ne iltihabı canım benim.... geçmiş olsun ciddi bişi değildir inşallah.KIZLAE SLM DOKTORDAN YENİ GELDİM İTHAP OLMUŞUM :bbo:
crawford ve aysudecok teşekkür ederim valla içim rahatladı biraz doktora gitmeye daha iki hafta var aramak da istemedim... birince bebişi kaybedince ne bilim şimdi attığım adımdan korkar oldum... hayırlısıyla inşallah Rabbim tamamına erdirir cümlemizi..
29+3 haftalıkken erken doğum yaptım preeklemsi dediler tansiyonum cıkmıştı gene, bebişim 5 gün yaşayabildi, kanam geçirdi sanırım acıkcası o dönem cok da sorgulayamadım ne olduğunu... bakalım üstünden bir yıl gecti şimdi bu yaramazla ne yapcaz ... işte iğneler filan uğraşıyorum inşallah rabbim bu acıyı bir kere yaşatır da bunu sağlıklı sıhhali alırız kucağımıza...
uras emremize maşallah canım allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin annecine geçmiş olsun canım
maşallah seninde oğluşuna canım ne güzel herşeyin yolunda gitmesi bende 28. haftaları görebilicekmiyim acaba inş sağlıcakla gelir oğluşun kollarına az kaldı bu arada nasıl kime benzediği anlaşılıyor ya şakamı yapıyorsunuz yoksa gerçekmi bu ??
canım iğneyi göbeğindn yapıyorsan göbek deliğinin 4 parmak sağına ve soluna yapabilirsin göbek derini iki parmağının arasına nazikçe sıkıştır sonra iğneyi dik yada 45 derecede olur yarıya kadar sok ve çookkk yavaş ilacı ver bacakta ve koldada aynı şekilde uygula eliniz alışacaktır bunun için üzülüp ağlama sakın biraz kendine güven böyle herşeye ağlarsan nasıl doğurucaksın o çocuğu canım benim
bu arada yarısını bi yere yarısını başka yere enjekte etmeninde sakıncası yok canım nasılsa hepsi senin vücuduna girmiyormu[/QUO
sağol canımm.yok canım şaka değil gerçekten belli oluyor.4 boyutlu ult.resim çekiyor dr çok hoşumuza gidiyo aydan aya ne kadar fark ettiğini görürsün sende.inş.o günleri hepimiz görür kucağımıza alırız canım.
merhabalar kızlar nasılsınız angel bebeğin maşallah iyiymiş çok sevindim crawford aysudesiz nasılsınız
ne iltihabı canım benim.... geçmiş olsun ciddi bişi değildir inşallah.
BİLMİYORUMKİ CNM YAA AKINTIM VARDI K.RENGİ KÜLTÜR YAPTI İLTİHAP DEDİ FİTİL ANTİBİOTİK VERDİ EŞLE İLİŞKİDE YASAKLANDI CİDDİ BİŞİ OLDUĞUNU SANMIYORUM CNM SANIRIM ÜŞÜTTÜM İÇİN OLDU O KADAR ÇIT KIRILDIM BÜNYEM VARKİ AYAĞI TAŞA BASSAM BİR SAAT SONRA KASIKLARIM AĞRIYOR OLSUN RABBİM BETERİNDEN SAKLASIN BU ARADA YENİ BİR KARAR ALDIM EKİM 26 EVLİLİK YILDÖNÜMMÜZDE KORUNMAYAI BIRAKICAZ İNŞ 9 AY SONRA hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :dance: :dance: :dance:
ben gidip biraz uyumaya çalışayım......sabah ezanından beri ayaktayım.........
kulağım ağrıyo yarın doktora gidicem umarım orta kulak iltihabı fakan yoktur da temizler geçer.......
kızlar selam ben geldim ama kimsecikler yok.bugün doktor randevum vardı.gebelik kesesi oluşmuş.5 haftalıkmış.2 hafta sonra tekrar gel dedi.kalp atışına bakacak.7.haftada duyuluyomu kalp atışı.bugün belimde ve karnımda hafif bir ağrı var.Allaha emanetiz hepimiz.inşallah herkes sağlıklı bebişler alır kucağına...
hadi hayırlısı bakalımm... inşallah herşey gönlünce olur geçmiş olsun bu arada dikkat et kendine madem hassassın....
canım benim ben bilmiyordum hamiş olduğunu çok sevindim zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemusdelikafaduldenAllah kucağına almayı nasip etsin bu sefer canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?