemus ÇOK SAOL TATLIM BAL KAYMAK İNŞ SENİNDE GÖNLÜNCE OLUR YİĞENİMİZİ İSTİYOZZ HADİ BAKALIM YARIŞ ÖNCE SENMİ GÜLÜŞMÜ 2 YİĞİT ÇIKTI MEYDANE 2 SİDE BİRBİRİNDE ŞAHANEEEE:dance: :dance: :dance: :sm_cool::sm_cool::sm_cool: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

canım benim ben bilmiyordum hamiş olduğunu çok sevindim zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemusdelikafaduldenAllah kucağına almayı nasip etsin bu sefer canım

canım sağol inşallah senin bebişin de tutunmuştur sağllıklı bir şekilde.yorma kendini görüşürük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…