kızlar merabalar , 2 düşükten sonra yine hamileyim şükür.Doktor innohep kan sulandırıcı iğne verdi 9 ay kullan dedi.başladım kullanmaya.Arkadaşlarım bu iğneleri kulllananın illa sezeryan olacağını söyledi.Bi başka arkadaş iğneyi en fazla 4 gün aynı bölgeye ve 4er cm aralıkla yap dedi,bunlar doğrumu kafam çok karışık,doktora gitmeme de çok var,nolur yardım :uhm:
zemuszemus ÇOK SAOL TATLIM BAL KAYMAK İNŞ SENİNDE GÖNLÜNCE OLUR YİĞENİMİZİ İSTİYOZZ HADİ BAKALIM YARIŞ ÖNCE SENMİ GÜLÜŞMÜ 2 YİĞİT ÇIKTI MEYDANE 2 SİDE BİRBİRİNDE ŞAHANEEEE:dance: :dance: :dance: :sm_cool::sm_cool::sm_cool: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
canım sağol inşallah senin bebişin de tutunmuştur sağllıklı bir şekilde.yorma kendini görüşürük
gülüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş naptınnnnn kuzuuuuuuuuuuu gezdin gördün urfayı ettin duayı yaptın kampı rahatsın şimdi dimii....... özledim seniii...... canım benim yokluğun çok belli... tatlım ben boynumu fena ağrıttım o yüzden fazla kalamıcam çok öptüm seni tatlım kendine iyi bak.......
canlarım yaaaa bitaneciklerim burdayım çok yoruldum 48 saat uyumamıştım nemruta çıkmak için ve o yokuş soğuk beni benden etti hangi akla hizmet gittim anlamadım bende sizi çok özledim 1 saattir yazdıklarınızı okuyodumgülüşşşşşşşşş nasılsın cancan?
tatlım boyun fıtığım vardı zaten... nüksetti işteeee aynı pozisyonda çok oturmamaya gayret ediyorum yoksa çok ağrıyor o yüzden bilgisyar başında çok vakit geçirmiyorum özellikle akşamları... hadi kocaman iyi akşamlar geceler vs.... yarın görüşürüşz tatlıcım ayrıntıları alarım artık...canlarım yaaaa bitaneciklerim burdayım çok yoruldum 48 saat uyumamıştım nemruta çıkmak için ve o yokuş soğuk beni benden etti hangi akla hizmet gittim anlamadım bende sizi çok özledim 1 saattir yazdıklarınızı okuyodum
feryadcım hakkına hayırlısı o güzel yüreğinden geçen güzel dileklerin umarım bir an önce kabul olur ete tırnağa dönüşür sağlıcakla kucağında olur
aysudeeeeeeeeeeeeeeeee noldu kuzum sana yaaa önce ateşlenmişin şimdide boyun sorunu sıcak tut boynunu canımcım
çok canım sıkkın çokk.hiç belirtiler kalmadı.bebişe bişey mi oldu diye deliriyorum.yarın dr gidecem .ne olur dua edin.:Saruboceq:
öncelikle allah tamamına erdirsin..ateşin olması aslında normal kabul edilir çünkü bir nevi menepoz gibi bi dönem yaşanıyor...ama enfeksiyona bağlı olup olmadığını anlamak gerek... hekiminizle görüşmenizi öneririm...
kızlar merabalar , 2 düşükten sonra yine hamileyim şükür.Doktor innohep kan sulandırıcı iğne verdi 9 ay kullan dedi.başladım kullanmaya.Arkadaşlarım bu iğneleri kulllananın illa sezeryan olacağını söyledi.Bi başka arkadaş iğneyi en fazla 4 gün aynı bölgeye ve 4er cm aralıkla yap dedi,bunlar doğrumu kafam çok karışık,doktora gitmeme de çok var,nolur yardım :uhm:
KESİN NAZAR DEĞDİ KUZU BAŞKA Bİ AÇIKLAMASI YOK....gülüşş canım benim o güzel duan için çok çok teşekkür ederim bacım Rabbim hep birlikte yüzümüzü güldürsün inş. yat dinlen sen şimdi sonra kaynatırız
Aysude sen de ben gibi duramamış gelmişin kuzum sağlığına dikkat et
ne oldu kızlar bize denden keyifsiz ,Aysude hasta ,gülüş yorgun , beni hiç sormayın kaydirigubbakcemile3
Nazar değdi bize nazar
günaydın güzeller günaydınnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?